שלוםם... אני חדשה בפורוםם... גמני אוהבת את מקפלייי... ובעיקר את הארי .. מקווה להכיר אותכן.. אור
א אור188 New member 14/2/08 #1 שלוםם...../images/Emo20.gif אני חדשה בפורוםם... גמני אוהבת את מקפלייי... ובעיקר את הארי .. מקווה להכיר אותכן.. אור
שלוםם...../images/Emo20.gif אני חדשה בפורוםם... גמני אוהבת את מקפלייי... ובעיקר את הארי .. מקווה להכיר אותכן.. אור
B BRooKE 162 New member 14/2/08 #2 ../images/Emo109.gif היי, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif <: אני רוני, כמעט בת 15, מחיפה, מחבבת [מאוד מאוד מאוד ] את דאגי ספרי קצת על עצמך ~תמונה אקראית ~
../images/Emo109.gif היי, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif <: אני רוני, כמעט בת 15, מחיפה, מחבבת [מאוד מאוד מאוד ] את דאגי ספרי קצת על עצמך ~תמונה אקראית ~
R RAVeN 57 New member 14/2/08 #3 ../images/Emo95.gifבכורה הבאה לך!!../images/Emo24.gif אני רייבן [או אלמוג, תבחרי לבד] בת 16 ושבועיים מהוד השרון ^^ פייב טום [די דומים] השתלבות מהירה
../images/Emo95.gifבכורה הבאה לך!!../images/Emo24.gif אני רייבן [או אלמוג, תבחרי לבד] בת 16 ושבועיים מהוד השרון ^^ פייב טום [די דומים] השתלבות מהירה
K kelly7i New member 14/2/08 #5 ../images/Emo26.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תראו איזה מצחיק איך שישרשנו את ההודעות שלנו דקה אחרי דקה! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL
../images/Emo26.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תראו איזה מצחיק איך שישרשנו את ההודעות שלנו דקה אחרי דקה! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL
M MelMcFly New member 14/2/08 #6 ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif מלאני, 13 וחצי וגמאני הכי אוהבת את הארי השתלבות מהירה ונעימה
M m o r 1 0 2 New member 14/2/08 #10 התמונה הזאת מצחיקה אותי כל פעם מחדש../images/Emo168.gif חאמודדXDDD
B butbut New member 14/2/08 #12 כן גם אותי-זה מזכיר לי את הרצון שלי לראות את דאגי ודני הומואים משום מה. אה, זאת רק ההלו קייטי הזאת שתופסת לי את העיןXD ועצם זה שהגיטרהורודה,
כן גם אותי-זה מזכיר לי את הרצון שלי לראות את דאגי ודני הומואים משום מה. אה, זאת רק ההלו קייטי הזאת שתופסת לי את העיןXD ועצם זה שהגיטרהורודה,
M m o r 1 0 2 New member 14/2/08 #17 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לזה התווכנתיXD../images/Emo168.gif
M m o r 1 0 2 New member 14/2/08 #29 הדבר שאני הכי אוהבת../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif אני יכולה להביט בגיטרות שעות כלי הכי מדהים שיש בעולם אבל לפני הגיטרות הדבר שאני הכי אוהבת זה מוסיקה! ואחרי זה גיטרות
הדבר שאני הכי אוהבת../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif אני יכולה להביט בגיטרות שעות כלי הכי מדהים שיש בעולם אבל לפני הגיטרות הדבר שאני הכי אוהבת זה מוסיקה! ואחרי זה גיטרות
M m o r 1 0 2 New member 14/2/08 #8 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif אני מור מטורפת על דאג תהני פה
L Little McMickey New member 14/2/08 #11 ../images/Emo28.gifWELCOME!!!!../images/Emo24.gifגם דני אומר בואי../images/Emo26.gif אני מיכי שמיחי... סתם XD אני מיכל, מקרית ביאליק[ לא זה לא חור XD] ליד חיפה ואני בת 17 וחצי חח אהבתי הנצחית-דני ג'ונס השקס [את יכולה גם לקרוא לי מיקי, כומ כולן XD]
../images/Emo28.gifWELCOME!!!!../images/Emo24.gifגם דני אומר בואי../images/Emo26.gif אני מיכי שמיחי... סתם XD אני מיכל, מקרית ביאליק[ לא זה לא חור XD] ליד חיפה ואני בת 17 וחצי חח אהבתי הנצחית-דני ג'ונס השקס [את יכולה גם לקרוא לי מיקי, כומ כולן XD]
B butbut New member 14/2/08 #14 זה נראה יותר שהוא אומר:"דאגי הָיֶכַה?"... למי שלא מבינה[היכן אתה]. XD 4 שעות תנ"ך אתמול. היום שעתיים. אל תשפטו. אני יצור אומלל מרוב תורה-תושב"ע-גמרא-ונביא.
זה נראה יותר שהוא אומר:"דאגי הָיֶכַה?"... למי שלא מבינה[היכן אתה]. XD 4 שעות תנ"ך אתמול. היום שעתיים. אל תשפטו. אני יצור אומלל מרוב תורה-תושב"ע-גמרא-ונביא.
L Little McMickey New member 14/2/08 #18 ../images/Emo28.gifתכלס זה נראה כאילו הוא אומר משהו מרומן על פי שייקספיר.. XDD לי הלוואי ולי חחחח
B butbut New member 14/2/08 #20 איזה רומן ואיזה נעליים?זה מה שאלוהים אמר למשה סתם,אני צוחקת. אני יודעת למה את מתכוונת. דני והפוזות הדרמטיות שלו .XD
איזה רומן ואיזה נעליים?זה מה שאלוהים אמר למשה סתם,אני צוחקת. אני יודעת למה את מתכוונת. דני והפוזות הדרמטיות שלו .XD