שלגיה, רק היום סיימתי לקרוא את

gal33

New member
שלגיה, רק היום סיימתי לקרוא את

כל הכתבות אליהן הפנית לפני כשבוע. מאוד נהניתי, תודה. היה ממש כיף לקרוא על גלית דהן שהורידה 72 קילו עם הטבעת! וסטפני המפורסמת שגם הורידה 70 קילו עם הטבעת. גל

רוייקו

New member
הייתה תקופה שהייתי קצת אנטי הטבעת

המתכווננת, אבל מה לעשות, מסתבר שיש כאלה שמתאים להם. זו עובדה ועם עובדה לא מתווכחים. אמא שלי ממש ירדה במישקל, שזה פשוט מדהים. פתאום אני רואה אישה קטנה יושבת בכורסא .. מדהים. אני רואה את מירי ועוד רבים אחרים שהספקתי לראות ואני מאמין יותר ויותר שאפשר ולרדת במישקל עם הטבעת המתכווננת. ולעומת זאת, יש אחוז לא מבוטל של מנותחים שלא מצליחים להוריד יפה.

gal33

New member
רויקו, כשהייתי עכשיו בוולפסון, היתה

שם סדרה של נשים, שבאו אחת אחרי השניה לעבור את הניתוח של הטבעת. גננת אחת התחילה וכולן אחריה. הן כבר 23 נשים שעברו, והיו שם סיפורי הצלחה מדהימים. 68 קילו, 60, 55 קילו. כולן דרך אגב כבר לא צעירות, ורזו פשוט יפה. הן באו לתמוך באחת מהן שהבת שלה באה לעבור את הניתוח גם. זה היה פשוט מחמם את הלב לראות את זה. מעצם זה שהסטטיסטיקה עומדת על 40-50 קילו הורדה, זה אומר שיש כאלה שמורידים 15-20, אבל יש כאלה שמורידים 70-80. בן של מישהי שעובדת עם אימי הוריד 80 קילו עם הטבעת בשנתיים. ב- 3 החודשים האחרונים הוא העלה 35, אבל זה בגלל מצוקות לא מטופלות. הענין הוא שאפשר. אכן לא לכולם זה מתאים, כמו ש- GBS לא מתאים לכולם. גל

רוייקו

New member
GBP ולא GBS ... אוף, ילדה רעה ../images/Emo5.gif

ולא ממושמעת.. את מדרדרת לי את כולם..

gal33

New member
GBS= Gastric Bypass Surgery

בכל רחבי האינטרנט, והמחקרים זה מופיע כך!!!

רוייקו

New member
ברור שזה SURGERY ... ´ת יודעת מה ?

נישאל את חרוזי.. מתאים ?? אני אומר לך שאומרים GBP ... ניראה לי שבהרדמה נישרף לך איזה תא קריטי..

gal33

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif וואי, ככה??? הולך! על מה

מתערבים?? או יותר נכון במה אני זוכה כשאתה תפסיד??? הרי bypass זו מילה אחת, אז ה- p לא יכולה לגדול לה פתאום סתם כך...

רוייקו

New member
ומה כתוב בדיוק בכל המאמרים,

האתרים וכל מקום אפשרי ? GBP .. אפילו בדף סיכום המחלה שלאחר הניתוח האחרון רשום אותו דבר, כלומר, GBP אני אצרף לכאן כמה אתרים כדי להוכיח. הזהרי !!!

gal33

New member
על כל אתר שתביא לי GBP (אם תמצא

בכלל) אני מביאה לך אחד של GBS, הולך קוקי??

רוייקו

New member
סיכמנו/ קחי כוס מיים לפני.. זה בא

הנה האתרים, להלן .. זה היה אחד.. חכי. יהיו עוד

gal33

New member
במקרה יש עימי את מכתב השחרור שלי

מעניין למה עם כל הסידורים שצריך לעשות... הקיצקץ כתוב שם GBP, יעני לשיטתך. אבל בעיניים שלי ראיתי מלא אתרים שרשום בהם GBS, ואני ראיתי מלא!! אז אתה תהיה בית שמאי, ואנוכי בית הלל, הולך?

