המשפט האחרון שלך עשה לי את היום וואו, הרבה אחים... התבלבלתי כבר- כמה אחים אתם?
פ פרפרי אהבה New member 14/8/07 #20 המשפט האחרון שלך עשה לי את היום ../images/Emo9.gif וואו, הרבה אחים... התבלבלתי כבר- כמה אחים אתם?
ק קוד קוד New member 14/8/07 #22 אם את רוצה לאמץ אותו לפורום ת'משפט בבקשה.. אני יאמץ אותו לחתימה שלי בכל מקרה.. אחים יש לי 2 בארץ+אחות בחו"ל=3 אחים!
אם את רוצה לאמץ אותו לפורום ת'משפט בבקשה.. אני יאמץ אותו לחתימה שלי בכל מקרה.. אחים יש לי 2 בארץ+אחות בחו"ל=3 אחים!
פ פרפרי אהבה New member 14/8/07 #23 עכשיו בכלל שבית את ליבי, ובכלל יש לי חבר../images/Emo8.gif לא יפה רואים חבר'ה- תלמדו מקוד קוד, תפרסמו גם אתם את הפורום קצת- מה יש
עכשיו בכלל שבית את ליבי, ובכלל יש לי חבר../images/Emo8.gif לא יפה רואים חבר'ה- תלמדו מקוד קוד, תפרסמו גם אתם את הפורום קצת- מה יש
פ פרפרי אהבה New member 14/8/07 #25 ../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif לאור העובדה שאני מחכה לחבר הזה משש וחצי, ונחשו מי לא הגיע.... סתם סתם, משוגעת עליו ומשתגעת ממנו ומותר להחמיא ולקבל בשמחה מחמאות, זה שקוד קוד בחור, זה לא אומר כלום- אתן גם יכולות לתת מחמאות קצת, זה לעולם לא מזיק
../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif לאור העובדה שאני מחכה לחבר הזה משש וחצי, ונחשו מי לא הגיע.... סתם סתם, משוגעת עליו ומשתגעת ממנו ומותר להחמיא ולקבל בשמחה מחמאות, זה שקוד קוד בחור, זה לא אומר כלום- אתן גם יכולות לתת מחמאות קצת, זה לעולם לא מזיק
ק קוד קוד New member 15/8/07 #26 ../images/Emo9.gif אני מסמיקק..איזה דיבורים ו../images/Emo177.gif..../images/Emo3.gif חח פרפרית בסה"כ נראה לי נהנת מהקטע של החתימה ופירגנה בקטנה..
../images/Emo9.gif אני מסמיקק..איזה דיבורים ו../images/Emo177.gif..../images/Emo3.gif חח פרפרית בסה"כ נראה לי נהנת מהקטע של החתימה ופירגנה בקטנה..