שלוםםםםםםם

Naraku SeXy

New member
ברוכה הבאה !!

גם אני ראיתי גרוויטאשין !! אבל רק לידיעתך האישית .. שינדו זה שם המשפחה של שואיצ'י ! ואני מתה על ריואיצי' !!

ריואיצ'י גם סקסי..

אבל לשינדו שויצ'י יש שיער ורוד!!! עושה לי את זה!!!!!!!! חחחח

Bakura

New member
..אהוי.... ברוכה הבאה....../images/Emo13.gif

אבל... את יודעת ש Shindou זה שם המשפחה של שואיצ'י? ראית גראווי באנגלית? 0.0; ... וריקו זה במקרה ריקו מדי אנ אנג'ל...?.. אה, ושלום. שוב. מקווה שתהני.

כולם אומרים לי את זה..

אבל אישית אני חולה על דיסוקה אבל לא חשבתי על זה.. סתם חשבתי על שם יפני חמודי ומאמי וkawaiiiiii ויצא לי ריקו.. חחחחח זה כזה חמוד!

Bakura

New member
.... ריקו, ריסה וסבתא שלהם ../images/Emo11.gif

אני אשאיר לזוהר להגיד מה דעתנו עליהם. ... סטושי המסכן שלי. וקראדוש'קה. ודארק.

Naraku SeXy

New member
אל תזכירי לי אפילו ...

הזונות אלה רצחו אותו... אלבל לא נורא...אני כבר נקמתי @!!! קוקוקווקוק

FireZeroX

New member
שאאאלום ^^ ואססססאאאאאפ?!

אני זירו, בן 14, לא פדופיל ולא הולך לחדר כושר ^^ (אל תהרוג אותי, אינו) אממממ שתהני בפורום ותשתלבי מהר ^^

חחחחח

לא נכון לפי החוק מותר לי לעשות סקס על אינו אתה יודע!!!!! בגלל שאני בת 14 אז הוא לא נחשב פדופיל!! חחחחחח שלום!!

Michelle123

New member
נעמה.. הרגע גיליתי משהו חשוב עלייך

את יודעת משוגעת ממני. מוזרררררררררררררררררררררר

chuchi46

New member
שלום נעמה!!!

לי קוראים סיון, ופשוט chuchi46 זה השם שלי כמעט בכל מקום אחר שאני חברה בו, אז למה לי לעשות שם חדש כל פעם?!
וחוץ מזה גם אני דיי חדשה פה... אני כאן רק מלפני שבועיים בערך... (שבועיים מקסימום)...

PakoLina

New member
מצטערת עליך, אבל מירוקו תפוס../images/Emo110.gif

מירוקו
הוא שלי! הוא תפוס.. ושלא תחשבי על לקחת אותו ממני!!
אוקיי, אני ארגע.. אבל אם תזכירי שוב את אהבתך למירוקו אני אשתגע שוב
אז.. אניוואי.. וולקאם!^^

I N U Y A S H A

New member
OH GOD..

אילו ריבים מוזרים יש לכן בנות למה לריב?? אני בטוח שמירוקו ירצה את כולכן(רק אם הוא היה קיים חח) הרי מירוקו תמיד מחפש ריגושים.. טוב איני רוצה לקחת חלק מהריב הזה.. אני אתן רק הערות מהצד

PakoLina

New member
לא!../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif

מירוקו שלי ולא של אפאחת אחרת!

keshush

New member
טוב שתיים רבות...

השלישית (אני) מקבלת אז מה שיוצא שמירוקו בכלל שלי...
יאללה סולחה וכיום אפילו הבנות בפורום אינויאשה יודעות אין כמו חומוס אחלה והיום חדש חומוס ***** (לא החלטתי על שם) במיוחד לבנות שרבות על בנים מצויירים עשוי במיוחד מחלקי אבן ארבע הנשמות עזבו אני מושפעת יותר מדי מארץ נהדרת

טוב לא נורא..

אני ישאר עם i n u y s h a חח עם התסרוקת והמחשבות כמו של מירוקו! חמודיי!! הוא אפילו גדול ממני!

למעלה