שיתוף משאבים - חלונות 10

שוב הטחת האשמות. ושוב ושוב ... ללא התייחסות לדברי. כבר כתבתי ... אשוב ואכתוב רק בשבילך :
עשה טובה ותגיב בפתרונות ולא בהטחת אשמה.
תודה מראש.

כבר שלוש פעמים הסברתי לך בדיוק מה צריך לעשות. בדקת בכלל אחרי כל ההסברים אלה, אם הפרופיל רשת מוגדר נכון ? בדקת, אם שרות שהסברתי עליו רץ במחשב זה? או שסתם אתה ממשיך לטחון מים ולשאול את אותן השאלות שוב ושוב, שאלות שעליהן כבר קיבלת את התשובות מפורטות מספר פעמים ? בדקת בכלל אם בכתובת ישירה אפשר להגיע לשיתופים של מחשב זה והוא רק לא מפרסם את עצמו ברשת ?
או שלא מספיק לך שבשבילך ילעסו את התשובות, אלה שאתה גם רוצה שיבלעו אותן במקומך ?
רגע ... מה זאת אומרת "שרות" ?
אני מפספס משהו.

arseny92

Well-known member
מנהל
רגע ... מה זאת אומרת "שרות" ?
אני מפספס משהו.
כפי שנאמר
אולי לבדוק את הדברים הפשוטים הרגילים בהקשר זה, כמו האם במחשב השני פרופיל רשת לא מוגדר כפרטי, אלה כציבורי ? אולי לבדוק במחשב הסרבן האם השירות FDResPub רץ בכלל שם כרגע ?
או אולי סוף סוף לגלות את האתר הסודי בשם GOOGLE , שעליו כבר נרמז כאן לא פעם ממש לאחרונה ולראות ששם ממש אפשר לחפש דברים שמעניינים אותך וגם למצוא תשובות לשאלות של שלום כיתה א', לשאלות ששואלים אלה שלומדים להתחיל להשתמש במחשב שלהם בבית.
שירות (service), לשונית אחרונה במנהל המשימות (task manager)

FDResPub

Function Discovery Resource Publication

Publishes this computer and resources attached to this computer so they can be discovered over the network. If this service is stopped, network resources will no longer be published and they will not be discovered by other computers on the network.
הערה, מצב השירות Manual (Trigger Start) הוא מצב תקין, אין צורך להעביר ל-Automatic כיוון שהשירות אמור לפעול לפי קריאה כשצריך (כאשר ניגשים למשאבי רשת) ולא כל הזמן, אז רק לוודא מצב שירות מופעל (running) או מופסק (stopped). אם מצב השירות הוא כבוי (disabled), אז להלן הבעיה. יש לציין שאם המחשב מחובר לרשת עם מספר ממשקים, ולא כולן בפרופיל רשת פרטי, יחולו הגדרות השיתוף לפרופיל הציבורי/אורח (או במקרה ואם המחשב חלק מדומיין, בכל מצב חל פרופיל רשת דומיין ויהיה תלוי בהרשאות המדיניות הקבוצתית ומדיניות האבטחה).
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
network discovery on/off

@sys_admin בהחלט שלכל התשובות ל-"שלום כיתה א'" יש גוגל, אך אם רוצים תשובות בעברית, אז חיפוש פתרונות לבעיות ניהול מסוג זה, עשוי להיות בעייתי, כשכל התחום עוסק באנגלית או שפות אירופאיות.

נערך לאחרונה ב:

sys_admin

Active member
@sys_admin בהחלט שלכל התשובות ל-"שלום כיתה א'" יש גוגל, אך אם רוצים תשובות בעברית, אז חיפוש פתרונות לבעיות ניהול מסוג זה, עשוי להיות בעייתי, כשכל התחום עוסק באנגלית או שפות אירופאיות.
זכורני במעורפל... שבבתי ספר בישראל, כן למדו פעם אנגלית, לפחות ברמה של שלום כיתה א', כזו שנדרשת ומספקת ביותר בכדי לחפש בגוגל דברים טריוויאליים של שימוש במחשב ביתי למתחילים או למאותגרים טכנולוגית ואחרי זה גם לקרוא את התוצאות החיפוש שמתקבלות, להבין וליישם אותן. אבל כאן יש לנו מקרה חריג של משתמש שגם אחרי שרשמתי לו בפרוש ולא באנגלית או בשפות אירופאיות אחרות, אלה ממש בעברית קלה, ולא פעם, אלה מספר פעמים ברצף את מה הוא כן צריך להתחיל לבדוק במחשב שלו בהקשר של השאלה שלו, מסתבר שזה עדיין לא עזר לו ולא גרם לו להתחיל לפחות לבדוק את הדברים הפשוטים אלה שרשמתי לו ובמקום זה הוא פרץ בבכי תמרורים.

