שי המעצבן

mui mui

New member
אויש נו באמת..

הוא אמר לאנשים.. רק גבר צריך לקחת את המיליון ואני אקח אתכם איתי עד שאני אנצח אני אגמור על כל הבנות אם הם ישכנעו את נעמה להישער- משהו כזה אמר לא? ועוד כל מני אמרות שכבר נרשמו כאן.. מכל הדברים.. אלה הכי נשמעים.. ונתפסים... כל אחד שומע ושם את זה במקום שנוח לו. אם הוא מוכן לספוג אש עד שיוציאו אותו.. הם מוכנים ליצור איתו ברית שנראת להם נכונה לעכשיו בצילו.. . השאלה היא שי כל הזמן אומר אני מוכן לקחת את האש עליו.. האם יש לו תת תוכנית במידה והוא יצליח להישאר עם ה 5 האחרונים?? אממ

shy6

New member
יתכן שמפחדים ממנו גם בעולם האמיתי

אפשר לראות שמדובר באדם מסוכן. או אולי פשוט הם טיפשים מכדי להבין שהוא לא טוב בשבילם.

droriko

New member
לקחו 11 אנשים מהרחוב

(אחרי שהורדנו את מיקי,נעמה,צבר ואתי. היחידים שלא שפוטים שלו,כשאיתי מתנדנד) ואתה רוצה להגיד לי שכל ה-11 הם טיפשים? שזה מקרי ש-11 איש מתוך 14 רואים בו כמנהיג אידיאלי? אתה רוצה להגיד לי שלבן אדם הוא בעצם חסר כל יכולת?

bibaso

New member
שי

יש לו הרבה מאוד יכולות וגם איכויות, כך כך שמי שעדיין לא סבל אישית מהמגרעות שלו מעביר לו אותן. (כלומר דוחף את הסיטואציות הלא נעימות עמוק באיזשהו מקום ומתעלם מהן).

טלטוש

New member
דברים שרואים מכאן לא רואים משם

ולהיפך. אנחנו ראינו את שי בכל מיני סיטואציות מכוערות עם אנשים שונים. אנחנו ראינו שבמשך חצי יום. הוא דבר עם כל אחד ואחד בבית על נעמה והצהיר על הכוונות להעיף אותה. הם עדיין לא ראו את זה ככה לכל אחד מהם היתה חצי שעה של תהילה עם שי הם לא יכולים לדעת שהוא עשה את השיחה המגעילה הזאת עם כולם.

shy6

New member
שימו לב שמאז שההפקה הזהירה אותו בצהריים

הוא כמעט ולא מדבר.

shy6

New member
הסית את שיפרה כלפיי קרן

לפי הטון דיבור האח הגדול היה ממש עצבני עליו

droriko

New member
כי יש ויש אתה יודע

אם הוא לא אמר משהו שקשור למשחק(בריתות,הדחות וכאלה) אז איפה הבעיה?

shy6

New member
...

הוא דיבר הרבה נגד קרן, אבל הוא מדבר נגדה הרבה כל יום והאח הגדול לא קרא לו, אולי הגיעו מים עד נפש. באותה שיחה הוא גם גילה לשיפרה שהפרס תמורת המשימה שביצע היא לא קלטת מחברתו אלא משהו בשביל הקבוצה כולה(רצה לצאת גבר) אז בטח גם זה גרם לו להגיע לחדר .

למעלה