שיתוף פעולה עם מודיעין טיס.

ניצן יפה מאוד

אולי חיים לא יודע, אבל בשער הממשלה ישנו שרת טפסים. אולי אפשר להציב שם את כל הטפסים. (אין סיבה שלא) במסגרת פרוקט ממשל זמין אני מקווה שיהיה ניתן להגיש מקשה ON LINE וללא טפסים.

אתה רואה ניצן

בכל זאת יש בך משהו טוב (כמו באישה הפולנייה....) כל הכבוד על היוזמה. אגב, למרות כל המשמיצים, מ"ט ש"ד אנשים נחמדים ובניגוד למשרתי ציבור אחרים - רוצים ועוזרים לנו. (גם אם יש לפעמים לחץ או השכמה על צד שמאל.) מזל, שאנו הטייסים תמיד 100% בסדר.....

skylane

New member
כל הכבוד...ניצן

אני "סובל" מבעיה של כתב יד חרטומי למדיי, ואני רגיל להתקשר למ"ט ולהקריא להם את כתב היד שלי. פתרתי לי בעיה אמיתית יישר כח

flyier

New member
תיקון נוסף

בגיליון הכנסת הנתונים יש מקום להכנסת טלפון להתקשרות - נתון זה אינו נמשך לתוך גיליון "ההדפסה" נקודה נוספת - מדוע לא להכניס גם את רשימת אביזרי הניווט לתפריט בחירה, במקום להקליד?

חסרות הערות. אני מגיש גם כך:

מזה זמן רב שאני מגיש טופס פשוט בוורד, והוא מתקבל בברכה. יש שם כתוספת הערות ופרטים להתקשרות אם כי כמובן שהוא לא אוטומטי כמו האקסל של ניצן. ניצן, מציע שתוסיף את חלק ההערות, הוא לפעמים חשוב. דבר נוסף לאקסל של ניצן: יש בעיה עם או"ק של המטוס, אצלי ה- 4X יוצא מימין ולא משמאל. חוץ מזה חלק מההדפסות לא נופל בדיוק למקום (סימון מחוץ לריבוע)

למעלה