שלווום

AndreaCorr ©

New member
אהמפ...כל אחד והטעם שלו ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

אבל אני מסכימה איתך שהם הלהקה הכי טובה בעולם

THE CORRS

New member
עם כל הכבוד!!!!!!!!!!!../images/Emo124.gif

אני חושבת שkorn או מטאליקה לא קשורים ללהקות בנים והם מיצרים חרא של שירים (אם אפשר לקרוא לזה ככה...) ועם כל הכבוד לאנשים שאוהבים אותם אין לי בעיה איתם אבל מה שאתם אומרים פה שבלינק מטאליקה ובלו זה אותו דבר אז זהו שממש ממש ממש לא!!!!!!!!!!!!! אתם מדברים על פופ מסחרי (ווסטלייף,a1,בלו וכו´) על פאנק קל (בלינק,sum41,וכו´) ועל רוק כבד ומטאל (korn,מטאליקה,slipknot,וכו´) כעל אותו הדבר... ואם אני יאמר את דעתי האישית על זה אני חושבת שיש קצת הבדל ולא כל מה שמראים בMTV הוא פופ ,יש עוד כמה סגננות בדרך... ואם כבר שואלים אני אוהבת את the corrs !!!!!!!!!!!

THE CORRS

New member
../images/Emo124.gifעם כל הכבוד!!!

אני חושבת שkorn או מטאליקה לא קשורים ללהקות בנים והם מיצרים חרא של שירים (אם אפשר לקרוא לזה ככה...) ועם כל הכבוד לאנשים שאוהבים אותם אין לי בעיה איתם אבל מה שאתם אומרים פה שבלינק מטאליקה ובלו זה אותו דבר אז זהו שממש ממש ממש לא!!!!!!!!!!!!! אתם מדברים על פופ מסחרי (ווסטלייף,a1,בלו וכו´) על פאנק קל (בלינק,sum41,וכו´) ועל רוק כבד ומטאל (korn,מטאליקה,slipknot,וכו´) כעל אותו הדבר... ואם אני יאמר את דעתי האישית על זה אני חושבת שיש קצת הבדל ולא כל מה שמראים בMTV הוא פופ ,יש עוד כמה סגננות בדרך... ואם כבר שואלים אני אוהבת את the corrs !!!!!!!!!!!

Sababush

New member
אני

אהבתי את פייב בטירוף... חחח... זה היה חולני!! עקבתי אחריהם בארץ כמו מטורפת ובשלב מסוים החלטתי לעבור לאיי1 כי... לא יודעת, פשוט נמאס לי

MaRiAnO 4 EvEr

New member
אני יודעת מי את

את זאת שהיה לה את האתר עליהם פעם נכון? הייתי נכנסת אליו הרבה! גם אני הייתי מעריצה שרופה שלהם!!

Sababush

New member
לא ענת... היא לא מדברת על האתר שלי

של A1... היה לי פעם פעם אתר של פייב ואז החלטתי גם לבנות לאיי1 אתר ואחרי כמה זמן כשעדכנתי את האתר של פייב שמתי לב שאני מקשיבה רק לשירים של איי1 ושאני בכלל לא נהנית לעדכן את האתר של פייב ואז החלטתי שאני לא מעריצה אותם יותר והחלטתי לסגור את האתר... חחח איזה קטעים שאני עדיין זוכרת את זה, הייתי בשוק מעצמי

Sababush

New member
כן ../images/Emo13.gif

היה לי אתר מאוד גדול עליהם... אבל כשהפסקתי להעריץ אותם הפסקתי לעדכן ואז השרת שבו האתר היה נמחק אז כל האתר נמחק :-| איזה מגניב זה שעוד זוכרים את זה, חחח... זה היה לפני המון זמן

swetty

New member
פיייייבבבבב

אז ככה! לפי דעתי פייב הם הלהקה הכי פצצה......תמיד נזכור אותם! ואני שמחה מאוד שיש כאלה שמעריצים את פייב...ולא שוחכים אותם ..... אפילו שהם התפרקו לפני שנה וחודש....ואני יודעת שיש כאלה ששונאים אותם(אלה שבעד ווסטלייף)אבל בכל זאת...מי שאוהב את פייב .....ימשיך את זה.... כי אייבס שר! תודה לאל הוא לא התייאש והתחיל עם קריירת הסולו שלו.....ואם what you got...יש לו סטייל חדש....יש לו מוזיקה חדשה.....ובקיצור פייב מאוד חסרים.....אם עדיין נשארו כאן מעריצים של פייב.נא להגיב בבקשה! אה.....וכללי....אני אוהבת את להקת בקסטריט בויז....ווסטלייף....ולינקין פארק.....אני מתה על צ´נדלר.... או קיי....סיימתי כאן....תגיבו בבקשה... ביי ביי ^_^

