שי לחג לך לי Li

שי לחג לך לי Li

מקווה שזה לא יעצבן אותך זה בראש הכל ברוח טובה ראיתי את הציור שלך של סושמארו והתחשק לי לצבוע אותו מקווה זה יעלה חיוך ממ blck angel1 גם ציור שלך צבעתי לא הספקתי לעלות אותו.

די לפתוח ככה הודעות חדשות.

זה מוריד שרשורים יותר חשובים למטה|: דברים כאלה את יכולה לנצל"ש><

טוב דיי

הבנו אותך עם הקטע של "דיי לפתוח הודעות חדשות". זה קשור לפורום? עד כמה שידוע לי - כן. היא צבעה תמונה של מישהי כאן, והיא רצתה להראות את זה במיוחד. אז מה הקטע? מילא זו היתה הודעה טיפשית כזאת ולא עיניינית. אבל היא כן! אל תכעסי על התגובה
זה נאמר ברוח טובה :)

לי Li

New member
זה הוא או היא?

כי מצויין לו בכרטיס האישי שזה בן (בגיל 101? =O בן כמה אתה?)

לי Li

New member
כתבת שהילד/נער (תלוי בגיל שלו)

עם הכינוי "פיפיזהלאיגמרעדשתנער " זה בת כאילו, כתבת "היא ציירה" אז תהיתי לעצמי אם הוא בן או בת (והאם הוא באמת בן 101 ^^"), והוא עדיין לא הגיב 0.0 בכל אופן, XD זה פרצוף צוחק X עיניים עצומות מצחוק D פה צוחק XD פרצוף צוחק XDDDDD צוחק מאוד XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נקרע טוטאלית מצחוק וכ'ו ^^"

היא צבעה* ועכשיו לתיקון נוסף

הוא* חעחע מסתבר שזה בן, אופס, מיי מיסטייק :| הו, בלע...XDD *מנסה להתרגל* *תודה לך שהסברת לי
*

לי Li

New member
you welcom ../images/Emo24.gif

LOL אפילו לצטט אני לא יודעת ציטטתי שאמרת "היא ציירה" במקום לצטט "היא צבעה" נמ, כן, אני מוכשרת

לא יודע צבעים מקוריים

חח האמנם הוא בן 101 :} תאמת תעשי גימטריה גדולה של המספר 101 וזה הגיל שלי אה לא גימטריה גדולה ...כאילו תעיפי את האפס ואז נשאר 11 ואז תעשי 1+1 ואז יוצא 2 ובגלל שהוא מרגיש בודד תעשי לו קופי פייסט ותשימי עוד 2 לידו וזה הגיל שלי צבעים אמיתיים ניסיתי דווקא אפילו באמצע שצבעתי יצא לי סשומארו שחור! וזה היה ממש קולי אבל החלטתי ללכת על המקור......בערך

לי Li

New member
לאחר חישובים מסובכים יצא לי

~טאם טאם טאם~ 22. צדקתי? 0.0 וסאשי שחור? *מנסה לדמיין* *לא מצליחה* נמ 0.0 spooky

לי Li

New member
הוא לא חדש ^_^

הרצתי חיפוש על הניק שלו והוא כתב כאן כבר כמה פעמים (LOL זה נשמע כאילו עשיתי עליו מחקר. האמ
לא) בכל מקרה, גם אני בעד שם ^_^

לי Li

New member
ועכשיו כשאני שמה לב 0.0

הוא זה שכתב את הטופיק המוזר על מירוקו (זה שבטאג ליין) how odd 0.0

למעלה