שלגיה, רק היום סיימתי לקרוא את

gal33

New member
לטענת הרופא לא היתה ברירה. במצב

בו היא הגיעה אליו, עם רוב הקיבה לא מתפקדת, הוא העריך שנותרו לה עוד שבועיים לחיות, ולכן אמר לה שהיא חייבת לעבור GBP כדי להציל את חייה. אני מתארת לעצמי שלאחר שלוש שנים של הקאות מרובות כפי שהיא מתארת, אכן מצב הקיבה שלה היה בכי רע, בטח מלאה הידבקויות למיניהן. היא אומרת שאבחנו אותה כאנורקסית, מה שלטענתה היה ממש לא נכון. מתארת לעצמי שהיא הגיעה במצב של תת-תזונה. חוץ מזה, הרבה פרטים חסרים שם.יש את הדואל שלה ואפשר לשאול אותה שאלות. גם לי טפו טפו טפו אין שלשולים. אני גם לא רואה בלקיחת ברזל, B12 ושאר תוספים את סבל כפי שהיא חווה את זה. יום טוף, גל

רוייקו

New member
כל דבר שרושמים צריך להאמין ??

אויי.. אני מכיר כמה שאומרים שהם גוססים והולכים למות והם חיים יותר טוב ממני ומימך. חזקים כמו סוסים. חאייסססס... איזה הולכת למות איזה.. עלק שבועיים יש לה לחיות. דייי.. אם ניבדוק מטעם מי האתר שלה ניראה שכתבה אותו בעצמה לעצמה .. חלאססס עם מסכנות. ביצ´.

רועי ב

New member
רועי

ברגעים אלו אני שוקד על תרגום של המכתב הזה אעלה אותו לכאן יותר מאוחר מקווה שמישהו יבין את הכתב יד שלי בנתיים אני סוגר להתראות וביי

רועי ב

New member
מקריאה מהירה שעשיתי

הגעתי למסכנה שזאת איזה בת 31 כיום שהיתה בת 25 - 26 שעשתה את הניתוח הניתוח של כשל ולכן היא עצבנית על זה היא הוציא כ 60,000 $ על הניתוח והתקיונים שלו אני חוזר לתרגם את המכתב ביי ( ד"א רועי אני ב 4 יחידות באנגלית ואני ממש מסתר עם זה לא יודע למה לא הסתדרתה

רוייקו

New member
אחותי 10 ימים אחרי הניתוח ומתגאה

אתמול אכלה הבטטה שלושה "קעובות" של עיראקים.. בלי בושה ובלי טיפת מצפון. שיהיה לה לבריאות, מה אני אגיד לכם. היא רוצה חיים קלים. אני לא הרשתי לעצמי שום דבר מוצק במשך חודש כמעט והיא כבר דפקה קובות. מעניין מה אכלה היום (היום עוד לא הייתי בבית) שלומה, כך ניראה, לא רע.. ירדה 6-7 קילו. משוויצה. מה רע !! ניראה לי שכדאי לה לסגור חודש אחרי הניתוח. אפילו לא יום אחד יותר, בקצב הזה.

gal33

New member
../images/Emo6.gif העיקר שהיא מרגישה טוב, אתה

יודע איך זה. אם התאבון שלה כזה, סימן שהיא כבר בריאה. אני רק לא מצליחה להבין איך הבשר והסולת עברו לה בקלות כזו.

רוייקו

New member
מרגיז אותה שהכל מחליק לג´הנם בלי

שתרגיש, האוכל. כל הזמן היא רעבה... עד שאמא שלי ואחותי נותחו, הן תמיד טענו שאני אוכל כל שעה. כל אורח שהיה בא ומרעיף מחמאות "יו, איך רזית ".. וכו וכו הן ישר קופצות.. "כן, בטח, רק אוכל 10 ארוחות ביום... ארוחות קטנות אבל אם מצרפים אותן זה 5 גדולות"... עכשיו אמא שלי ואחותי רואות (וגם מרגישות, שחכתי) מה זה להיות רעבות כל שעה.

gal33

New member
זה בדיוק הזמן שהאדם נדרש לברר

האם הוא באמת רעב. האם מדובר ברעב פיזי או ברעב נפשי מסיבה זו או אחרת, ובהתאם לכך לנהוג. בטח שהכל מחליק, השאלה היא אם באמת צריך את כל הכמות הזו. לדחוף אין בעיה. במיוחד בהתחלה שהקילוגרמים נושרים ובשכרון חושים שמלווה לזה, אנו חושבים שתפסנו את אלוהים בפיפס, גם אוכלים וגם יורדים. מקווה בשבילה שתתעשת מהר ותבין שכך היא מזיקה לעצמה. בהצלחה לכולנו גל

בת עדן

New member
רוייקו רק עכשו קלטתי|

3 קובות החליקו לה, 10 ימים אחרי ניחוח מפחיד נו נו
חברה לא להתקלקל.

מידע...בבקשה

היי רוייקו, הייתי מעונינת לדעת על הטבעת המתכוננת, ובכלל מהן האופציות? איזה סוגי טבעות ומה מאפייניהן? תודה.

רוייקו

New member
בחלק העליון של הדף יש קישור ל...

מאמרי הפורום.. כנסי למאמר על הטבעת המתכווננת. יש לא מעט מידע. אשמח לנדב עוד מידע אם תרצי.

שלגיה**

New member
גל,מזל שיש צדיקה אחת בסדום ../images/Emo8.gif

שקוראת ! מקווה גם אני להגיע להישג של ירידה (53 ק"ג למשקל הרצוי),בנתיים אני מתקרבת בצעדים איטיים
לחצי מהיעד.... אבל גם זה משהו....

בת עדן

New member
לשלגיה תודה על המאמרים ועל המאמץ../images/Emo13.gif

מאוד מענין ומעודד.

gal33

New member
זה הרבה מאוד! תרתי משמע!! ../images/Emo8.gif

מאחלת לך שתהני גם מהתהליך, לא רק מכבישת היעד.
גל.

למעלה