שי המעצבן

אפי927

New member
שי המעצבן

שי המגודל -נשבר לנו ממך. הבן אדם השתלט על כולם ולא נותן לאף אחד לחלוק על דבריו. יעני הוא הכל יודע הכל מבין ואוי למי שיגיד אחרת. בויכוח על הצבעים העיז ליאון לומר לשי לא! עוד רגע היה מקבל מכות. למי אתא חושב את עצמך יה אפס בריבוע. יומך יגיע עוד שבוע.

טלטוש

New member
פשוט לבן אדם יש כריזמה

בגלל זה כולם עושים את מה שהוא אומר. בגלל זה הוא הצליח להעיף את נעמה ובגלל זה עכשיו הוא מנסה ליירט את קרן. הוא אסטרטג גדול ויעיף הרבה אנשים לפני שהוא יעוף וחבל. אני לא סובלת אותו. כי כריזמה אפשר לנצל לדברים חיוביים או לדברים שליליים והוא מנצל את זה רק לשלילי.

24 שעות 1

New member
איזה כריזה ואיזה נעליים - כולם שם ....

כולם שם מפוחדים איזה אסטרטג ואיזה כלום גדל ברחוב ומשליט פחד של אברגיל או אלפרון ולכן לוקח לידו את ג'ני המריונטה וחושב שמשחק את ג'נין - (כתפיים גדולות יש לי בשבילך) אבל לא מבין שג'נין משחק איתו ועל כולם

איתי בל

New member
להעיף בנאדם שכולם רוצים שילך זה רע?

הוא עשה ל100 אחוז מהדיירים בבית ג'סטה וכולם מודים לו על זה לכם לא נעים עם זה? באסה לכם אתם לא הייתם צריכים לגור איתה

גם לי יש תחושה שקרן תהיה הקרבן הבא

שי בבריונות שלו יסית את כולם נגדה ..אני לא יודעת מה תהיה הסיבה אולי היא נושמת יותר מידי אויר..ואם הוא יצליח עם קרן הבאה התור תהיה ונסה.... צריך לשמור על קרן !!!!!!!!!!!!!!!!

droriko

New member
אני מבין שמרביתכם תופסים משיפרה בחורה איכותית

וחכמה אז איך אתם מסבירים את זה שאפילו היא מעריהצ את האדמה ששי דורך עליה? לא ראיתי אצלה אפילו סממן אחד של התמרדות אצלה, זה כאילו המרות של שי עליה זה הדבר הכי טוב שקרה לה בחיים(פתטי, אבל נכון)

mui mui

New member
חחח אתם מצחיקים.. לא ראית איך שבוע שעבר

שי טחן לכולםםםםם - כולל שיפרה למי להצביע.. כשהגיע רגע ההצבעה שיפרה הצביעה בדיוק למי שהיה לה קונפיליקט איתו ולא למי ששי החליט שמצביעים- אני מעריכה אותה על זה. זה שהיא מהנהנת לו זה לא אומר כלום.. . וזה שהיא יצאה נגד נעמה.. אם כל הכבוד לנעמה היא נפנפה ברובה מול שיפרה.. ולכן נעמה קיבלה בחזרה את אותה התגובה (מה שאתה נותן זה מה שאתה מקבל) על קרן שהיא לא אוהבת אני לא מאשימה.. איך אפשר? כי את מי שהיא אוהבת היא מצביעה לו.. מה גם שהיא אדם מאוד רחום..כך היא העידה על עצמה בפני שיפרה ביום המשימה כשכולם הלכו לישון והן נשארו.. מי מעיד על עצמו כרחום?? אני מכירה ואני בטוחה שגם אתם אנשים שמתנדבים ועוזרים לקהילה בדרך כזו או אחרת.. והם לא מעידים על עצמם שהם רחומים.. אלא מבצעים. דעתי..

droriko

New member
שי מדבר על זה שהם בחרו בו כמנהיג

(אמירה שנויה במחלוקת) ושיפרה עונה לו "תדע שלך שאני ממש מרוצה מזה, אני ממש אוהבת את זה שאתה נלחם בשבילי" . יותר מזה אין מה להוסיף.

sarit115

New member
לdroriko בתגובה של שפרה

אני גם באותה דעה כמו שלך ...שפרה אומנם שקטה אבל מאוד מצתדקת בעצמה..עם קול מתנשא....היא עובדת על כולם שם ..חושבת שהיא חכמה ברמות..היא ושי מניפולטיבים וזה עוד ימשיך עד שיבינו הדיירים מי הם..