זכורני במעורפל... שבבתי ספר בישראל, כן למדו פעם אנגלית, לפחות ברמה של שלום כיתה א', כזו שנדרשת ומספקת ביותר בכדי לחפש בגוגל דברים טריוויאליים של שימוש במחשב ביתי למתחילים או למאותגרים טכנולוגית ואחרי זה גם לקרוא את התוצאות החיפוש שמתקבלות, להבין וליישם אותן. אבל כאן יש לנו מקרה חריג של משתמש שגם אחרי שרשמתי לו בפרוש ולא באנגלית או בשפות אירופאיות אחרות, אלה ממש בעברית קלה, ולא פעם, אלה מספר פעמים ברצף את מה הוא כן צריך להתחיל לבדוק במחשב שלו בהקשר של השאלה שלו, מסתבר שזה עדיין לא עזר לו ולא גרם לו להתחיל לפחות לבדוק את הדברים הפשוטים אלה שרשמתי לו ובמקום זה הוא פרץ בבכי תמרורים.
Be sure that I could teach you English when U where in your mamy's belly.

נערך לאחרונה ב:

מבקר13

New member
תתן לו כתובת IP ידנית ותנסה להתחבר דרך ה IP
אפשרות נוספת עם התוכנה הזאת
עוד בדיקה במחשב רובין תבדוק אותו עם זה
וכמובן הגדרות שיתוף 11.png 12.png
אם יש כמה יוזר עם הרשאות Admin במחשב רובין עלול ליצור בעיה קרה לי פעם.
בהצלחה:)
לא לשכוח לעדכן אם זה הסתדר!;)

נערך לאחרונה ב:

arseny92

Well-known member
מנהל
תתן לו כתובת IP ידנית ותנסה להתחבר דרך ה IP
אפשרות נוספת עם התוכנה הזאת
עוד בדיקה במחשב רובין תבדוק אותו עם זה
וכמובן הגדרות שיתוף צפה בקובץ המצורף 10548 צפה בקובץ המצורף 10549
אם יש כמה יוזר עם הרשאות Admin במחשב רובין עלול ליצור בעיה קרה לי פעם.
בהצלחה:)
לא לשכוח לעדכן אם זה הסתדר!;)
אין צורך להוריד את רמת האבטחה ל-40/56 סיביות, זה רלוונטי אם ברשת הביתית יש לקוחות במשאבים ממש ישנים כמו NT4/2000/XP.

מבקר13

New member
זה בסדר הוא יכול לנסות עם להוריד את האבטחה יעזור מה טוב לא יעזור שיחזיר בחזרה
העיקר שיעדכן

נסתי הכול. לא פותר את הבעיה.
שמו לב ... יש גישה לקבצים. אפשר לקרוא הכול טוב. לא ניתן לכתוב !
אני בטוח שזה פשוט קליק איפשהו .. איפה ?

המחשב כן ברשת, וכן יש לי גישה אליו !
קריאה בסדר, כתיבה לא. זו השגיאה :
אין הרשאה לבצוע פעולה זו.JPG
זה קליק במחשב של רובין. איפה ?

מבקר13

New member
תסלח לי אדון יואב בהתחלה כתבת שאתה לא רואה את המחשב בכלל תקרא את ההודעה שלך... אז עכשיו זה עובד יפה... אפשר גם לפרגן...
אז עכשיו נשאר לך רק להגדיר בתיקיה המשותפת ברובין קליק ימני על התיקיה המשותפת》 שיתוף》 ומתקדם》 הרשאות》הרשאות כתיבה וזהו
1610480527915.png

נערך לאחרונה ב:
לפרגן מותר ורצוי !
אתה בכלל לא חייב לי כלום .. אז תודה על כול תשובה.
תמיד אני רואה את המחשב, תמיד יכול לקרוא. אבל לא לכתוב. זו הבעיה.

למעלה