שמולי קיפוד
New member
ממש מסכימה, זה אכן מרגיז
אני, בתור בעל של אישה שעוברת אצלו טיפולי פוריות, יכול להעיד מהחוויה האישית שלי שכל מה שכתבת נכון, בעיקרון הוא אנטיפת, בעיקר לבעל, שבמקרה ואני רוצה לברר קצת לעומק את הדברים הוא כבר כועס על השאלות ועונה בחוסר רצון ובעצבנות. לגבי המקצועיות- אני רואה את המקצועיות כמכלול, אם המרפאה לא מקצועית, וכמו שאמרת, גם אנחנו עצרנו כמה פעמים טעויות בהוראות ותמיד צריך להיות עם יד על הדופק. לדעתי הנשים שלא חוות את זה הן כנראה לא מודעות למה עושה כל מזרק/כדור/משאף שהו לוקחות, כי אנחנו פעם 5 אצלו לצערי ובכל טיפול היה משהו אחר שלא היה במקום. בפעם האחרונה איתי בר חווה החליט להתחיל טיפול למרות טיסה לחול שהיתה לנו באמצע. קיבלנו את זה, אך כשהיינו בחול נאמר לנו לקחת משהו שלא אמרו לנו לקחת לטיסה. כשאמרנו שאין את זה עלינו כי לא אמרו לרכוש לפני, קיבלנו הודעה שניתן להגיע לקחת מהמרפאה.. תודה, רק טיסה של 8 שעות ואני שם..תיאום ציפיות
באופן אישי אני חושבת שמקצועית הוא מעולה. ההתנהלות מול המשרד מאד קשה לי. זה עניין של תיאום ציפיות. אנחנו משלמות הון וגם ככה קשה... אז הייתי מצפה לשירות ברמה אחרת. אבל שוב, מקצועית - אני חושבת שאין שני לו. תדעי רק לאן את נכנסת, תהיי בקיאה בכל הפרטים, תדעי מה לבקש ומה את צריכה לקבל...
בהצלחה בכל מקרה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.