פישר דוגמא
חלק ראשון של ההגשה הפרוביזורית תיאור כללי של ההמצאה התביעות (ע"פ שנמסר כי אין צורך במבנה רשמי, שכן הבקשה אמורה לייצג תאריך בכורה) התוכנה מסוגלת לבצע עימוד לכל עמוד (זה סתם להדגמא) והעימוד הזה מבוסס על פקודה X לפקד Y היא מסוגלת לבצע גם מעבר לעמוד נוסף וע"י כך היא בעצם גורמת לכך שהעמוד יעבור מעמוד אחד לעמוד שני בפרק זמן קצר יותר. ההיתכנות התוכנה מבוססת על פלטפורומות קיימות של דאטה בייס, לכן ניתן לבצע אותה לא מדובר בטכנולוגיה חדשה, עם זאת מדובר ביכולת חדשה על בסיס אותו ממשק מה שלא היה קיים עד היום. מכיבן שתוכנות הדאטה בייס קיימות ונעשים בהם שימושים שונים התוכנה מפיקה מאותה פלטפורמה , שירות חדש , שירות שטרם היה קיים והוא חיוני. מדוע הוא חיוני(יתרונות) הוא חיוני כי יש צורך למעבר עמודים מה שקיים אבל לא באותו אופן שבו אנו מבצעים זאת אנחנו מעבירים עמודים מהר יותר, בצורה מאורגנת יותר , שהיא ייחודית וטרם התקיימה ע"פ שהפלטפורמה היא אותה פלטפורמה. הפסקה, זה המבנה של המסמך אתה יכול לצרף אליו דוגמאות ואנחנו נדון בפורטרות במסרים על הדרישות. קיצור הרצון שלי הוא לקבל מסמך שמתאר מבנה עם מספר קטן של דוגמאות, תיאור מבנה המסמך +הערות חשובות לא צריך לעלות על פני שטח של דף אחד. בגלל זה הסכום שנקבתי ע"פ שאנחנו לא מנהלים פה דיון עסקי כי זה בניגוד לחוקי הפורום, דאז נראה לי מצדיק ספר שלם מאמריקה יעליה לי 50 דולר עם שילוח ספר פרטני ומעמיק, יותר מהמסך שאני מבקש ממך נכון אתה יותר נגיש אבל יש אלטרנטיבות. דבר איתי קיצור