שלום אחיות יפות שלי...

מרב.

New member
מרגישה איתך את ההתרגשות הזו

למרות שאת עוצמתה וודאי אי אפשר לתאר, אבל תערובת הרגשות שחלקה אהבה עמוקה ליצור מופלא, מקצתה (או לא מקצתה...) קרוסלה של הורמונים, הרבה של לחזור הביתה בשלושה מהזוג שיצא 6 ימים קודם לכן לבית החולים, והתרגשות מכל דבר פעוט. בטוחה שהגור שלך יספק עוד הרבה הזדמנויות לרגוש ולדמוע, ומאחלת רק אושר (ודמעות של התרגשות) ובאופן אישי גם לרפי, אבא של יפתח המאושר (יפתח או האבא..?)- שיהיה רק במזל טוב... מרב

שמולה

New member
ענתי../images/Emo39.gif

מזל טוב ענק!!! אני מידי פעם "קופצת" לביקור, מחכה לשמוע התפתחויות... שמחתי מאד בשבילך ומאחלת לך התאוששות מהירה ובטוחה והעיקר - הרבה כוחות לגידול יפתח. תרווי ממנו רק נחת והלוואי ויפתח את המזל הטוב לתמיד מקווה בקרוב (לפחות עוד 10 חדשים והלוואי שלא יותר) לספר גם חוויות. שמולה

עכשיו גם אני מזילה דמעה ../images/Emo7.gif

יו איך את מרגשת אותי, אני המומה מהעוצמה. נכנסתי לכאן על מנת למצוא איזושהיא הודעה ממך ואכן כן. סוכר, אני כל כך מאושרת בשבילך. סתתיין על השם יפתח איתן, שם של טייס או מינימום מנכ"ל חברת היי טק נשיקות,בובה.

yala75

New member
ענת הרבה הרבה הרבה מזל טוב

הרבה מזל טוב אני מתרגשת בשבילך. הסיבה שכתבתי לפורום שלכם זה בגלל שחיפשתי אותך. לא ידעתי איך להגיע אליך. רציתי לשאול אותך משהו. האם גם לך היה מקרה של נוגדנים לזרע. זה היה חשוב לי לשאול אותך. האם כשתרגישי טוב תוכלי לענות לי בפורום של שושי או בתפוז. תודה. והרבה הרבה הרבה הרבה מזל טוב. או אפילו בדואר שלי[email protected]

ligo

New member
ענת היקרה

היית חסרה כאן, אבל אני מתארת לעצמי שיש לך עכשיו דברים הרבה יותר חשובים בחיים... השיר שלך כל כך מרגש. זה באמת חלום, הא? אמא ענת. איזה כיף לך. מקווה שאת כבר מרגישה טוב וכשתתרגלי לסדר היום/לילה החדש שלכם תכתבי לנו את סיפור הלידה. ונשיקה ליפתח.

ענבל **

New member
מזל טוב לאמא אבא וליפתח../images/Emo142.gif

שתגדל ותהיה מאושר...עם כל המשפחה.החלמה מהירה מהניתוח... מחכה לשמוע את סיפור הלידה.

מודה לכולכן. אוהבת אתכן "אמיתי".../images/Emo23.gif

רוצה נורא לענות לכל אחת באופן אישי - וקשה לי. בקושי "רואה בעיניים" מעייפות - לא מצליחה לישון פשוט. תגובות מרגשות מאין כמוהן.(ליאורית , זוכרת? - גם את בבנות...מחכה לשמוע את דעתך על התמונה של אשתך , של שיר הסמויה מן העין אבל בולטת בעוז מתוך "גבעת הקפיטול" ושל יפתח). ענת.

ליפתח ולהורים שלו

שתגדלו אחד את השני ותהיו משפחה מאושרת ומלאה. השיר מדהים ומרגש. האפונים כולם.

yaelhul

New member
תגידי, נשמה שלי, אם את בוכה זה אומר

שכולנו צריכות? תראי מה עשית לי, תראי - הפכתי לשלולית על הרצפה... ענת יקירתי - האושר והפליאה על המתנה המופלאה שקיבלתם עולים מכל מילה שלך. אני בטוחה שאתם עדיין מנסים למצוא דרכים להכיל את האושר הגואה הזה, ואין לי ספק שרובו יתנקז לטיפול ולפינוק המלאך הקטן. גם אני דומעת כעת משמחה בשבילכם וגם קצת מההתרגשות הכללית בפורום החודש לאור כל הלידות, המפגשים של הפורומים ובעיקר לאור הפיכת ה"אחיות לתמיכה" בפורום פוריות ל"אחיות לעצה" כאימהות טריות. זה נפלא וזה אמיתי ומרגש כל כך. שולחת לכם שוב חיבוקים גדולים מעבר לים ואיחולים להמשך האושר הזה עד אין סוף נשיקות יעל

טילי2

New member
ואנחנו אוהבות אותך ואת פרי בטנך../images/Emo85.gif

ומודים לך ששיתפת אותנו ברגע אינטימי שלך ויפתח.

..נעמה

New member
ענתי ../images/Emo99.gif

ואאו, הרבה זמן לא התרגשתי כך. תתפננו מכל רגע עם הקסם הקטן. אוהבת נעמה

ענת- אמא של יפתח!

טוב, זו לא חוכמה גדולה לרגש אותנו, אבל ריגשת עד מאוד כמובן. מנסה לדמיין את ההרגשה האמיתית- קצת רחוק עדיין, אבל הודעות כמו שלך מקרבות אותי לזה. תודה ששיתפת אותנו, תרגישי טוב, תנסי לישון ולנוח כמה שיותר. ושוב מזל טוב, אמא של יפתח! שמש קטנה.

ת ו ת

New member
ענתי, השיר מהמם ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

שיפתח יביא לכם הרבה אושר ונחת. תות.

למעלה