נכון שהוא אלוהי? ברוך הבא לפורום, אני באמת חדשה פה. מה התוכניות שלך לגביי הורדת המינוס?
א אמא של תינוקי New member 29/1/08 #41 נכון שהוא אלוהי?../images/Emo99.gif ברוך הבא לפורום, אני באמת חדשה פה. מה התוכניות שלך לגביי הורדת המינוס?
נכון שהוא אלוהי?../images/Emo99.gif ברוך הבא לפורום, אני באמת חדשה פה. מה התוכניות שלך לגביי הורדת המינוס?
J Jonesee New member 29/1/08 #42 חושב שהגיע הזמן ../images/Emo88.gif לדבר עם אשתי זה פשוט מטורף מה שקורה אצלנו בסעיף השופינג..
א אמא של תינוקי New member 29/1/08 #43 פסס פסס - גם אצלינו סעיף הנשי חוגג פה ושם אבל אל תגלה. עצות לגמילה משופינג יתקבלו בברכה..
א אמא של תינוקי New member 29/1/08 #45 יצא לך ללכת לפסיכולוג פעם? אתה מעלה שם בעיה ואז הם מאלצים אותך בדרכים סמויות גם לפתור אותה. אני סתם תפסתי טרמפ על השיטה שלהם כדי שעל הדרך תפתור לי גם את המשבר הכלכלי.
יצא לך ללכת לפסיכולוג פעם? אתה מעלה שם בעיה ואז הם מאלצים אותך בדרכים סמויות גם לפתור אותה. אני סתם תפסתי טרמפ על השיטה שלהם כדי שעל הדרך תפתור לי גם את המשבר הכלכלי.
J Jonesee New member 29/1/08 #46 אהה טרמפ...../images/Emo73.gif אל תבני עלי אם את בקטע של טרמפים...לא ממש מכיר את הדרך