רוייקו

New member
גלי.. תקראי רגע את המכתב הזה

זו מישהי שעברה SRVG שהומר ל GBP ... מה הקטע של אותה אחת ? אני אמנם משלים אנגלית ל 4 יחידות אבל מה רשום שן לכל הרוחות ? אין לי כוח לקרוא

RomiVais

New member
גלי!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

אולי כבר שמת לב, והצלחת לקרוא את האתרים שצירף רוייקו, אבל במקרה ולא, תשימי לב שה- http// מופיע פעמיים, צריך רק למחוק אחד וללחוץ אנטר - ואז זה ייפתח. שיהיה לך ערב נפלא!!! רומי

gal33

New member
רוייקו, אז ככה:

מדובר בבת 31 ששקלה 124 קילו ועברה ב- 95´ VBG כדי שתוכל להרות. היא מספרת שבמשך שנה וחצי הקיאה כל הזמן, והרופאים אמרו לה שזה בגלל שהיא לא לועסת טוב. היא ירדה במשקל במקביל, כך שלמראית עין זה נראה טוב. שנתיים לאחר הניתוח היא נכנסה לניתוח. במהלך הניתוח הקיאה הרבה והרופאים אמרו שזה בגלל שהתינוק לוחץ לה על הקיבה. את 6 השבועות האחרונים של הניתוח עברה בשמירת הריון. התינוק נולד בריא למעט חוסר בציפוי אמאייל על השיניים שלו בשל חוסר אצלה בכימיקל שיוצר את זה בשל ההקאות המרובות. הילד היום בן 4 ומטופל בשיניו. חודשיים אחרי הלידה היא התעלפה. אבחנו אותה כאנורקסית, מה שהיה שגוי לטענתה. רצו להרחיב לה את המעבר והקיבה בגסטרוסקופיה, אך לא הצליחו. הציעו לה GBP כיון שמרבית הקיבה שלה כבר ממילא לא תפקדה. הרופא לא השאיר לה הרבה ברירה באומרו שיש לה רק שבועיים לחיות לאור מצב הקיבה. היא עברה GBP בהצלחה, והיום היא בסדר, אך סובלת מבעיות בריאות רבות: שלשול כשגרה, לא יכולה לעכל מוצרי חלב, עייפה הרבה, חייבת לקחת כדורי ברזל וזריקות B12, לטענתה היא כלל לא יודעה על כל הדברים הללו טרום הניתוח. לסיכום היא אומרת, כי היא יודעת שעודף משקל הורג, אך היא לא היתה עושה את הניתוח לו היא היתה יודעת מה תצטרך לעבור בשארית חייה בגללו. היא מבקשת לשמוע מעוד אנשים שסבלו כך מהניתוחים הללו. לטענתה יש מעין קשר שתיקה של אנשי המקצוע שמציגים את הניתוח כמאוד זוהר, ובתכל´ס לא מגלים לנו מספיק כמה סובלים ממנו.

רוייקו

New member
הממ מוזר, גלי... האישה הזו הגיעה

לאנורקסיה והציעו לה בייפס ?? היא גם אומרת שהיא חיה עם שילשולים כשיגרה. זה די מוזר כי כניראה במעקף נירחב. לי לרוני לרונית וגם לך, כמדומני, אין שילשולים וכל אחד מאיתנו עבר את אותו מעקף (אורך המעקף שעשה לנו חרוזי הינו כמטר. 25 ס"מ מהתרסריון עד לחיבור עם הזרוע החופשית המחוברת לגדם הקיבה שאורכו 75 ס"מ. זה בעצם לא ניתוח מלאבסורפשן בכלל אלא ריסטרקטיבי לגמרי. גם חרוזי אומר את זה בעצמו. מעניין למה הקיבה שלה חדלה לתפקד ולמה הציעו לה בייפס בה בשעה שהיא כבר רזה נורא ומה עוד שמדובר במעקף ארוך. מוזר מוזר מוזר. בחיי

למעלה