שלולית בקטנה -תגידו לי- אתן לא רואות השרדות2?

א ו ח

New member
../images/Emo6.gif

מתי תקום תכנית הטלוויזיה שתשלח אותנו לשבוע ותשאיר את הבעלים לבד! קדימה, אני מפיקה

אהבת M

New member
הנה: הרגע אמרו אצל רון קופמן

הוא כנראה גנב אוכל מההפקה ועישן סמים עם הדייגים המקומיים. אכן עקר בית למופת.

אהבת M

New member
היום היו דנה ספקטור ורון קופמן

אין עליה - אוכלתותו בלי מלח. לא נותנת לו להתבטא. מסכן. קטעימיתה.

אהבת M

New member
אין - אני אומרת לך הבחורה מושחזת כתער

ומכוערת בהתאם. (סורי. הייתי חייבת)

עמליה75

New member
האמת, שלא באמת עוקבת

אבל, זה מוקלט ביס מקס. אני יודעת שהוא דפוק ואיגור הוא חמום מוח. אתמול לא ראיתי, הייתי בטלפונים כל הערב... ולא עם הבעל (איתו רק 3 דקות וחצי של שיחת תחקיר, אני שואלת והוא עונה. באסה איתו)

איך אני נהנית להגיד שלא רואה!

תחושת החירות הזאת משכרת.. האמת,שגם בעונה הראשונה לא צפיתי,אבל באח הגדול...אני מתגעגעת אליהם!

אהבת M

New member
אה, כן. זה. שמעתי על זה הבוקר../images/Emo42.gif

מה אומר לך, עשה לי את היום. את הסופ"ש. את החודש. (מסכנה שכמותה, עופרת יצוקה באה לה לא טוב. איבדה קצת מומנטום, לא?).

Sphinga

New member
יאאאאאאאאא - אהבת M

גמני התאהבתי קשות
הוא פשוט נראה לי בנאדם טוב טוב טוב!!!!!!!! וכן - אני יודעת שלא הייתי פה מיליון שנה פשוט בין אשפוז בבית חולים שלי לשל הקטנה ללימודים לעבודה לבעל שלא נמצא אני קורסת היום כמעט עשיתי תאונה (ונשבעת שלפעמים אני אומרת לעצמי אולי פעם איזה תאונונת קטנה שתדפוק בקטנה את האוטו תבהיר לבעל עד כמה אני עייפה???) עכשיו אמרתי לו בטלפון שעוד כמה לילות שהוא בפעילות ואני לבד עם הבנות אני פשוט מתפטרת מהעבודה ושהוא ימצא צאיפה להביא עוד כסף (מצידי שישטוף כלים גם ככה הוא לא בבית) כילו , כמה אפשר????? תאמינו לי עדיף להיות ערים כל הלילה ואז לישון 4-5 שעות - לפחות ישנים רצוף.... נכון 'תגעגעתם לקיטורים שלי?????????????????
כן , הבנות עדיין מתעוררות מיליון פעם בלילה וממש אין לי יכולת לגמול אותן כשאני לבד

אמאבולי

New member
../images/Emo201.gifנשמע לא קל אבל כיף שזה מחזיר אותך אלינו

כי הרי איפה עוד תוכלי לקטר ככה ולקבל חיבוקים וחום כמו כאן??? למה בי"ח? כולכן בסדר עכשיו? ואיך עוד לא פרשת מהלימודים
באמת שאני לא מבינה. שאפו. את בחורה רצינית! ולמה "לגמול אותן"? גם הגדולה עוד יונקת?
או שהתכוונת לגמול מההתעוררויות הליליות? כי הנקת טנדם זה שיא שאפילו M הפנאטית עוד לא הביאה לכאן, אז זה יהיה חידוש מרענן
הרבה כוחות וחיזוקים, אנחנו מאחורייך! (אבל לא עם ה
... הבנו את הרמז..)

Sphinga

New member
הי אמא בולי

בטח תקראח את זה במוצ"ש ... לא הן כבר לא יונקות אבל עדיין מתעוררות בלילה - והרבה.... את הללי הפסקתי להניק בגיל שנה (לצערי) כי בדיוק חזרתי ללימודים ועבודה + לימודים = אין מתי להניק ולשאוב כבר לא היה לי כח (בכל זאת שאבתי כמעט 9 חודשים)...

../images/Emo24.gif התגעגענו אלייך לאללה ../images/Emo70.gif

ואם זה כולל קיטורים על הדרך אז גם הולך. מקווה שעכשיו כולכן מרגישות טוב ...

hell cen be fun

New member
אין לי טלוויזיה

באמת אין לי מושג על מה מדובר... אבל אם את אומרת, כנראה הוא שווה בדיקה...

למעלה