שכה אחיה, פורום בליץ'!!!

ברוך הבא. נכון, יורואיצ'י מזה סוסה.

אבל ראנגיקו יותר. <: החברים שלך רואים את מה שהם רואים, גם רוב נקבות הפורום הזה. אנחנו אמורות לסבול מדיסוננס קשה. x:

Vivi Sparrow

New member
ברוך הבא~ D:

אני ויוי, נעים להכיר. ^_^ OMFG אני שומעת את השם ג'וני דפ יותר מדיי היום, וזה לא בא ממני. '.' אמממ עכשיו כשאתה אומר את זה, *מעיפה מבט אל עבר פוסטר הPOTC הענק שלי* הוא באמת קצת דומה לו. יורוסוי =
^.^ איפה הסוי שלי? ניצנע [הסוי שלי] ואני עוד נפגין את אהבתנו כאן בפורום, מתישהו? <: ובקשר להיסאגי... בטח שזה ה69 שאתה חושב שזה. פאאאאאאנסרביס. ^_~

לבנדר א

New member
שלום[:

אני איילת. אתה משעשע. 00; אני רעבה. =.= יורוסוי זה טוב!!!11 ^O^ מיאו~ ביאקורנ זה לא טוב!!11 אפילו מלפפוני אמרה את זה, תראה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=670340 תגובה ראשונה. ^_^ *הולכת לצחקק לי בצד* אוף, אני לא יכולה לכתוב פעם אחת תגובה נורמלית? ;.; תהנה וזהו. =.= ואיצ'ירוקי זה גם טוב. D: [לאמרתיכלום!1 ><]

Mrs Puff

New member
ברוך הבא ^___^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

אנוכי להיות רותמ ^____^ אתה משעשע ואתה אוהב יורוסוי
זה מוצא חן בעיני XD

Ayelet chan

New member
ברוך הבא Oס

א. איצ'יגו לא סוס, הוא בנאדם. ב. יורואיצ'י לא כוסית, היא גם בנאדם, בחיי, אי אפשר לשתות ממנה.

rukia chan

New member
ברוך הבא לפורום!

נארג! אתה נחמד ואוהב יורוסוי. זה מאגניב... בכל מקרה, תהנה לך בפורום וכבר ניפגש. מתישהו. אה כן, ו...אני גל. שם מחורבן.

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif ברוכהבא D:

ני טומוקו, 14 ומשו. ואתה יותר גבוה ממני
[הייתי מוסיפה תמונה אבל אני אצל מאריקו, והתמונות היחידות שיש למאריקו על המחשב הם תמונות של שפתיים\לבבות\אנשים עם שרירים]

cRitiCaL KitTy

New member
ברוך הבא^_^../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אתה... אובססיבי קשות... אבל זה בסדר^_^ אני רוני.. תהנה כאןD:

Hollow Ichigo

New member
אתה יודע... כזה שרוכבים עליו חחחחחח

ו, אה... מי הבת בתמונה ששמת ומי הבן? חחחחחחח או שגם אלה לסביות כמו יורואיצ'י וסוי פונג?
חחחחחחחחחחח

Envious

New member
<_<

קודם כל אנבי מוחמא שקראת לו בת. ואנבי שכותב מוחמא שקראת לו בן קיצר אני בת (לצערי הרב, וגם לצערם של הרבה הומואים אומללים~) ;; קיצר אנבי זה בן בתמונה ואדוארד זה גם בן:p אם לא הבנת זאת תמונה של gays וקח עוד אחת לידע כללי XD

Hollow Ichigo

New member
אה... ... ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חברים שלי הזהירו אותי מזה בפורומים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Envious

New member
ברור יפה שלי !! את כל ה.. משהו

אני לא זוכרת את המילים P: סליחה אייל גולן XDDD בעצם מזל שאני לא זוכרת את המילים T_T

Mugen bla

New member
אנבי בן!?!??!

אבל, יש לו קול של בת :| אז רק לאסט היא בת? לפחות אני בטוח שוורט' בן.

למעלה