שכה אחיה, פורום בליץ'!!!

Hollow Ichigo

New member
שכה אחיה, פורום בליץ'!!!

איזו סדרה סגידה @_@ הא הא, מה אתם אומרים, נכון?! סדרה כל כך טובה די, לא יכול יותר!!!!!!!!!!!!! אבל אני סוטה מהנושא. היי, אני דניאל
בן 15 וחצי, שיער שחור קצר, עדשות מגע ירוקות (בשביל להסתיר את עיני ההולואו שלי חחחחח
), מטר שיבעים ושש, בשני סנטימטר יותר מאיצ'יגו חחחחחחחחח
התחלתי לראות עם חברים שלי את הסדרה ובהתחלה אתם יודעים נו מצוייר, לא משהו, אבל עכשיו אני לא יכול!!!! אני בפרק 59 וזה כל כך כל כך טוב!!!!!!!! האנימציה ככה ככה פה ושם
אבל בואנה סדרה בת יונה!!!! הפרקים הראשונים היו ממש חמודים ומצחיקים אבל אז הגענו לכל הקרבות הרציניים והיא ממש השתפרה! די איצ'יגו כזה סוס! והם שיחקו בנו, ראיתם מה זה?! חשבנו אה, נהפך לשיניגאמי אבל לא בסוף גם הולואו חחחחחח איך הוא הביא בביאקויה ככה... אה די לא יכול רוצה עוד אבל לא סיים להוריד אווווווף >< אבל שוב סטיתי מהנושא ^_^ אז כן, אני נורא נורא אוהב כמו שבטח כבר הבנתם את איצ'יגו קורוסאקי, גיבור הסדרה הבלתי מעורער, את ההולואו שלו O_O שהוא פשוט... ההולואו שלו O_O והוא טוב מדי! ולעוד מישהו זאנגטסו מזכיר את ג'וני דפ? XDDDDD אני גם נורא אוהב את יורואיצ'י שוהין, סליחה על טעויות כתיב, כי היא פשוט כזאת כוסית אבל גם מגניבה לאללה! איך שהיא דחפה לאיצ'יגו את הסמי הרגעה ישר לפצע די, גיאוני זה היה. וגם כל מה שהולך בינה לבין סוי פונג... תגידו, הן לסביות באמת או שסתם חברים שלי רואים שמה מה שהם רוצים? :-O כי היה קצת לא נעים, אחי הקטן בדיוק ראה איתנו את הפרק ושאל חחחחחחחח פדיחות XD גם היסאגי נורא שולט אבל אווווף שיראו עוד ממנו!
אני רוצה לדעת כבר מה היכולות שלו, מה הולך איתו, ולמה יש לו 69 על הלחי!!! זה לא ה69 שאני חושב שזה, נכון? חחחחחחח [מסמיק]
טוב אז אני חדש... אובססיבי קלות אבל היי, מי לא, זה בליץ' אחרי הכל
אתה לא כאן אתה לא קיים וטוב... אולי אין לי שם (או שיש לי חחחחח) אבל אני קיים וטוב לי, ומקווה להשתלב!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ספוילרים בהודעה למעלה D:

שלום לך, דניאל, וברוך הבא לפורום. אני בטוחה שאתה ויוני תסדרו מצויין XD וה69 הזה זה פאנסארביס, לעשות למעריצות "תראו, כוסון עם 69 על הפרצוף!! מעניין מה זה באמת אומר, הא? ^_~"

Hollow Ichigo

New member
יוני? גם הוא אוהב את זה?

וואו... איזו תמונה :-O מאיפה?! גם אני רוצה חחחחחח בואנה התלבושות קרב שלהן... חחחחח עכשיו אם זה לא למשוך אנשים לצפות מהסיבות הלא נכונות אני לא יודע מה כן חחחח ושוב סליחה על הנוביות, אבל מה זה "ספוילר" ומה זה "פאנסרביס"?
ואיך קוראים לך? :-O

BlackEyedSpirit

New member
יוני זאת בת X.X~

וספוילר, זה אומר פרטים על ההמשך של הסדרה, שייתכן וחלק מהאנשים פה עוד לא ראו, ואתה מגלה להם את ההמשך.. אז בהודעה שמכילה פרטים על הפרקים המתקדמים, נהוג לסמן
, כדי להזהיר את האחרים ^^ ואני לא יודעת להסביר מזה פאנסרביס X_X

Bakura

New member
../images/Emo96.gif XD אתה מצחיק נורא.

אני חושבת שיוני לא תאהב אותך יותר, היא בת XD ספוילר זה לספר דברים שיקרו בהמשך הסדרה. למשל, אם אני בפרק הראשון, אני לא אמורה לדעת ש
(ככה מסמנים ספוילר) לפרק 13 בערך... . כאן עושים הרבה רווח כדי שאנשים לא יקבלו ספוילר וזה יהרוס להם את ההנאה D:~ . ...הסיכות של אוריהימה הופכות לשש פיות. אם הייתי בפרק אחד והיית מספר לי, זה היה ספוילר, והורס לי לדעת למה אוריהימה משמעותית ומה הכוחות שלה, וזה היה עצובי ;< בשביל זה עדיף לסמן ספוילרים ולא להרוס לאנשים את ההנאה מהסדרה. פאנסרביס~ Fan-מעריצ/ה Service- שירות. שירות מעריצים, בתרגום חופשי~ FanService. עוד משהו חשוב~ פאנארט- ציור שציירו מעריצים לדמות שהם אוהבים. התמונה המצורפת פה וגם להודעה הקודמת שלי, שתיהן פאנארטים. זאתי תמונה של מה שנקרא ביאקורנ- השיפ (=זיווג) של ביאקויה ורנג'י. וקוראים לי ענבר, נעים מאוד להכיר.