Shir Life

New member
אני לא שונאת את פייב ואני מעריצה את

ווסטלייף... אני ממש לא שונאת אותם!! אמנם אני לא אוהבת את המוסיקה שלהם, אבל איזו סיבה יש לי לשנוא אותם?! *אם מישהו יגיד שווסטלייף ופייב אויבים, בפעם האחרונה- לאאאאאאא!!!! הם חברים מאוד טובים, במיוחד ריצ´י ושיין, ואייבס וקיאן! אבל גם השאר חברים טובים... זה הכל דברים שהעיתונות המציאה...

s.p.y

New member
westlife

שרים הכי יפה, אהבתי את הדיסק הראשון של אן סינק וגם בלו חמודים.

the bra1n

New member
בלו הם הרבה מעבר לחמודים

כי בלו הם לא להקת בנים (פופ) רגילה, הרבה אנשים יגדירו את הסגנון שלהם כפופ, אבל זה לא נכון, ההגדרה שלהם לסגנון שלהם היא: "סוג של פופ, עם מקצב אראנבי ומגע של נשמה" או משהו בסגנון... בלו הם הרבה מעבר ללהקותצ בנים רגילות, בגלל שהם גם כותבים (ואני לא מדברת על איי1, הם קטגוריה שונה ואין מקום להשוואה), והם לא עושים הכל בשביל להצליח, הם רוצים לשיר, הם רוצים לעשות את המוזיקה שלהם, ובאופן כללי זה מה שמניע אותם להמשיך. איי1 הם גם לא ממש פופ, אם זה באמת מעניין מישהו, בהרבה חנויות דיסקים (טאוור רקורדס ושות´) בארה"ב יש מתקנים כאלה לחיפוש יסקים או זמרים, איי1 מוגדרים שם שרוק, אני לא מגדירה אותם כרוק, הם פופ - רוק, הם מנגנים את המוזיקה שלהם, כותבים את המוזיקה שלהם, ושולטים בהרבה מאוד ממה שקורה עם החומר שלהם, זה הכל. רק כדי להבהיר לכם שהם הרבה מעבר לחמודים וללהקת בנים רגילה, ווסטלייף הם בכלל משהו שונה, אם הם היו להקת בנים רגילה, מישהו מוכן להסביר לי אין זה שבתוך יום, הדיסק שלהם שבר שיאי מכירות ב... לא זוכרת איפה קראתי את זה כבר?

Shir Life

New member
אויש נו....

שתדעי לך, שרוב השירים של ווסטלייף הם בקצת של סלוו רוק, אז מה? עכשיו הם להקת רוק? לא! בגלל שההפקה, וסגנון השירה, הם פופ. וגם הם כותבים, ולדעתי רוב השירים הכי יפים שלהם, הם שירים שהם כתבו, ואני שונאת את מה שההנהלה שלהם עושה מהם, הם עשו מהם סתם, כשהם יכולים להיות הרבה יותר! הם הפכו אותם ללהקה כל כך ממוסחרת, שאף אחד לא יכול לראות את מה שמעבר לזה... הם כל כך מוכשרים, ואני מקווה שהם יבינו את זה מהר, ויתחילו לתת את כל מה שהם יכולים, במקום רק להיות יפים ולשתוק! יש להם שירים, שיכלו להפוך לקלאסיקות, שאת כולם הם כתבו, אבל הם לא הוציאו, בגלל שזה היה הורס את התדמית שההנהלה שלהם יצרה להם: *Reason for living *Imaginary diva *You don´t know כל השירים האלו מומלצים בחום, וכולם יצאו בתור בי-סיידס לשירים שהם הוציאו...

Shir Life

New member
אויש נו....

שתדעי לך, שרוב השירים של ווסטלייף הם בקצת של סלוו רוק, אז מה? עכשיו הם להקת רוק? לא! בגלל שההפקה, וסגנון השירה, הם פופ. וגם הם כותבים, ולדעתי רוב השירים הכי יפים שלהם, הם שירים שהם כתבו, ואני שונאת את מה שההנהלה שלהם עושה מהם, הם עשו מהם סתם, כשהם יכולים להיות הרבה יותר! הם הפכו אותם ללהקה כל כך ממוסחרת, שאף אחד לא יכול לראות את מה שמעבר לזה... הם כל כך מוכשרים, ואני מקווה שהם יבינו את זה מהר, ויתחילו לתת את כל מה שהם יכולים, במקום רק להיות יפים ולשתוק! יש להם שירים, שיכלו להפוך לקלאסיקות, שאת כולם הם כתבו, אבל הם לא הוציאו, בגלל שזה היה הורס את התדמית שההנהלה שלהם יצרה להם: *Reason for living *Imaginary diva *You don´t know כל השירים האלו מומלצים בחום, וכולם יצאו בתור בי-סיידס לשירים שהם הוציאו...

למעלה