שישי בבוקר במתחם התחנה

alferd

New member
ויקי כריסטינה

פרסמתי לפני כמה שבועות ביקורת בפורום, חפשי. יש גם בבלוג שלי אם לא תמצאי.

שקדייה

New member
בויקי כריסטינה יותר נחמד מטעים בעיני

זו אופציה נהדרת (לא לארוחת בוקר) כשמזדמנים לתחנה. לרוב זו אופציה לערבי בנות שמתרחשים בסופם של ירידים שונים במתחם....
כי למתחם אין מה להגיע במיוחד, ולויקי כריסטינה על אחת כמה וכמה לא...

הבעיה ממנה סובלת ויקי כריסטינה בעיני היא בעיקר חוסר עקביות... גם באוכל וגם בשירות...
פעם אחת יכול להיות שירות סבבה ואוכל חביב , ופעם אחרת יכול להיות שירות קטסטרופלי ואוכל זוועה...... לצערי לאחרונה זה נוטה יותר ויותר לכיוון השלילי, ואני נוטה להניח שיש השפעה מכרעת לכך שלבעלים של המקום יש בייבי חדש (ליטל איטלי בשרונה)- וככה אנחנו נשארים עם שני מקומות על הפנים, במקום אחד שהיה ככה וככה...

דרדסית85

New member
מנסה לשחזר-

פעם ראשונה בוולפנייטס. בכללי אני שונאת מקומות שגורמים לי להרגיש רע בפעם הראשונה שאני שם-מקום שיש לו מנהגים ש"כולם יודעים" לא מתאים לי.
באנו והתיישבנו-אבל התפריט רק על לוח ואין מודפס כלל. בסוף הארוחה קמנו ואז הבנו מהפרצופים (וממה שסועדים בשולחנות אחרים עשו) שאנחנו אמורים לפנות את המגש לדלפק. זה אולי פעוט,ונכון שבסופו של דבר באנו לאכול צהריים במקום לא מפונפן,אז אני לא אמורה לצפות להרבה,אבל אם היינו יודעים שזה ככה אולי היה עדיף להסתפק בפלאפל בדוכן רחוב. לפחות שם השירות (לרוב) לא כ-ל כך מלא בחשיבות עצמית,ואולי נזכה גם לחיוך

ארוחה ל-3 רעבים עלתה לי 187 ש"ח,כאשר אני הסתפקתי בהמבורגר פשוט עם צ'יפס וללא תוספות (כמו תמיד),הבחור לקח את אחד מהמיוחדים עם בייקון וגבינה,והעדינה לקחה את סלט הקיסר שהתברר כלהיט של הארוחה-מהחזה עוף הצלוי בצורה מושלמת ועד לרוטב שהיא נשבעה שהוא טעים ביותר (והיא אוכלת סלט למרחקים ארוכים),הגבינה למעלה פוזרה בנדיבות והייתה קונטרה מלוחה מוצלחת,החסה טרייה,קראנצ'ית וללא החלקים ה"עלובים",והקרוטונים היו מעולים ולא ספוגי שמן כפי שחששנו.לגמרי הייתי מחליפה אותם בצ'יפס הדק-דק שלא חיבבנו.

המחירים היו הוגנים ביותר-העסקית שלי עלתה 59 עם צ'יפס ושתיה,ושל הבחור 65 גם כן באותה מתכונת,רק שהיא הכילה בייקון וגבינת אמנטל (יותר מהוגן)

חייבת לציין לטובה את הדוכן ארטיקים טבעיים שהיה במתחם- 10 ש"ח כ"א לארטיק מלונענע/פירות יער/פסיפלורה,ו 12 ש"ח לארטיק שוקולד מריר עם שמנת שהיה פשוט מצויין,וחמאת בוטנים-בננה שהיה מיני ארוחה בפני עצמו. אכלנו אחד בבוקר ועוד אחד אחרי ההמבורגר,היה מושחת

תודה שחזרת לדווח....

מעולם לא הייתי במקום, אין שם מלצרים?..זה בסגנון ארומה?..
כי המחירים לא נראים כל כך נמוכים כמו בדוכני פלאפל למשל....

דרדסית85

New member
זה ממש בסגנון ארומה

האמת שהיה המון צוות-לפחות שישה אנשים-זה היה מצחיק,אחד חימם את הלחמניות,אחד הביא את הבייקון,אחד שם את הקציצות על הגריל,אולי הייתה שם התלמדות,או שציפו להתנפלות פתאומית בשרב של שישי בצהריים...

אני מודה שהרבה זמן לא ביקרתי בהמבורגריות

השונות, אבל לפי מה שזכור לי המחירים שם דיי דומים...
אבל שם המקום כולל שירות...

אם המקום רוצה להיות בסגנון ארומה ושתפיו, מן הראוי שהמחירים יהיו דומים....לפחות לדעתי...

Gרר

New member
הארומה של ההמבורגרים
אהבתי

יש בזה משהו וכמו שכתבתי גם אני לא אהבתי את כל ה"אריזה" החיצונית שם וגם ההמבורגר לא היה מהטופ שיש לעיר להציע. מה שכן לזכות המפלצת הקרויה ארומה - זו אחת הרשתות הכי ממוסחרות ונטולות נשמה שפועלות בארץ ובכל זאת יש להם כמה אופציות לא רעות בכלל בתפריט שלהם.

החתולית

New member
שחזרת לדווח

וולפנייטס בתחנה הוא מקום בשירות עצמי, למרות המחירים שרחוקים מלהיות זולים.

הארטיקים הטבעיים מצויינים, ומזכירים לי ארטיקים שהייתי אוכלת בברזיל על שפת הים.

למעלה