Hollow Ichigo

New member
אה... את התמונה הזאת אני לא רוצה חח

חחחח וואי, תודה על ההסברים
נעים מאוד ענבר, אני דניאל חחחחחח ובואנה אוריהימה
אבל השש פיות שלה... לא יודע. מוזר לי קצת חחחחחח

Bakura

New member
../images/Emo96.gif נעים מאוד D:

עכשיו, אתה מבין שספיילרת לאנשים בפרקים מוקדמים בלי לסמן? בוא נעבוד על זה, טוב? תחשוב קצת לפני שאתה כותב הודעה, "איך אני לא הורס לאנשים את ההנאה מהסדרה ועדין נשאר בפורום". ^_^ וזה הפאנארט היחיד של אוריהימה שמצאתי, יחד עם טאטסקי
~!

Hinamori

New member
ברוך הבא ^_^

אני חושבת שה69 זה החלק שהוא היה בו ברוקונגאי. קראתי את זה איפשהו וזה נראה לי הגיוני י-י באמת צריך יותר ממנו XD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ה69 זה מה שעושה אותו כל כך

פופולרי, למרות שאין לו תפקיד ממש חשוב. ... אבל בכל זאת
לפרק 63 ... נראה לי שעכשיו הוא כן חשוב, כי הוא יהיה קפטן יחידה שמונה. למרות שזה עצוב, כי הוא חלש יותר מיומיצ'יקה

Hinamori

New member
אם כבר אז 9../images/Emo58.gif ל63

אני לא חושבת ששונסוי יתחלף בקרוב. XD למה שהוא יהיה קפטן ? שכשקפטן עוזב הסגן שלו לא נהיה קפטן. וגם
למנגה. אבל ממש לא מזיק. וגם אמרו משהו שסותר את זה במנגה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif למה לא?

כשיש סגן למישהו, הוא מחליף אותו כשהוא לא כשר לשרת.

Hinamori

New member
לא../images/Emo58.gifל63 ?

זה לא הולך ככה, גם אם מישהו ביחידה אחרת ובדרגה 3 הוא יכול להיות קפטן של יחידה אחרת. אם הסגן רוצה אז הוא מנסה להיות קפטן, אם הוא לא רוצה אז הוא ... לא. ס.ס [והינאמורי קפטנית זה -לא-, עם כמה שאני אוהבת פאנארטים שלה עם המעיל. ._.;] [כנ"ל קירה, הוא יותר מדיי אוקא מפוחד]

cRitiCaL KitTy

New member
נה...../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

לפי מה שאני הבנתי עד עתה הדרגות בבליץ' הן לפי רמת הכוח... הסגן לווא דווקא יהיה קפטיין אי פעם ואם הוא יהיה קפטיין זה לווא דווקא יהיה בפלוגה שלו... דוגמא: גין היה בפלוגה של אייזן כסגן והפך לקפטיין פלוגה 3... אין לי מושג איך אבל כנראה שאייזן המליץ עליו, היה לו באנקאי והרמה שלו הייתה מספקת... רנג'י לדוגמא בכלל היה בפלוגה 11... והפך לסגן קפטיין של פלוגה 6...
למנגה: הקירח יכול להיות קפטיין של איזשהי פלוגה אם הוא יבקש לעשות זאת מאחר ו הוא ברמה מספקת, יש לו באנקאי והוא כנראה יקבל המלצה מקנפאצ'י אם הוא יבקש אחת כזו ויראה לו את הבנקאי שלוXD(למרות שאז קנפאצ'י יותר הגיוני יבקש ממנו להלחם נגדו ולנסות להפוך לקפטיין של פלוגה 11 במקום פשוט לתת לו את ההמלצה...) אבל בעיקרון הוא יהיה קפטיין של פלוגה אחרת, לא של הפלוגה שלו...

Shishi Sama

New member
ברוך הבא.P=

אם חשבת שבליץ' זה טוב, תראה HXH , FMA , TRIGUN , GUNGRAVE .. ועוד הרבה טובות, ואז תחזור, תראה בליץ' , ותעשה : *SIGH* אני לא מאמין שהתחלתי עם בליץ'ובאמת אהבתי את זה.P= בכל מקרה, אני לא רוצה שיהרגו אותי עכשיו, אז אני יגיד משו טוב על בליץ'.. ממ... איצ'יגו כוסון?S= בכל מקרה, ברוך הבא. אה, אני שישי.<<

Goggle Girl

New member
מה?! ~_~

דבר ראשון, אין לך משהו טוב להגיד, אל תגיד כלום ואל תגיד דברים רק בשביל שלא יהרגו אותך. זה יגרום לצמאון דם לגבור רק -________- דבר שני, פולמטאל אלכימיסט זה טוב, אבל לא מהבחינות של בליץ'. וטרייגאן? סליחה, אבל אין לטרייגאן כלום על בליץ'.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo45.gif >_>~

אבל לטריגאן יש פאנארטים יפים X3

למעלה