מזל טוב! אני פה רק יומיים, אבל אני מבין שמגיע לך, אז סבבה מזל טוב! אופיר
O ofofofof New member 21/11/05 #11 מזל טוב! ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif אני פה רק יומיים, אבל אני מבין שמגיע לך, אז סבבה מזל טוב! אופיר
מזל טוב! ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif אני פה רק יומיים, אבל אני מבין שמגיע לך, אז סבבה מזל טוב! אופיר
M MistakeN IdentitY New member 21/11/05 #16 לא לא לא לא לא ../images/Emo3.gif (כן אני יודע שלא שרשרתי טוב) לא תודה לנו אלא תודה לך על כל העזרה פה שאתה נותן לכל חברי הפורום כל המידע והחדשות שאתה תורם ושאתה יותר גדול ממני וככה אני לא הכי זקן. אז תודה לך
לא לא לא לא לא ../images/Emo3.gif (כן אני יודע שלא שרשרתי טוב) לא תודה לנו אלא תודה לך על כל העזרה פה שאתה נותן לכל חברי הפורום כל המידע והחדשות שאתה תורם ושאתה יותר גדול ממני וככה אני לא הכי זקן. אז תודה לך
S Shai B New member 22/11/05 #23 אסי, למה הזכרת לי שאני זקן?../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif טוב, נו, מקסימום אני אלך פה להתאשפז ב"משען" או איך שלא קוראים לבית אבות הזה שנמצא בעירנו המשותפת אהה, ושוב תודה!
אסי, למה הזכרת לי שאני זקן?../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif טוב, נו, מקסימום אני אלך פה להתאשפז ב"משען" או איך שלא קוראים לבית אבות הזה שנמצא בעירנו המשותפת אהה, ושוב תודה!
L L U Z I A New member 22/11/05 #27 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo15.gif
S Sinner Girl New member 22/11/05 #30 תתחדש../images/Emo9.gif אבל הוא מאוד צעיר הוא קטן!!111 גאד, התרגלתי מדי לבני 40+ .