שכפול (CLONEׂׂ) של מערכת הפעלה. (WIN 7ׂ).

zeevofir

Member
תודה באמת. תשובה מלאה, ממצה ועיניינית. תודה. ואם כבר...
מדובר בלפטופ של Dell דגם Inspiron 1545 עם WIN 7 שאני רוצה לשדרג
אבל עם כל הנסיונות והמאמצים לא מצליח. נסיון החלפת הדיסק הקשיח ל-SSD נכשל שוב ושוב כי הלפטופ אינו מזהה את הדיסק החדש כקיים לא כל שכן את מערכת ההפעלה ואני חזר ומקבל כל הזמן הודעה "לא נמצא דיסק בר הפעלה". (אגב, זו תופעה אופיינית ל-DELLׂ).
ניסיתי את הכל ללא תוצאה!
אולי תוכל לעזור? תודה.

HelpSupport

Active member
אבל עם כל הנסיונות והמאמצים לא מצליח. נסיון החלפת הדיסק הקשיח ל-SSD נכשל שוב ושוב כי הלפטופ אינו מזהה את הדיסק החדש כקיים לא כל שכן את מערכת ההפעלה ואני חזר ומקבל כל הזמן הודעה "לא נמצא דיסק בר הפעלה". (אגב, זו תופעה אופיינית ל-DELLׂ).
ניסיתי את הכל ללא תוצאה!
אולי תוכל לעזור? תודה.
הצלחת לשכפל את הדיסק מהקיים עם Win7 ל-SDD

וודא שבביוס מוגדר כפי שמובא בתמונה
1685604094320.png
התמונה מתוך סרטון וידיאו

sys_admin

Active member
ניסיתי את הכל ללא תוצאה!
אולי תוכל לעזור? תודה.
למרות שמדובר על מחשב עתיק ביותר, עוד משנת 2008, אבל עדיין לא צריכה להיות שום בעיה של להתקין בו דיסק SSD ישן, כזה עוד עם ממשק SATA, בדיוק כזה כמו שהיה שם לדיסק מכאני עתיק. בכל מקרה לא ברור מה לא מצליח לך ומה ניסית. האם ב BIOS דיסק SSD מזוהה? אם לא, אז אין מה להמשיך וצריך לחפש מה הבעיה, דיסק SSD לא תקין, לא הוכנס בצורה תקינה וכו'. אם הוא כן מזוהה ב BIOS, אז שחזרת עליו את ה IMAGE שיצרת מהדיסק הישן? כן?, לא?, למה לא? הכלי לשחזור של IMAGE לא ראה את הדיסק החדש? ראה ולא הצליח להתחיל או לסיים את השיחזור? בעיה אחרת?
לא השתמשת באפשרות של IMAGE, אלה של CLONE? חיברת את הדיסק החדש לצורך זה כמשני? כחיצוני? עם מתאם USB? המחשב זיהה אותו דרך המתאם? כלי ל CLONING ביצע את השכפול? לא? מה הייתה הבעיה?

אם הכל התבצע כמו שצריך באחת הדרכים ושכפלת את הדיסק הישן לחדש או ששחזרת לדיסק החדש את ה IMAGE שגיבית מהישן, בסוף, שדיסק חדש מחובר במקום הישן, צריך רק לבחור אותו ב BIOS כך שממנו תעלה המערכת ההפעלה. זה הכל.

למעלה