שלה...

טלטלונה

New member
שלה...

לכל המדריכים/מתאמנים הוותיקים בתור מתאמנת נחשפתי להרבה סגנונות של מדריכים וברור לי שיש הבדלים בסוגי האימון אבל היום הייתי בשיעור שונה ולא ברור לי אם מקובל להתחיל שיעור בעומס ולסיים אותו בעומס ואם זה אמור בכלל לכלול נענוע כתפיים?!?!!? (ע"פ הוראות המדריך) תודה מראש טלי

Tami661

New member
אאאאאה??? נענוע כתפיים? אני בשוק...

גם ככה לא חסרים מנענעי ישבנים במהלך האימון, אבל שמדריך/ה ינחה לנענע כתפיים? אצלי הוא היה נשלח לחפש מי ינענע אותו...

הי תמיל'ה,../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

yyy "אצלי הוא היה נשלח לחפש מי ינענע אותו... " נקרעתי... לא פלא שמתאמנים מתלוננים על כאבי גב תחתון, כתפיים, ברכיים, שכמות, עורףףףף ועוד... מעניין מי מהמדריכים מנחה בצורה מסוכנת את המתאמנים, שלעיתים אלה האימונים הראשונים שהמתאמן מדווש, ועל ההתחלה מסגל לעצמו הרגלי רכיבה - שיש בהם סיכון לפציעות ספורט. חזרתי היום מאימון אששש. המאמן לא רק שלא נותן להתנועע על האופניים, הוא מעיר לכל מי שמניע את הגוף ולא את הרגליים בלבד, ואוסר בפרוש אוסר על המתאמנים לעשות מתיחות על האופניים!!! ב-5 הדקות הראשונות יש חימום שכולל שחרור כתפיים בין היתר, אבל בזמן האימון שומו שמיים....מדריכים כאלה מוציאים שם רע לספינינג ולא פלא שיש ורואים בספינינג - ספורט מסוכן.....

adiu2

New member
מסכים עם תמי ועם חיים חדשים

עבודה לא נכונה בשיעור יכולה רק להביא לבעיות גב ולגבי נושא המתיחות על האופניים - למעט ההיבט של איבוד אפשרי של שיווי המשקל הסיבה נעוצה דווקא בשמירה על תחזוקת האופניים

shellka1

New member
אני חושבת שאני יודעת על מה את מדברת....

שימוש בפלג הגוף העליון לתנופה בעת דיווש בעומס. ראיתי כמה וכמה מדריכים עושים את זה...

adiu2

New member
זה לא למטרת תנופה

אלא דרך שדרכה מפזרים הפעלת כח כאשר נמצאים באמת בעומס גבוה אבל הפיתרון לזה הוא שחרור קל של העומס

מה הבעיה?!?! אם ממציא שיטת הספינינג עושה ת'זה

אז למה לא מדריכים אחרים? ולמען הסר ספק, אצלי העבודה מתרכזת בפלג גוף תחתון בלבד!

בהחלט יש שיטה כזו

והיא נקראת שיטת הפירקוסים,וריקוד רומני על אופני ספינינג אולי יום אחת ימציאו גם שיטת ריקודים סלונים על אופניים עד אז אני אמצא נסיכה ונרקוד יחד על אופניים ברכיבה הבאה אני אנסה את השיטת הזזת הכתף אולי זה יעזור לי להיות אולי קצת יותר מהיר,ואני אפיל כמה רוכבים בדרך,ואת עצמי בטוח על אופניים מדוושים.

צ'מעי

הבן אדם עושה אהבה עם האופניים... עבודת פלג גוף תחתון מדהימה חוץ מזה...שמה שמותר לרב לא בהכרח מותר לתלמידים....

אהבה? אממממממממממ

עבודת פלג גוף תחתון של רוכב כביש! עבודת פלג גוף עליון של אוחז כיורים.... הספקת לתפוס את רוני יופה?

חחחחחחח....

אוחז כיורים או מטלטל מקררים.... בשעות הפנאי שלי אני נכנס ליוטיובים שלו ובאמת נהנה. איש מאד מרשים. ראיתי את רוני. היא הפנימה היטב את המסרים שלו ומעבירה אותם בהשתלמויות שלה די באדיקות.

snaiberg

New member
נענוע זה עוד טוב לעומת מה שאצלינו

יש לנו מדריך שבשעורי הספינינג עושה תנועות של קיקבוקסינג כולם אחריו בהתלהבות וזאת מילא לעומת הדבר הבא להזדקף ידיים מאחורי העורף וצועק ריבועים בבטן תול כידי מתיחה אחורה של הגב אני לשעורים האלה לא ניכנס רק נחשפשתי בשעור הראשאשון שלו אצלינו

למעלה