שלווום

westlife rules

New member
שלווום

אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על להקות בנים.... אבל בלי העלבות בבקשה

westlife rules

New member
WESTLIFE

אבל בכוונה לא נתתי שמות כדי לא להתחיל פה סכסוך.. פשוט רציתי לדעת מה דעתכם

popodyssey1

New member
אני מעדיפה את...

אן סינק! לא ידועת למה..שאני שומעת את השירים שלהם בא לי לרקוד...זהו

mandy

New member
אז אם את שואלת

כללית מה אנחנו חושבים על להקות בנים? אז ככה- כשיש יותר מידי להקות בנים, במיוחד בריטיות, שמייצרים אותם בקצב, זה מאבד מהיופי של כל להקה. אז פעם ב...יש איזו להקה שממש מצליחה בגדול. בקסטריט בויז!

AndreaCorr ©

New member
בלינק? להקת בנים? ../images/Emo168.gif

במילה אחת... לא!!! ואל תשווי אפילו! אני אישית לא אוהבת להקות בנים...אבל כל אחד והטעם שלו

MaRiAnO 4 EvEr

New member
פפפייייבבבבב

טוב אז כל מה שיש לי להגיד לכם זה שכל להקה ששמים באמטיוי היא ל-א להקת רוק אמיתית, וזה כולל את בלינק. ואם אתם שואלים אותי, פייב היא להקת הבנים הכי טובה שהייתה אי פעם! אם יש כאן מעריצים שרופים שלה, כמוני, תכתבו גם אתם! אם אתם זוכרים לפני כמה שנים שילדה אחת מראש אחד זכתה בטיסה ללונדון לראות הופעה לשהם- זאת הייתי אני וההופעה הייתה הכי טובה בעולם!!!!!!!!!!!!!!! ומה שיש לי עוד להגיד, זה שהעולם הפסיד להקת בנים גדולה ביום שהם התפרקו.. :(

AndreaCorr ©

New member
בולשיט ../images/Emo168.gif

כל להקה ששמים באם טי וי היא לא להקת רוק אמיתית? את רוצה להגיד לי שאת שמה את בלינק באותה שורה עם בקסטריט, ווסטלייף, פייב וכו´? גם את KoRn שמים מדי פעם באם טי וי, וגם את מטאליקה לפעמים... נכון שבמינון יותר נמוך, אבל שמים. נו, אז גם אותם עד שמה באותה שורה עם כל להקות הבנים הנ"ל?

MaRiAnO 4 EvEr

New member
נכון ש..

הם יותר רוקיסטים מבקסטריט ואנסינק, אבל לפי דעתי בלינק הם להקה ממוסחרת ולא יותר מזה! קורן ומטאליקה הם להקות רוק אמתיות וטובות אבל בלינק עושים קליפים דפוקים והמילים לשירים שלהם חסרות תוכן! עכשיו, אל תביני אותי לא נכון, אני לא אומרת שזה דבר רע, להיפך אני אוהבת את כל השטויות האלה ויש לי את כל השירים שלהם, אבל אני אומרת למי שחושב שאם הוא אוהב את בלינק אז הוא אוהב רוק -שהוא טועה בגדול כי הם לא רוק אמיתי. כמו שנלי הוא לא ראפר אמיתי, הוא גם יותר מידי ממוסחר. וכמו שג´ה רול הופך להיות לצערי הרב... אני רק מקווה שהנפטונז לא יהפכו להיות יותר מידי ממסוחרים גם...

RIP CURL1

New member
אני שונא את רוב להקות הבנים

חוץ מ-THE CALLING וBLUE שיש להם שירים יפים

westlife rules

New member
תודה שעניתם,

אבל הכוונה שלי היתה לא איזה להקת בנים אתם מעריצים, אם בכלל, הכוונה שלי היא מה אתם חושבים על להקות בנים... יופי, אופי, סגנון שירה... ובכוונה לא צירפתי שמות של להקות שזה לא יעשה בלאגן

AndreaCorr ©

New member
רוק לא רוק איך שלא תקראי לזה../images/Emo168.gif

בלינק יותר טובים מווסטלייף/בקסטריט וכו´... (בלי להעליב את המעריצות.) נקודה.

mprb

New member
לי אישית

אין בעייה עם להקות בנים אבל אני אף פעם לא הייתי מהבנות שצורחות כשהן רואות מישהו מהם (וראיתי) לדעתי יש ללהקות לפעמים שירים יפים וכמו שאחת הבנות אמרה השירים של אן סינק גורמים לי לרצון לרקוד. ואת זה אני אוהבת!!! בקשר לווסטליף- גם אני מעדיפה את השירים היישנים שלהם. ובקשר לבלינק 182- שרון, אני חולקת על דעתך פה. אני לא מתה עליהם. ולדעתי הלהקה הכי טובה בעולם זו- THE CORRS. (ואני בטוחה ששרון מסכימה איתי
.)

למעלה