אני מבינה אותך
אני מבינה למרות, שכרגע אני לא במערכת יחסים רצינית, אבל אני מבינה את חוסר הרצון שלך לעשות ילדים, אצלי, לפחות, ונראה לי שגם אצלך, זה לא נובע מפחד מהלידה או מההריון, זה פשוט חוסר רצון להביא ילד לעולם, לגדל אותו וכל מה שכרוח בכך, וזה לא נובע מחוסר אצלך באהבה לתת כי ברור שאת אוהבת את חיות המחמד שלך, ואת בעלך. אבל לדעתי את צריכה להיות כנה איתו ולהגיד לו, ברגע שתחליטי סופית שזה באמת מה שאת רוצה, שאת לא מעוניינת להביא ילד, ולתת לו את האופציה להחליט לבד מה לעשות עם חייו, הרי אם המצב היה הפוך, לא היית רוצה שיעשה אותו דבר ולא יוליך אותך שולל? מה שאני לא מבינה, הוא למה את חושבת שתאבדי הכל? אפילו אם יחליט להתגרש ממך (במקרה הגרוע ביותר) חייך לא יסתימו, אולי אפילו ישתפרו, אני מכירה נשים רבות שהתגרשו וחייהם לאחר הגירושין היו טובים בהרבה מחייהן לפני, אולי תמצאי בן זוג אחר, שיאהב אותך, וירגיש כמוך בקשר לילדים ותוכלי לנהל איתו מערכת זוגיות ללא הלחץ הענק שמופעל אליך כרגע. ןגם אם לא תמצאי בן זוג חדש, זה לא אומר שחייך יהיו ריקים, אני לא חושבת שרק כאשר יש לנו בן זוג בחיינו חיינו יכולים להיות מלאים. ויש לך גם את הקריירה שלך, שבה אני מאחלת לך המון בהצלחה ושתקבלי ממנה המון סיפוק.