שי לחג לך לי Li

חחחחחח זה אופייני

גם אני עשיתי עליך חיפושים
נראית לי טיפוס מעניין X:

לי Li

New member
המ

אני? טיפוס מעניין?
טוב לדעת
תודה ^_^ מעניין מה יקרה אם אני אריץ חיפוש על עצמי באמת 0.0 *הולכת לבדוק*

חח תעשי תעשי

אני מריץ עליי מחקר אישי וישר עולה לי חיוך מהכפית שאני אלעד היי כולם ניגשתי לסלון לראות שין צאן :} חימום לקראת הדבר האמיתי

אבל..

את לא מבינה>< יש מקום מוגבל לכמות השרשורים בדף הראשי בפורום! ויש הודעות שעם כל הכבוד לצביעה המקסימה, יותר חשובות. נניח שפתחת הודעה חדשה, ונפתח דיון מעניין מאוד. והוא כל הזמן ממשיך להתפתח, ואז פתאום מישהו פתח הודעה על "מי זה נאראקו?" והעיף את השרשור שממשיך להתפתח לעמוד ה2. ואז פשוט מפסיקים להגיב, שזה לא ממש טוב כי הדיונים מפתחים את הפורום. ואני עושה את זה לטובת הסדר.>< אם כל אחד היה פותח הודעה חדשה על "מי זה נאראקו?" ו"תראו מה מצאתי" הפורום היה מבולגן ולא היה מעניין בגלל שלא היו דיונים.>< בע. עזבי><

לא, לא.. את צודקת

נכון שמסתובבות פה עופות כאלה, ונכון שאנשים פותחים הודעות סראק, אבל פשוט לדעתי *לדעתי* ההודעה הזאת היתה חיונית
יכולות להיות לנו חילוקי דיעות, וזה סבבה, לא חייבים להסכים על הכול. מסכימה איתי?

לי Li

New member
=OOOOO מה עשית?

הרסת את הציור שלי!! איך יכלת? ><*********** XD זאת התגובה שציפית לה? כי ת'אמת, אין סיבה שאני אתעצבן, זה דווקא יצא לך ממש יפה
ססשומארו. כל הכבוד ^^ ותודה על השי
*לי ממשיכה להתלהב מהצביעה* ד"א, באיזה תוכנה השתמשת?

../images/Emo6.gif

חח הבהלת אותי :} יופי שאהבת
לקח לי איזה כמה וכמה זמנים הרבה הרבה שכבות בפוטושופ איזה 40 + גם כן זה ממש פשוט לנקות את הסריקה ולעשות אותה בהירה ונקייה זה אפשר תוך דקה אחת אבל זה משהו אחר שמח שאהבת סושמארו היפיוף

לי Li

New member
אגב,

יש מצב שאתה צובע אותו בצבעים המקוריים (עיניים צהובות
וכ'ו)? או שזה בקשה גדולה מידי? |מלאך| בבקשה בבקשה בבקשה?

Fay Wood

New member
יאאמהה!! זה כל כך יפה!!

ולא נורא... אפשר לפתוח כאן שרשור של ציורים בשחור לבן שצובעים אותם (לאנשים בפוטושופ או מה שזה לא יהיה) אז לא צריך להתרגז ולהגיד לאנשים לנצל"ש.. ^_^" **לא קשור לעולם- הרגע ראיתי את פרק 13!!!!!!!! זה פרק כל כך יפההה!!!!!!!!!!!
עצוב... זה הפרק שאינויאשה הופך לבן אנוש בפעם הראשונה....
ועכשיו אני מורידה את הפרק שמירוקו מגיע (16) ואחרי שראיתי חצי פרק ביפנית, בלי תרגום, גליתי שהורדתי פעמים אותו פרק- רק שהשני היה בתרגום לאנגלית!!!!!
עצבייםם!! אז ראיתי הכל שוב מהתחלה... אני יודעת שזה לא חוקי אבל כל עוד אני לא ממש אומרת מאיפה והכל אז זה בסדר, לא?

למעלה