שי באחות הקטנה - סקופ!!!

avibiton11

New member
שי באחות הקטנה - סקופ!!!

שי לא רצה לבוא בשום אופן בגלל שאפרת צחקה עליו. הוא התנה את השתתפותו בכך שאפרת תהיה כמה שיותר עדינה (גם אחרי השבעה וזה) ושעידן קפון לא ידבר וזה מה שקרה!!! הייתה תכנית טובה אפרת הכניסה לו בהפוכות ועשתה את זה באופן הדרגתי ויפה תאמינו לי אני יודע...

dor244

New member
אפשר מקור לסקופ

פשוט ראיתי את התוכנית וזה לא הוזכר

avibiton11

New member
בוא נגיד את זה ככה -

מכיר מישהו שעובד שם ויודע מה הולך מאחורי הקלעים הוא סיפר לי ששי ממש עשה פוזות לפני שהוא בא ועשה מלא תנאים, מי הוא חושב שהוא...

דינה128

New member
שי חתום בחוזה ולא יכול לעשות תנאים

בחוזה כתוב שבמשך שנתיים ההפקה זכאית להזמין אותם לאן שהיא רוצה.

avibiton11

New member
זו בכלל לא אותה הפקה!!

את האח הגדול מפיק קופרמן את האחות הקטנה מפיקים ביפ שי חתום בקופרמן שלא מפיקים את האחות הקטנה ולכן האחות הקטנה פועלים על דעת עצמם והמודחים ממש לא מחוייבים אליהם!!! האחות הקטנה היא תכנית ללא עזרה והתערבות מקופרמן ומהאח הגדול ובגלל זה גם מותר להגיד שם דברים נגד ההפקה (עד שהם ממש יתעצבנו ויתבעו)

shy6

New member
זה נשמע הגיוני

אתמול איזה טמבל התכווח איתי שעות על זה שיש להם חוזה להופיע באחות הקטנה.

jaycom

New member
טמבל תגיד לאבא שלך

ונראה לך סתם מפרסמים באח הגדול את האחות הקטנה? כבר סיכמנו שלביפ וקשת יש הסכם שותפות לא?

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אתה כנראה חושב שכולם נאיביים בפורום

זה כבר נאמר אלף פעם שיש קשר בין הפקת התוכנית לבין ה"אחות הקטנה" , אם אתה לא רואה את הקשר אתה נאיבי בצורה קשה ביותר, ואני מאחל לך הצלחה בלהדיח את המתמודד השנוא עליך ב SMSים.

jrkob

New member
אם לא היה המודחים לא היו באים!

ביפ זה קשת אז יש קשר

jaycom

New member
לביפ וקשת יש חוזה שותפות

אתמול איזה טמבל התווכח איתי על זה שעות. עזוב אל תיכנס לזה.. תתקשר לקשת תשאל אותם וזהו.. הכי פשוט לא?

avibiton11

New member
האמת שאני לא יודע בדיוק לגבי זה

אני מאמין שיש איזה הסכם מסויים אבל גם אם כן הוא מאוד מינמלי וכולל בטח איזה חומרים מותר לשדר. התכנית של ביפ לא קשורה בכלום להפקה עצמה של האח הגדול את זה אני יודע

יNOT

New member
והמודחים?!

האם הם מגיעים לתוכנית "האחות הקטנה" בהתנדבות, בשביל הרצון להתפרסם עוד ועוד...או בגלל שהם תחת חוזה שמחייב אותם להגיע, כמו החוזה שמחייב אותם להגיע להדחות ?

avibiton11

New member
זה כל הקטע

וזה מה שאמרתי - המודחים ממש לא מחוייבים להגיע לאחות הקטנה כמו שהאחות הקטנה לא מחוייבת להפקה של האח הגדול זה שתי תכניות נפרדות וזה מה שטוב באחות הקטנה בעיני, כי הם באמת יכולים ללכלך ובגלל זה שי הרשה לעצמו לשגע את ההפקה ולתפוס פוזות והסכים לבוא רק אם לא יצחקו ל בפרצוף - אפס זה ממש עצבן אותי הסיפור הזה

יNOT

New member
אז כל המודחים מגיעים בהתנדבות ל"אחות הקטנה" ?

כדי שייצחקו עליהם ויעשו כסף על חשבונם? או בגלל שהם לא קיבלו מספיק חשיפה תקשורתית , או בגלל שהם חושבים שדווקא בתוכנית רצינית כזו הם יוכלו להסביר את רצח האופי שהם עוברים? ועידן קפון שכותב במאמר מערכת של קשת, רק עושה חלטורה ב"אחות הקטנה" בשביל להשלים הכנסה? אוקיי....

jaycom

New member
אז בוא תלמד משהו

לקשת וביפ יש חוזה שותפות כבר הרבה שנים. אם ראית פעם את לוח השידורים של ביפ, בטח שמת לב שהוא עשיר בתוכניות של קשת (ארץ נהדרת, עדי אשכנזי, כשרון או כשלון, מועדון לילה, מאחורי החדשות, בעבר הרחוק חלומות בהקיציס ועוד שאר תוכנית שבטח פיספסתי...) מנגד, קשת משדרים תוכניות מקור של ביפ (המאסטרו עם צביקה פיק, האקדמיה לצחוק, דאבל דייט, החטא ועונשו ובקרוב אבי ביטר חי בסרט). אין לך אפשרות להגיד לי לא, כי זה עובדה שהתוכניות של קשת משודרות בביפ וההפך, וזה לא במקרה... בכל מקרה, באמא שלי לא בא לי להיכנס לנושא הזה עוד פעם. אם אתה עדיין חושב שלקשת אין קשר לאחות הקטנה אתה חי בסרט. נראה לך באמת שאם היו מסכימים סתם ככה לתת לתוכנית בערוץ כלשהו לשדר תכנים מהאח הגדול?

avibiton11

New member
שיו!!!

אין לכם מושג?? ביפ שייך לקשת את זה כולם יודעים - זה הרבה יותר גדול מחוזה שותפות אלה אותם בעלים ביפ = ערוץ בן של קשת אבל (עם דגש ענק על האבל) לכל תכנית יש חברת הפקה אחרת שמפיקה אותה מי שמפיק את האח הגדול לא מפיק את האחות הקטנה. מדובר בצוות אחר לגמרי ומכאן שאמנם קשת נתנו לביפ אישור לשדר את הקטעים אבל לא אמרו להם איך לעשות את זה וזו כבר החלטה של ביפ של עורך התכנית של אפרת ושל כל מי שקשור לשם

jaycom

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תרשה לי לצחוק עלייך
או שאתה תמים או שאתה מפגר.. תחליט לבד מה בא לך להיות...

avibiton11

New member
אח שלי אתה בסדר?

אתה נשמע לי באמת בחור נחמד אבל אני מסביר לך שאני מכיר מישהו שעובד שם! אני לא "מנחש" אני יודע... זה דברים שאנשים בתעשיה כולם יודעים עדיף שתקרא קצת דברים באינטרנט על קשת וביפ ותבין איך כל זה עובד

jaycom

New member
מי שחושב

שההפקה של האח הגדול מעבירה לביפ סקופים ודברים שהיא לא יכולה לשדר בגלל צנזורה, הוא בנאדם ממש לא חכם..:/

למעלה