שלוםלכם, אני רוצה להכין עוגה 2 קומות, מה מחזיק את העוגה הת

נשרמ

New member
שלוםלכם, אני רוצה להכין עוגה 2 קומות, מה מחזיק את העוגה הת

מה מחזיק את העוגה התחתונה שהעליונה לא "תיפול" עליה ?
תודה
 
היי

לגבי עוגה 2 קומות את מצפה אותה בבצק סוכר ואז מחדירה שיפודים (מהסוג העבה) לתוך העוגה מסמנת עם טוש אכיל את הגובה של העוגה מוציאה את השיפוד וחותכת עם קאטר,ולוקחת ככה 4-5 שיפודים ומפזרת בכמה מקומות כמובן לפי הקוטר של העוגה שאת מניחה מעל, חשוב שכל השיפודים יהיו באותו גובה. מורחת מעט רואיל אייסינג לאחר מכן את לוקחת את הקרטון הזהוב הזה שמניחים עליו את העוגות או קאפה וחותכת בצורה של העוגה לפי הקוטר שלה, ומניחה מעל העוגה על הרואיל (הרויאל "מחזיק" את העוגה, מייצב אותה שלא תזוז) את הקומה השניה את מעמידה על הקרטון או הקאפה.
שיהיה בהצלחה
 

נשרמ

New member
תודה רבה עזרת לי מאוד, שיפודים כמו מקלות סיניים זה בסדר ?

 

32שירלי

New member
כשיש רק 2 קומות

אני אחרי ציפוי העוגה התחתונה שמה קשים, זה מספיק, מקלות עבים יותר שמה רק כשיש יותר קומות. כמו כן, אני מחוררת את המשטח שעליו יושבת העוגה העליונה במרכזה ומחדירה את המקל העבה מאמצע העוגה העליונה עד לתחתית. (בעיקרון תוקעת אותו באמצע העוגה התחתונה ולפי זה מחוררת את המשטח של העליונה בהתאם. כמו כן יש לדאוג שהמשטח יהיה קטן באיזה חצי סמ מכול כיוון מהעוגה העליונה אחרת היא תעמוד ק על העוגה התחתונה.
שיהיה בהצלחה!
 
למעלה