היי
לגבי עוגה 2 קומות את מצפה אותה בבצק סוכר ואז מחדירה שיפודים (מהסוג העבה) לתוך העוגה מסמנת עם טוש אכיל את הגובה של העוגה מוציאה את השיפוד וחותכת עם קאטר,ולוקחת ככה 4-5 שיפודים ומפזרת בכמה מקומות כמובן לפי הקוטר של העוגה שאת מניחה מעל, חשוב שכל השיפודים יהיו באותו גובה. מורחת מעט רואיל אייסינג לאחר מכן את לוקחת את הקרטון הזהוב הזה שמניחים עליו את העוגות או קאפה וחותכת בצורה של העוגה לפי הקוטר שלה, ומניחה מעל העוגה על הרואיל (הרויאל "מחזיק" את העוגה, מייצב אותה שלא תזוז) את הקומה השניה את מעמידה על הקרטון או הקאפה.
שיהיה בהצלחה