mui mui

New member
בטח שהיא מרוצה מזה.. איזה מצחיק אתה

המנהיג לוקח על עצמו את כל האחריות לאש.. והיא נסתפחת.. ככה שתמיד יש לה אפשרות לשנות כיוון.. היא חכמה.. הוא עושה את העבודה.. עד שהוא לא יהיה מסוגל.. משם היא תבחר כבר בדרך חדשה בהתאם למצב.. לגבי כמה אינטילגנציה יש למתמודד זה או אחר.. (גם לבובליל אמרו בהתחלה שאין.. אבל אין עליו חח) קטונתי אני לא מכונת של מדידת אינטילגנציה וממה שלמדתי באוניברסיטה בנושא אינטילגנציות היא שיש 7 אינטלגנציות ידועות ומי יודע כמה לא.. לכן גם המבחני אינטילגינציה שעושים היום הם לא לגיטימציה לחוכמה.. . רדו מההוא חכם וההוא לא.. המשחק שם הוא כמו שח -מט... לדעתי.. מי הוא עושה את הצעד הנכון קודם.. ומי שעשה טעות אם הוא מסוגל להתאושש ועדיין לצאת ב +
הכל משחק וכבר כולם.. כל דיירי הבית (כולל לאון המתוק) משחקים.. ככה שהמילה "צביעות" צריכה להעלם! דעתי..

bibaso

New member
כמה לדעתך המצב היה שונה

אם סתם הם היו חבורה של אנשים שנתקעו נניח באי בודד לאחר שספינתם טבעה ???

mui mui

New member
עד מאוד.. מכיוון שאז זו השרדות פיזית ונפשית

שזה הרבה יותר קשה.. ושם זה החזק מנצח.. והחוקים לא ממש חוקים.. . אדם כמו שי היה יוצא כמו ראש השבט..המנהיג אלא.. אם היו חותרים תחתיו מספר אנשים שנמצאים מתחתיו. אבל מדובר לחלוטין בסיטואציה אחרת.. כאן זה הישרדות חברתית ונפשית אני חושבת. הפיזית כאן היא די שולית והם לא בסכנת חיים.. .

bibaso

New member
אוקיי אז נניח שזה סתם ניסוי חברתי שהם משתתפים

ללא פרס של מליון וללא הדחות רק צריכים להעביר זמן עד כמה הדינמיקה היתה שונה ??

bibaso

New member
אני עוד לא איבדתי תקוה

נראה לי בכל זאת שיש לה ייסורי מצפון קלים שהיא מנסה להשקיט יש לי עוד תקוה קלושה שבאיזשהו שלב היא תקלוט מה קורה ותתהפך על שי, למרות שזה די חסר סיכוי בזמן שצבר תומך בו.

שפרע - היא בחורה נבונה שדואגת ....

לשמור על ה"תחת" שלה בגונגל.... ואם בשביל לשמור על עצמה היא צריכה להתחבר אל שי היא תלקק לו ותתקע סכין לחלשים...אין לי שום בעיה עם חוקי הגונגל אבל זה ממש מרגיז אותי אצל שפרע בגלל שהיא משחקת אותה טובת לב ורחומה ובעלת אידיאלים וזה הופך אותה ואת האמירות החסודות שהיא מתעטפת בהן- לנבזית ומרושעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בההההההההההההההההה

mui mui

New member
אם היית ער ביום המשימה כשכולם הלכו לישון

ושפרה וקרן נשארו לדבר שפרה אמרה שכולם בשלב זה או אחר יצטרכו להתלכלך.. . ואני חושבת שהיא אמרה את זה בזמן אחר גם.. . והאמת היא שאין מנוס מזה.. כי כל שבוע צריך לשלוח מישהו.. וככל שעובר הזמן מתרגלים לאדם כזה או אחר.. . ואם תשים לב היא לרוב מקשיבה לו כשהיא מטה את ראשה.. עושה אמממ.. כן.. לא ראיתם איך היא פתחה את העיניים כשהוא אמר שהוא יקח אותם (את צבר שפרה וכו) איתו עד שהוא ינצח?? חחחח אל תזלזלו שם באף אחד.. לדעתי לכל אחד יש שם קלפים.. רק שלא כולם יספיקו לשלוף אותם.. השאלה מי יצא?

droriko

New member
אם כולם שם כל כך מפחדים משי וסובלים בגללו

כמו שאתם אומרים...... אז למה הם אף פעם לא מצביעים להדחתו? ההצבעה הרי חשאית, הוא לא יודע ממנה.

droriko

New member
הוא היה שתלטן מתחילת המשחק וזה לא הפריע להם

עכשיו פשוט הוא יצא על נעמה, אבל נראה לי שהם רואים את זה כדבר טוב, כאילו שהוא הוציא עליה את כל מה שהיה בליבם. לדעתי זה רק חיזק אותו בתור המנהיג של הבית.

למעלה