המשך הסיפור-"שבוע הפגישות"!
השבוע השלישי עבר גם הוא בנעימים,באמצע השבוע הלכנו לבקר במוזיאון הענק-
ETHNIKO ARCHIOLOGIKO באתונה...יפה מאוד מאוד ומומלץ לא רק לחובבי הנושא שישי בערב הלכנו ל
ליקביתוס-ואת כל הדרך למעלה ברגליים!! זה היה טוווב!!פשוט תענוג וכשאתם מגיעים למעלה אתם שוכחים מכל העייפות-כל אתונה פרושה לפניכם למטה! פשוט תענוג של דבר! ולחאר מכן נפגשנו במועדון קטן ב
גאזי וביום שבת של אותו שבוע יצאנו כל הקבוצה הענקית לסיור בן יום אחד ב-
MIKINES,NAFPLIO ו-EPIDAVROS שם ראינו את הצגת התיאטרון היפה והמושקעת
ANTIGONI של סופוקלס כאמור ההצגה הייתה יפה,השחקנים מצויינים והאווירה ביציעים הענקים הייתה יפה מאוד-היינו משהו כמו 12000 איש שם! כמובן לאחר עליית הליקאביתוס בשישי,ועליית ה-999 מדרגות למבצר בנאפפליו,ביום ראשון לא עשינו כלום וביום שני בלילה מגיעה ההופעה שחיכיתי לה כל כך:
כארולה אלקסיו במחווה למאנוס לואיזוס הגעתי לתיאטרון "פיטראס" בפטרופוליס באתונה בסביבות השעה שבע וחצי (ההופעה בתשע) ושם כבר עמדו כמה אנשים שחיכו לפתיחת השערים,המאבטחים אמרו שפותחים בשמונה,כמובן שזה לא קרה וחיכינו עוד עשר דקות,ואז כשהשערים נפתחו,כולם התחילו לרוץ פנימה!! אני ראיתי שזה כך והתחלתי לרוץ גם! הגענו לאיזור בפנים ומתחת ליציעים עמדו כיסאות פלסטיק לבנות...וכיוון שהייתי הראשון שמגיע (כן עדיין בכושר טוב
) הלכתי לשורה הראשונה וישבתי במרכז (בכיסא שמפריד בין שורה ימנית ושמאלית!) לא לפני ששאלתי אם כיסאות אלה מיועדות אלינו או לאנשים מסויימים (כמו ה-VIP בהופעה של דאלאראס לפני שנתיים) ואז כשלא ראיתי שום פתק או סימן וראיתי שאחרים התחילו להתיישב בכיסאות אלה ישבתי גם אני בכיסא זה!!מיקום מושלם! שורה ראשונה,במרכז,על הבמה תמונתו של מאנוס לואיזוס והנגנים מתחילים לעלות...הקהל ממשיך להיכנס..השעה כבר תשע וכארולה לא עולה...לאחר איחור של כמה דקות זה קורה!! הנגנים מתחילים לנגן,מחרוזת משירים מאנוס לואיזוס כמובן,ובסיומה,כארולה אלקסיו-מגדולות זמרות יוון,לבושה בשמלה כחולה,יפה וזוהרת מתמיד,עולה לבמה,מתרגשת מקבלת הפנים שלנו ומתחילה לשיר את S'AKOULOUTHW משיריו היפים של לואיזוס..ותמונתו כל הזמן מלווה אותנו...! כארולה לא הייתה לב,איתה היו חברי
TRIFONO הנהדרים אחד הרגעים היפים בהופעה הנהדרת הזו,היה כשכארולה-לאחר שביצעה את השיר O FANTAROS- הזמינה לבמה "חייל מאנגאס יפה שירקוד זייבקיקו" ועלה לבמה ידיד יווני שלי,והיה יפה לראות את כארולה משתתפת ורוקדת גם היא זייבקיקו משלה..רגע יפה בהחלט! לקראת סיום,בשיר TELI TELI TELI,ועם הזמנתה של כארולה,קמנו כולנו ממקומותינו והלכנו לעבר הבמה,עמדנו ממש מתחת לבמה שרים ייחד איתה...גם כארולה התרגשה כל כך (עמדה עם עיניים מזוגגות..) ואז הפיצוץ היה עם השיר OLA SE THIMIZOUN כשכולם שרים ומוקירים את אחד היוצרים הגדולים והחשובים של יוון..המופע נסגר עם השיר O DROMOS! לטחא המופע כולם כמעט הלכו הביתה...למה כמעט? כי היו כאלה שהלכו ועמדו ליד החדרים..כמובן שהצטרפתי אליהם!! המאבטחים שלה היו כאלה מלאקות! "מה אתם עושים פה? אף אחד לא ידבר איתה..לא תצליחו להתקרב...חבל לכם על הזמן וכו'" כמובן לא השפיעו עלינו ונשארנו לעמוד..אמנם קצת התרחקנו אבל לא הלכנו לגמרי! יש משימה ונעשה אותה!! לאחר איחור רב יצאה "הבחורה" משם..ולמען האמת? אם לא היו כולם הולכים אליה אני לא הייתי ניגש!! היא כל כך שונה במציאות (כאילו מה במציאות? מבלי איפור וצבע ושפכטל!! וכאן תשובתי לכל אלה ששאלו אםפ היא עשתה ניתוחים..שלפי דעתי אם היא הייתה עושה משהו אז היא הייתה עושה זאת בפניםפ ולא מתחת..כך שאני לא חושב שעשתה!) עמדה שם ליד דלת היציאה דיברה עם כמה מהבודדים שנשארו..היו כאלה שהביאו לה מתנות וכו'...אבל היא הייתה כה מרוחקת וקרה..כאילו אחת הנשים רצתה לחבק אותה והייתה צריכה לאמר לה "אל תפחדי"..כן עד כדי כך! אני לא יודע אם זו כארולה הטבעית או שזה בגלל אותו לילה או אני לא יודע מה היה לה אז..וכמובן כל הזמן המאבטחים לא עזבו אותנו ואיפשרו גישה לאחד אחד וכו'...ואז הגיע תורי הצגתי את עצמי (מאיפה אני וכו') והיא ענתה לי "מה אתה אומר בחור זהב שלי?" ואז ביקשתי להצטלם איתה והיא ענתה "אבל איתך" (כי מקודם צילמתי אותה לבד עם המעריצים
) עניתי לה "כמובן ביחד" ואת התוצאה ראיתם כאן לפני כמה שבועות! אחרי יומיים-הפגישה עם הגדול מכולם ואחד הלילות המרגשים והיפים ביותר...!