יש ראוטר באמצע?במחשב של רובין זו התמונה המתקבלת :
צפה בקובץ המצורף 9145
אולי לבדוק את הדברים הפשוטים הרגילים בהקשר זה, כמו האם במחשב השני פרופיל רשת לא מוגדר כפרטי, אלה כציבורי ? אולי לבדוק במחשב הסרבן האם השירות FDResPub רץ בכלל שם כרגע ?לא מצליח לראות מחשב אחר בבית.
ראו :
צפה בקובץ המצורף 9143
תמונה זו היא מהמחשב שלי (יואב).
לא מצליח לראות מחשב אחר.
הוא כן רואה אותי. אני לא מצליח לראותו.
רעיונות ?
אם אתה לא מסוגל להשתמש בחיפוש באינטרנט, אז גם נתתי לך כבר מראש כמה דברים בסיסיים שמהם צריך להתחיל בהקשר של מה ששאלת. האם בכלל עשית את מה שהסברתי לך ? האם בדקת שבמחשב הבעיתי מוגדר פרופיל רשת נדרש? האם בדקת שהשירות הרלוונטי שהסברתי עליו מופעל במחשב זה ?מדוע אתה פוגע בי ?
הרי לדבריך הכול נמצא באינטרנט. אז יללה נסגור את הפורום. לשם מה הוא קיים ?
לשם מה ?
פוסטים שמעניינים את כבודו ?
דברי הביקורת שלך אינם במקומם.
יש.יש ראוטר באמצע?
נפתר?
אמרת שיש ראוטר בין שני המכשירים.לא נפתר ... לא מצליח לראות את המחשב של רובין.
פינג ביניהם עובד? כנראה שכן.הכוונה היא ששניהם מחוברים לאותו הראוטר.
כניסת הWAN מחוברת למודם.
בקיצור חיבור רגיל ופשוט.
זה לא בעיית קישוריות פיזית, זו בעיית windows. (הגדרות).פינג עובד, בשני הכיוונים.
יש רמז ?
היכן לחפש פתרון ?
אחרי הסבר מלא ומפורט אתה צריך גם רמז?פינג עובד, בשני הכיוונים.
יש רמז ?
היכן לחפש פתרון ?
כבר שלוש פעמים הסברתי לך בדיוק מה צריך לעשות. בדקת בכלל אחרי כל ההסברים אלה, אם הפרופיל רשת מוגדר נכון ? בדקת, אם שרות שהסברתי עליו רץ במחשב זה? או שסתם אתה ממשיך לטחון מים ולשאול את אותן השאלות שוב ושוב, שאלות שעליהן כבר קיבלת את התשובות מפורטות מספר פעמים ? בדקת בכלל אם בכתובת ישירה אפשר להגיע לשיתופים של מחשב זה והוא רק לא מפרסם את עצמו ברשת ?הנקודה היא שתמחשב של רובין סדרתי את הנושא. לעניות דעתי זה מראה שאני כן פועל נכון.
מה תאמר ?
תמיד אפשר לומר : "אני לא יודע".
במקום זה אתה מציג אותי באור לא נכון.
אז תגיד "נסתי כול מה שאני יודע", במקום זה אתה יורד עלי. עשה טובה ותגיב בפתרונות ולא בהטחת אשמה.
תודה מראש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.