שלוםםם אני דיי חדש פה...כנסו בבקשה

flownder

New member
שלוםםם אני דיי חדש פה...כנסו בבקשה

היי אני דיי חדש פה וזה דיי משמח אותי ליראות שיש אנשים העיניין פםה בארץ ...אני גם עושה דיי הרבה גראפיטי וממש לא ידעתי שישי עוד הרבה אנשים... חבר שלי סיפר לי על הפורום ואמר לי שאני פשוט חייב לישלוח לכם את התמונות של הגראפיטי שלי.... אני יצלם אותו וישלח ..אף פעם עוד לא קבלתי תגובות על האמנות שלי :) סבבה של אנשים אתםםם surf all day

Hadardasit69

New member
הדר תה לא מכיר..

בכל אופפןןן קנטורררר.. אתה ציירת את הRHS על הקיר של האולם ליד גוונים? אם כן תעלה את זה, זה יפה!!!

flownder

New member
קבלו כמה סקיצות.. הן ישנות חפיף

אלו הסקיצות הראשונןת אני הולך היום יותר מאוחר לצלם את הכל העבודות האחרונות שלי שעשיתי על קירות צפו לתמונות :)

DoubleD

New member
אוח ../images/Emo182.gif

איזו רמה ! תסרוק עודדדדד
- וזו גם הזדמנות לומר לכם שאתם מוזמנים לשים את הסקיצות הנבחרות שלכם (אלו שאתם חושבים שמוצדק להשוויץ בהם:) בגלרית הסקיצות שלנו ! -שימו
שאתם בוחרים את הגלריה הנכונה לשים בה את התמונה... אם אתם מסתבכים אני אשמח לעזור, פנו אליי ואני אשים את התמונות.

Levy AKA WRECK

New member
בסיס בסיס.... חחחחחחח ../images/Emo9.gif

למה לכל ברוחות יש גלריית סקיצות, ואין גלריית קירות

DoubleD

New member
בסיס... כן, אולי בצבא :)

אתה עושה ממני צחוקיישן ? הגלריה הראשונה שנפתחה הייתה של חידות, לאחר מכן באה גלריית הBOMBING שלנו שהיא (ע"ע מילון מונחים) גלריית ה*קירות* וגם הגלריה של נבחרי הסקיצות שלנו שנפתחו באותו יום. האמת, כל זה נפתח לפני די הרבה זמן (יחסית לזמן קיומו של הפורום) אבל ראיתי שאף אחד לא שם לב אז הפנתי את תשומת לבכם.

Levy AKA WRECK

New member
אחי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם זה אתה מצייר, זה חתיכת בן-זונה של דבר !!
הצביעה ממש מדהימה ! ויש רק בעיה אחת..............
שזה ממש יפה, אבל אחרי הכל זה רק במחברת.... אם תתחיל להתאמן על קירות אחי, פשששש... אתה ממש בדרך הנכונה ! בהצלחה !

flownder

New member
אחי אני גם עושה הרבה על קירות....

אני אצלם היום ומחר וישלח

double M

New member
מדהים...

לצערי אני לא מאמין לך שזה הסקיצות הראשונות שלך. אבל אני זורם...

AcE666

New member
את זה

אהבתי הכי הרבה הסקיצה הכי טובה בפורום עד עכשיו את השניה לא אהבתי.. חיבורים לא נכונים וחצים די מעפנים...

flownder

New member
שלום לכולם הינה הלכתי לצלם...

הינה אחת העבודות האחרונות שלי :) מקווה שתאהבו :) יש לי עוד עבודות שאני אצלם מחר

למעלה