האמת אני מחזיק ממנו,זו שיטה הכי מוכרת בעולם אשמח אם תשתפו אותי \נו בדעתכם על הזזת הכתף,יכול להיות שזה איז ה גימיק שיווקי,.............................. יאללה שחחרו את מחשבותכם
1. תראה כיצד המתאמנים (שחלקם מסמיכים מדריכים) בוהים בו, כאילו ראו איזו התגלות. 2. תקשיב לכמות הלשלשת הוורבאלית שיוצאת לו מהפה. 3. חזור לסעיף 1, אלא אם הדברים ברורים. 4. סוף לולאה. 5. אהה... גם הוא מאוהב בעצמו. זאת מחלה שיש לכמה העוסקים בספורט.
לא ממש שוה התיחסות - אבל מאחר ואתה תוקף פה בכל החזיתות את האיש והאתלט הגדול הזה, אתיחס לתגובה המכוערת והחצופה שלך. אתה יכול לאהוב או לא לאהוב את סגנונו אבל להוציא מילים מרושעות זה לא הוגן. יש הרבה מה ללמוד ממנו וקצת ענווה וכבוד לאדם שהגה את השיטה, ממלא אולמות (כן, גם אני נכחתי, בהיתי והופנטתי כשהוא נכנס לחדר), ועושה כל זאת כבר שנים רבות ועם המון אהבה למקצוע, צניעות ויושרה. אם האיש מאוהב במשהו זה במקצוע ובאנשים שהוא מדריך, ואת זה יאמר לך כל מי שהיה בשיעור שלו. בגלל זה הוא משהו. אז עשה טובה - קח את ה.....איך קראת לזה? לשלשת ורבלית ....שלך וחפש פורום אחר להשמיץ בו ולהתהדר בידע שמבוסס על....כלום