שלוםםםםםםם

שלוםםםםםםם

אני חדשה בתפוז בכלל אני אומרת לכל מיני אתרים שאני בת 18 אבל אני 14. ואני אוהבת את מירוקו ^_^ חמודיייי!! אני יעשה לך ילדה!!או ילד... Whar ever you disire!!!.. שמעתי פה פורום נחמד אז נכנסתי!! אה כן ואני אוהבת את shindo מ gravitation כי הוא כל כך חמודדד!!! וקוראים לי riku או בעיברית ריקו. חח

Michelle123

New member
נעמה! ברוכה הבאה

חחחחחחחחח ברוכה הבאה מה אני אומר לך... ממש אלמנה ומ-מ-ש בת קשת חחההההההההההההההה

יא מפגרת..

אני קשת!!! אני ב 12!! ב19 ל12!! למה מקנאה בי??? וכן מה רע בלהיפטר מבן אדם אחד בשביל חופש בלתי מוגבל?? הייתי הורג גם 9000000 אם זה אומר חופש!!!!!.. חחחח נ.ב הקטע של האלמנה הוא בצחוק...

יא פוסטמה בלי השכלה!!

sama זה תואר של כבוד למי שיותר גדולה נחמדה חמודה חכמה ומוכשרת ממך!!!

Michelle123

New member
נגידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

אני חייבת לציין. שנעמה היא בין 6 הבנות (טוב.. נו יש יותר אני מתחרפנת די בקלות אבל עדיין) שמצליחות לחרפן אותי כל פעם מחדש.. אגב נעמה... דני צוקר למזכירות!!!!! (וואי וואי, הוא הולך לחטוף זה..)

מה זה? מה?!

מה זה הדבר הזה?!

Michelle123

New member
לחתולימים

חחחח יש לנו מורה בביה"ס שמלמד מוזיקה (שזה דני דונר).. אני למדתי אצלו ואז עזבתי.. קיצר הוא לימד איכשהו את הכיתה של נעמה אנגלית....... לא מבינה איך.................. אז לנו פעם בשיעור מוזיקה הוא סיפר לנו שבמקום לתלות דברים הוא לוקח חולצה ומייבש אותה במיקרוגל.. כל חולצה דקה.ץ אז פעם הוא בטעות עשה 10 דקות ונשרף לו המטבח או משהו.. לא ממש זוכרת

I N U Y A S H A

New member
ברוכה הבאה מתוקה!!

חחח יש לי כרה הייתם מאמינים?? חח בדיוק כמו של מירוקו.. תגידו יש מפגש פורום מתי שהו??

I N U Y A S H A

New member
אגב אני בגיל 16

גובה: 1.82 גוף: בנוי שרירים(חדר הכושר 3 שנים רק 4 חודשים פשוט עושה את העבודה) ושוב: מתי יש מפגש פורום?? והאם יהיה בכלל?

מפגש פורום?

גם אני רוצה לבוא!!!! onegai!!אני יכולה לבוא?? לא משנה שאני מסכנה בלי חברים...;_; כל כך עצוב.. סיפור חיי כל היום אני מדברת על אנימה ואף אחד לא מבין אותי... i'm lonely... i'm mrs.lonely...חחחחח

Fay Wood

New member
זה בסדר, עוד לא תכננו מפגש פורום...

למרות שאני אשמח לאחד בל"ג בעומר! (שוב נשארתי לבד... למרות שמישהי נורא נחמדה הציאה לי שאני אעשה איתה ועם עוד כמה אנשים ל"ג בעומר... אבל אני אהיה די לא קשורה כי אני לא מכירה שם אף אחד... אז אולי אני עוד פעם יישאר לבד
) ו... ברוכה הבאה!! מקווה שתשתלבי פה... ותעשו טוב, די לריב אנשים...

I N U Y A S H A

New member
תעשה כמוני..

פשוט תשב בצד ותן להן לריב.. בסופו של דבר ימאס להן אתה יודע איך זה בנות רבות 2 שניות ואחרי זה לא מבינות על מה הן רבו בכלל

Michelle123

New member
מה זה אתה יודע איך זה בנות!! חוצפה!

לא נורא.. אני אריב עם נעמה מחר סתםסתם עשינו סולחה

Fay Wood

New member
אמממ.. איך לומר... אני בת... ^_^"

וואו, זה עוד לא קרה לי 0.0

כן ל"ג בעומר! ^_^!

זה יהיה כל כך כיף!!! נעשה קנס אינוישה!! על החוף!! זה יהיה כזה funnnn!!

למעלה