שי באחות הקטנה - סקופ!!!

avibiton11

New member
לדעתי

ההפקה של האח הגדול מעבירה לפעמים לביפ סקופים ודברים שהיא לא יכולה לשדר בגלל צנזורה

jaycom

New member
../images/Emo6.gif ברור....

כל מה שמשדרים בביפ זה סקס סמים ורוקנרול... חחח הכל משודר שם בגלל צנזורה נכון?

dor244

New member
אז תכתוב "שמועה"

זה כמו שאני אכתוב סקופ --- ליוני חסר אשך אחד שמעתי את זה ממישהו בעבודה

avibiton11

New member
שמעתי את זה ממישהו שעובד שם

ויודע. הוא שמע אותם מדברים על זה אז זו לא בדיוק שמועה

אני מאמינה שזה נכון..

כי עובדה שעידן קפון לא נתן את הנאום שלו..וגם ידית בובליל לא היתה שם. אצל כל האורחים המודחים כל זה היה אז למה אצל אדון שי לא?? זה שקוף שהוא לא הסכים.ומה שאבסורד זה, שוויתרו לו.

avibiton11

New member
זה לא עניין שוויתרו

הוא פשוט איים שלא יבוא ועשה מוות לכולם הבנאדם לוקח את עצמו יותר מדי ברצינות

יNOT

New member
יותר משתלם להם לגלות גמישות עם המודחים

הם יכולים לתבוע אותם ,כן, אבל זה אומר שזה יגיע לתקשורת. ואז הרבה דברים שהם לא רוצים שייקרו ....בטוח ייצאו לאור. או שהם יכולים לחכות ולתבוע אותם אחרי השנתיים של החוזה שלהם. או שהם יכולים לגלות גמישות כדי להרוויח היום ולא עוד שנתיים, כשהם יהיו בפרוייקט הפקתי אחר

cookies10

New member
מה יש פה לוותר

באחות הקטנה כל הזמן יורדים ומעליבים את המודחים הגיע הזמן שמישהו יעמיד את אפרת המגעילה במקומה למה שתעליב את המודחים, מה היא חושבת את עצמה... מה הם מרשים לעצמם לפגוע ככה במודחים זה מגעיל איך שהם מתבטאים שם כולם.. ושי כל הכבוד לו שהוא העמיד בפניהם כללים הוא לא פראייר...כן ירבו כמוך, לא לתת להם לעשות צחוק מרושע למודחים...

DanaBlanc

New member
התכנית הייתה סבבית לגמרי

אבל תשמעו זכותו של כל אדם ... אפ'חד מאיתנו לא היה רוצה להיות מושא ללעג ככה.. תחשבו בצורה אנושיתז ה שאחרים הסכימו זאת בעיה שלהם.

booblilaa

New member
חולה על האחות הקטנה ברמות!!!!!

אפרת מצחיקה ברמות והתכנית הרבה יותר קורעת וזורמת מהתכנית של ערוץ 2 אני מצד אחד מבינה את שי... מצד שני אם לא היה בו משהו חשוד אז ממה יש לו להיות כל כך בלחץ??

למעלה