אני יודעת-זה או שהמחשבות שלך צפויות או שלי יש כוחות. אה-אה.
M m o r 1 0 2 New member 14/2/08 #22 איזה מתוק../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif אני בדיוק שומעת האחים ג'ונס,זה מזה מתקשר לשירXD פעם ראשונה שאני רואה את התמונה
איזה מתוק../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif אני בדיוק שומעת האחים ג'ונס,זה מזה מתקשר לשירXD פעם ראשונה שאני רואה את התמונה
L Little McMickey New member 14/2/08 #27 ../images/Emo28.gifאני תמיד מגלה עוד תמונות של ג'ונסי../images/Emo23.gif ומוצאת דרכים לשים פה חחח
M m o r 1 0 2 New member 14/2/08 #30 בכיף,אני שמחה לראות../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif אני אוהבת להכיר תמונות חדשותXD
י יעליקק New member 14/2/08 #13 ../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif יעלי, יעליקק, יעלוש, פסיכו, יעל |13 ו3 חודשים ו23 ימים מודיעין פחחב- דני תמונה אקראית אמ, השתלבות נעימה וכדאי לך לעבור על כללי הפוום, אומנות השרשור וכל זה
../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif יעלי, יעליקק, יעלוש, פסיכו, יעל |13 ו3 חודשים ו23 ימים מודיעין פחחב- דני תמונה אקראית אמ, השתלבות נעימה וכדאי לך לעבור על כללי הפוום, אומנות השרשור וכל זה
B butbut New member 14/2/08 #26 תסתכלי על זה טוב-האור של השמש גורם להם להיראות כמו הנקנקיות של טירת צבי-בצבע ורוד כזה...ורדרד-חום... קיצרר... XD אני רעבה.
תסתכלי על זה טוב-האור של השמש גורם להם להיראות כמו הנקנקיות של טירת צבי-בצבע ורוד כזה...ורדרד-חום... קיצרר... XD אני רעבה.
B butbut New member 14/2/08 #32 XDD ת'אמת?אני שונאת נקנקיות...מאז שאכלתי אחת ויצא לי ציפורן של תרנגול מבפנים... אני לא נוגעת יותר בזה אני לא סומכת על הטחינה שלהם.
XDD ת'אמת?אני שונאת נקנקיות...מאז שאכלתי אחת ויצא לי ציפורן של תרנגול מבפנים... אני לא נוגעת יותר בזה אני לא סומכת על הטחינה שלהם.
M m o r 1 0 2 New member 14/2/08 #34 וואלה,אני מתה עליהן../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif בדיוק אכלתי היום עם צ'יפסXD
י יעליקק New member 14/2/08 #44 ../images/Emo15.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אשכרה בוט את חולה!!!!!!!!! את מפגרת! את קרועה!!!!!!!!!!!!! אם את צריכה אני מכירה רופאים טובים ><" על מי אני עובדת אני לא במיוחד לא למחלה שלך !!! הפתרון היחיד הוא ... שיט אין פתרונות~!@#@$#$#%^%^$%^%$^$#%%! חולה
../images/Emo15.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אשכרה בוט את חולה!!!!!!!!! את מפגרת! את קרועה!!!!!!!!!!!!! אם את צריכה אני מכירה רופאים טובים ><" על מי אני עובדת אני לא במיוחד לא למחלה שלך !!! הפתרון היחיד הוא ... שיט אין פתרונות~!@#@$#$#%^%^$%^%$^$#%%! חולה
M m o r 1 0 2 New member 14/2/08 #25 מה שחשבתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif
S Sivan McFLY New member 14/2/08 #37 ../images/Emo210.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חולההההההההההההההההההה
B butbut New member 14/2/08 #43 את פריקית של תותים!! ואז את קוראת לי חולה.. זה שהמוח שלי יצירתי[וכחול] בטירוף זה לא אומר כלום!
S Sivan McFLY New member 14/2/08 #48 ../images/Emo210.gifחחחח עאלק והראש שלי לא כחול!? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
L Little McMickey New member 14/2/08 #50 ../images/Emo28.gifוואי סיוון כל תגובה שלך מלווה בגילגול העכבר למטה.... XD