שכר המינימום עולה!

שכר המינימום עולה! ../images/Emo13.gif

לא יודע אם זה מקרי או שסתם נחה רוח טובה על היועץ המשפטי לממשלה, אבל מני מזוז היועץ המשפטי לממשלה החליט הערב להעלות סוף סוף את שכר המינימום ואיתו גם את הקצבאות, אמנם עדיין לא באופן משמעותי, אבל לאחר 5 שנים של קיפאון וקיצוצים, זו בהחלט בשורה משמחת עבור רבים שיהיה להם עכשיו עוד כמה גרושים לרכוש איתם מזון ומוצרי יסוד.

אשרת

New member
מדובר על 122 ש"ח. זה הכל.

לא סכום משמעותי במיוחד. זה לא מה שיוצא אנשים מהעוני, אז על מה אתה בדיוק צוהל? ואגב, תזהר! הוא עוד עלול לקחת לכם את הקלף המנצח שיבטיח לפרץ 60 מנדטים.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

מבקשת את סליחתך, הרב ארח חיים. אכן , הוא דיבר על 65 - בזכות הקלף הסודי.

הרב?

זהו, בגלל שאני לא תומך בשינוי, כבר עשית אותי רב? אני עדיין לא מצביע ליהדות התורה. לא לדאוג.

אשרת

New member
אולי לא לאגו"י, אבל לך תדע..

אתה תמיד יכול להצביע לש"ס
סתםםםםםםםםםםםםם

קישקאשת

New member
ש"ס עדיפה משינוי ,מרץ,קדימה

בתור אחד שלא מצביע ש"ס אך מעריך אותם מאד .

אשרת מה יהיה איתך? מתי תלמדי לקרוא?

האם לא שמת לב שכתבתי בכוונה "אמנם עדיין לא באופן משמעותי"? למה את חושבת שהתכוונתי בזה?

אשרת

New member
אם לא הייתי יודעת לקרוא

לא הייתי מצליחה להגיב להודעה שלך, זה קודם כל. שנית, השאלה שלך היתה צריכה להיות "אוי אוי אוי, מה יהיה עם הבנת הנקרא שלך, אשרת?"
בכל מקרה הוא גנב לכם את הקלף הסודי.

קודם כל זה לא קלף סודי אשרת

עובדה אם אנחנו מדברים עליו, איך הוא יכול להיות סודי? זה הקלף האחרון שלו אני הייתי במקום עמיר פרץ, אני הייתי משתמש בו ברגע האמת. אבל אני כמובן לא היו''ר החדש של מפלגת העבודה המחודשת, אלא עמיר פרץ, ועל כן אני לא קובע את העניינים.

אשרת

New member
אבל אבל אבל...

כל מי שמשתתף בפורום שינוי ובפורום העבודה, זוכר את העליזות הרבה שלך שהנה.. זה הקלף הסודי - העלאת שכר המנימום - שיביא למפלגת העבודה 65 מנדטים, ואף נאמר במקום כלשהו, שהעלת את זה ל-95 מנדטים. מה קרה?

מה שקרה אשרת שפרץ מבקש לנצח ביושר

הוא מעדיף שלא להשתמש בקלף הזה, וזאת בניגוד לדעתי, כי אני טוען שאין כאן שום עניין של יושר או לא יושר, ושיש להפעיל את הקלף האחרון ברגע האמת, במידה ונראה שקדימה ממשיכה להוביל, לפחות בסקרים, אם לא במציאות.

אשרת

New member
ביושר?

הוא מעדיף שלא להתשמש בזה? מה הקשר בין זה לבין יושר? ממתיק סוד, פשוט חבל לי עליך. תרצה או לא, קדימה (ואתה לא יכול להאשים אותי באהדה כלפי המפלגה הזאת- זוכר.. המשיח
תהיה המפלגה הגדולה בכנסת. אז אתם תהיה מספר 2- זה עדיף מאשר להיות בכלל.

קודם כל אשרת זו גם טענתי

מה בין זה לבין יושר? ואם היית קוראת את תגובתי עד תום, היית רואה שזה בדיוק מה שאני טוען, אבל שוב, אני לא היו''ר החדש של מפלגת העעבודה המחודשת, ועל כן הדבר אינו נתון בידיי. ולגבי קדימה: הרי אפילו את יודעת שזאת אפילו לא גןף דמוקרטי, אלא גוף דיקטטורי שאין לו לא מוסדות, לא מרכז ולא שום דבר דמוקרטי, שלא לדבר על כך שהרשימה כולה נבחרת בצורה לא דמוקרטית. והאם אני צריך להזכיר לך אשרת למה חותר הגוף הזה? לשלטון יחיד דיקטטורי שיהפוך את כל המדינה הזאת כולה לדיקטטורה של אדם אחד, ללא אופוזיציה וללא מתחרים, כך שהאם זה מה שאת רוצה אשרת? האם לזה את שואפת?

אשרת

New member
לא, אני לא יודעת.

אני יודעת שקדימה הינה מפלגה חדשה יחסית, וכי לוקח זמן להקים את הגוף המרכזי, ואת כל המוסדות הנלווים למפלגה דמוקרטית, זה הכל. ולא, גם לא ממש ידוע לי כיצד הצלחת להגיע למסקנה שהיא גם שואפת לשלטון דיקטטורי? אתה צריך שמישהו יעביר לך פה שיעור באזרחות לגבי משטר נישאותי? (שאני אגב מתנגדת לו מסיבות אחרות).

משטר נשיאותי שאיילה חסון אגב

דברה עליו לראשונה, עוד לפני שבכלל הוקמה קדימה, ושרון היה עוד בליכוד, דיברנו על כך בפורום שינוי, אם זכור לך אשרת, זה שלטון יחיד, ואפילו את כמדומני, טענת את זה אז באותו דיון. כך שהאם עכשיו את מכחישה את זה?

למעלה