יאמי
J justin the boom1 New member 28/7/04 #10 ../images/Emo20.gifברוך הבאאא../images/Emo24.gif מקווה שתהנה פה אני עדי
Q QAF Fan Block New member 29/7/04 #11 יש לנו עוד בן! חחח ברוך הבא!! אני שירה... וסופסוף אני לא הכי זקנה בפורום! חחח אני בת 17.5 וכולן פה בנות 14 בערך.....
יש לנו עוד בן! חחח ברוך הבא!! אני שירה... וסופסוף אני לא הכי זקנה בפורום! חחח אני בת 17.5 וכולן פה בנות 14 בערך.....
N necky New member 29/7/04 #14 מה אני הכי זקן........ לא רוצהההה אני בורחחחחחחחחחח טוב אני לא אברח אני אהיה זקן התחרטתי
J Justified New member 29/7/04 #15 ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif דבר ראשון נכון שמיכלוש המהממת היא המנהלת הכי טובה . אז ברוך הבא לפה גם אני חדשה פה מקווה שתהנה להיות פה בדיוק כמו שאני נהנת אז ו וד"ש לטאל המאמי ולרפאל ולמיכלוש
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif דבר ראשון נכון שמיכלוש המהממת היא המנהלת הכי טובה . אז ברוך הבא לפה גם אני חדשה פה מקווה שתהנה להיות פה בדיוק כמו שאני נהנת אז ו וד"ש לטאל המאמי ולרפאל ולמיכלוש
N necky New member 29/7/04 #16 תודה נשמה צודקת בכל מילה מיכל מהממת והיא המנהלת הכי טובה וברוכה הבאה לפורום גם לך
N necky New member 29/7/04 #18 אני שמח... יותר מזמן רציתי להצטרף אבל את דחפת אותי וזה כאב הדחיפה שלך בפעם הבאה אל תדחפי חזק
N necky New member 30/7/04 #23 אז מה רפאל.... רוצה שיהיה לך מונופול? אם כן אין לי בעיה אני אברח סתםםםםם היית מת
N necky New member 30/7/04 #29 רעיון מצוין... בעעעעעעע אני לא מוצא את אמא בבית שנייה אני אשאל את השכנים גם הם אמרו לי שכנראה כן