שכר המינימום עולה!

לא, כי בארה''ב אין רק נשיא

יש גם סנאט ויש גם קונגרס. כך שאיך זה בדיוק יכול להיות שלטון יחיד? אבל מה שקדימה ושרון בראשה בקשו ואולי עדיין מנסים לעשות, זה להפוך את המנהיג שלהם לשליט יחיד, עריץ, תחת מסווה של משטר נשיאותי, ובכך להפוך את מדינת ישראל כולה לדיקטטורה, דבר שאני, אתה וכל אחד אחר מאיתנו אינו יכול להרשות שיקרה במדינה דמוקרטית כמו מדינת ישראל.

אשרת

New member
הדמיון שלך עובד שעות נוספות.

עשה טובה, אל תנסה לנחש. מדובר על משטר נשיאותי. נקודה.

מה יש פה כבר לנחש?

הרי אם מבטלים את בית הנבחרים ומשליטים שלטון נשיאותי, שלא כמו בארה''ב, ששם יש לפחות עוד שני גופים, הסנאט והקונגרס, מקבלים שלטון יחיד, שבקול יכול להפוך לשלטון דיקטטורי, שכן אין אף אף גוף שמבקר אותו, וגם אין יותר אופוזיציה שיכולה לרסנו ולהוות לו אלטרנטיבה.

אשרת

New member
אבל מי אמר שזה לא יהיה כמו

בארה"ב? אני מאוד אשמח, אם תביא לי לינק לכך שנציגי קדימה טוענים שהם בעד משטר נישאותי שלא כמו בארה"ב , כלומר ביטול בית הנבחרים.

זו הוכחה בשבילך?! ../images/Emo6.gif

אני מצטער, ממתיק סוד, אבל עושה רושם שאתה מושפע בקלות.. ואתה חי בתוך סרט מיגע ומעייף - אתה מפזר ססמאות והבטחות בשם מפלגת העבודה ומדבר על תכנים שאפילו הם לא מעונינים להתחייב לגביהם :) אתה מדבר על רעיונות שאתם מסתירים.. על כל מיני קלפים סודיים.. כאילו היית חלק מחסמבה
או שאתה פועל מתוך אינטרס לפגוע בעבודה.. ועושה זאת בשיטה "מתוחכמת".. או שאתה באמת עדיין לא מבין - כמה חסרי תוכן הן המילים שלך..

אשרת

New member
ממתיק סוד

אני אמרתי שאני עצמי מתנגדת לסגנון המשטר הזה, אבל לא מהסיבה שהיא דיקטטורית, והיא שלטון יחיד, כי היא לא. האם ארה"ב היא דיקטטורה לטעמך?

אני רק שואל. כי מההודעה שרשמת

משתמע כאילו שוחחת על כך ישירות עם פרץ. "הוא מעדיף שלא להשתמש בקלף הזה, וזאת בניגוד לדעתי, כי אני טוען שאין כאן שום עניין של יושר או לא יושר..." - הוא מעדיף - בניגוד לדעתי - כי אני טוען זה נשמע כאילו הייתה לכם שיחה על כך, ולכן שאלתי.

שלחתי מספר הצעות

ונענתי עליהם בשלילה, אבל אני לא יכול לקבוע עבור היו''ר מה לעשות ואני בהחלט מודע לכך.

למעלה