שלוםםם אני דיי חדש פה...כנסו בבקשה

flownder

New member
תגובה למשהו ממיקודם....

אלו באמת הסיקיצות הראשונות שלי...ואני ממש לא מעתיק דברים :) תודה :)

kkfe

New member
יפים הציורים שלך...גם ההפצצה יפה

אבל אתה בטוח שאתה לא העתקת?!

double M

New member
אחלה סטייל, הפתעת אותי לגמרי...

לא ידעתי שיש רמה בארץ. מאיזה אזור אתה? ובן כמה?

SensaiToro

New member
ממש יפה!!!

גם הסקיצות וגם הפיס... אהבתי לאללה!!! מאיזה איזור אתה בארץ? (מרכז \ צפון \ חיפה והקריות \ ירושלים \ דרום)

SensaiToro

New member
אופס לא שמתי לב שענית כבר

איפה זה ראש העין? שכחתי... ו... בטאג כתוב SooS? כי אני מכיר אחד מאנגליה שהכינוי שלו זה SooS...

F1ReStArTeR

New member
כבוד אחשלו... סחתיין

דבר איתי לפעמים באיי סי קיו... לא רואים אותך כמעט.

Steezo

New member
יופי של אותיות

חבל שהן לקוחות מבייטס... א)אל תעתיק אותיות... יש אנשים ששמים לב. ב) יש אולדסקול וורייטר שקוראים לו בייס והוא עדיין מפציץ הרבה... לא הייתי ממליץ לך להשאר עם השם הזה... ג)התלת מימד והפרופורציות לא נכונות... תעבוד על הבסיס, אל תגנוב אותיות ותמשיך להתאמן... מאיפה אתה? ולא, אל תטרחו אפילו לכתוב לי הודעות שאני טועה ובלהבלהבלהלבה

virs

New member
אם היה לי כח

הייתי גם מעלה את התמונות של בייס והתמונות של בייטס להראות לכם את הגינבה

flownder

New member
אנשים תאמינו לי שאני לא גונב כלוםםם

אני לא מעתיק כלום..נשבע לכם.. זה הסטייל שלי... אני לא מעתיק אותיות מאף אמן אחר.... וזהז שיש עוד מישהו שעושה גראפיטי בשם בייס את זה אפילו לא ידעתי... אני לא מעתיק מאף אחד.. וזה דיי פוגע לשמוע את זה...

Steezo

New member
מה שיש לי על המחשב..אני אחפש באוז

יותר מאוחר אחד יותר קרוב... אבל שים לב שהאות היחידה שהוא שינה מבייטס בסקיצה הזאת הי א ה E... ומשום מה היא נראית הרבה יותר גרועה משאר האותיות... מעניין

Steezo

New member
ופשוט לראות

את ההבדלים בין הסקיצות.. הסקיצה השניה לא קרובה לראשונה...עזוב את האותיות..אבל אפילו התלת מימד לא נכון שם... לגמרי... יחסית לראשון... מה שכן, יש לך יכולות צביעה מרשימות...

flownder

New member
אחי תאמין לי.....כנס בבקשה

אולי יש לי סטייל דומה למישהו... אבל אני נשבע לך אחי אני לא מעתיק.. אני כבר מפחד לשלוח לכם עוד דברים שלי שתגידו שאני מעתיק אותם... אני מכיר את בייטס ואת גראייטס זה שעושה איתו... ואני גם מכיר את כל האמנים הגרמנים מהאתר סטיק אפ קידס וגם לי וגם לכולם שם יש אותיות דומות... אין לי כבר כוח לזה... העלבתם אותי וביאסתם אותי...

Steezo

New member
כי הסטייל שלהם מבוסס על ה

אולד סקול NY (לכל אלה שאומרים שבסיס זה לא "קול")... ההבדל בין זה לבין העתקה הוא ענקי.. בכל מקרה... אמרתי את דעתי... אין לי כח להתווכח שוב...

flownder

New member
עוד סקיצה... ולכל מי שאומר...

שאני גנב.... אז תדעו פשוט שזה לא נכוןןןן הדבר האחרון שאני יעשה זה יעתיק אותיות... מה הקשר שהאותיות דומות????... זה מה שיוצא לי שאני מצייר גראפיטי... זה מה שיש לי בראש.. ודר"א...אני הייתי בגרמנייה... והייתי שם בחנות של מונטנה... והראתי להם סקיצות שלי...כולם אמרו שהם מצויינות..ואפילו אמרו לי שיש לי סטייל כמו להם בגרמניה...אני לא מעתיק כלום ואני לא רוצה שיחשבו כזה דבר עלי... זה פשוט מעליב

למעלה