שלום איפה אפשר דוגמא למבנה הגשת פטנט?

שלום איפה אפשר דוגמא למבנה הגשת פטנט?

אני צריך את זה רק בשביל ההגשה העצמאית לפרובישיונאל אחרי גיוס משקיעים נגן על ההמצאה בצורה הרבה יותר היקפית אם מישהו יודע אשמח לתגובה במסרים אפשר גם באנגלית. (תחום תוכנה)

ספר המוקדש כולו להדרכה לגבי הגשת בקשה פרוביזו

patent pending in 24 hours קניתי, קראתי , פעלתי לפיו והגשתי בקשה פרוביזורית. שפע דוגמאות והדרכה מפורטת. ניתן לרכישה דרך אמזון או נובל וברנס.

בקשה לפטנט זמני - עשה זאת בעצמך?

שלום זאן לוק רנו 777, גם בקשה לפטנט זמני צריך לדעת כיצד לנסח. לעיתים הבקשה מוגשת כזמנית, על אף שהינה - הלכה למעשה- בקשה מלאה לכל דבר ועניין. לעיתים - בהתייעצות עם עורך פטנטים מקצועי - מחליט הממציא שעדיף להגיש בקשה מלאה במקום הבקשה הזמנית. עצתנו - תתייעץ ואל תעשה זאת בעצמך, ועדיפה שעה אחת קודם. בברכה, אפלפלד זר פישר עורכי דין ועורכי פטנטים

מר פישר היקר (או אפלפלד)

בקשה פרוביזורת נועדה להעניק בכורה ביקשתי מחברה מסויימת (שלחתי מיילים כמעט לכולן) סיוע בהבנת דרישת הליך הרישום האלקטרוני מול משרד הפטנטים האמריקאי באתר. אחד אמר לי תמורת ארבע מאות דולר, אנחנו נשלח לך את המסך אחרי שאתה עורך אותו, אנחנו גובים 400 דולר רק עבור השילוח. עכשיו עם דרישות כאלה אני יעשה עסקים? אני מעדיף לתור אחרי מבנה הגשת המסמך שהוא פחות מחמיר בדרישות שלו, ויאפשר לי זמן להציג את החומר (בנוסף לפרזנטציה עסקית) מול גופי קרנות/משקיעים, בידיעה שיש לי פרובישיונאל אם הגורמים יחליטו לבצע בדיקת לתקפות הפטנט והגנתו בתקציב בלתי מוגבל, זה כבר שיקול שלהם אף אחד לא נח על זרי דפנה אם יש לו פרובישיונאל אבל זה כן קצת מרגיע. אני יודע שלא נדרשות תביעות במסמך וכדאי לציין כמה טבלאות שמשקפות את הלך ההמצאה אני מחפש את תבנית הניסוח המומלצת אם אתה מעוניין במסרים למסור לי את התבנית המומלצת להגשה הפרוביזורית (וזה מסמך של פחות מדף) אני מוכן לשלם לך שלוש מאות שקל אני כבר יעמול על ניסוח, וישלח אותו לתרגום. מקובל? אני במסרים

זאן לוק היקר,

איך לענות על כל כך הרבה עניינים בהודעה אחת? לא פשוט, אעשה זאת בקצרה. 1. בקשה פרוביזורית היא בקשת פטנט לכל דבר ועניין. על כן, היחס אליה צריך להיות בכל הרצינות. 2. אחד החלקים הבעייתיים במיוחד הוא המעבר מבקשה זמנית לבקשה מלאה - הבקשה המלאה חייבת להתבסס על הבקשה הזמנית ולא לחרוג ממנה ראה פס"ד בעניין New Railhead - התוצאה הייתה איבוד של מלוא הזכויות בגלל הניסוח בבקשה הזמנית! 3. על אף שאין חובה קונקרטית לנסח תביעות בבקשה הזמנית, הדבר עלול בהחלט ליצור בעיות בעת הגשת בקשות במדינות שונות, ישנו פולמוס משפטי רחב בנושא ואף אחד לא רוצה להיות הtest case. לכן, כל משרד עורכי פטנטים בעת ניסוח בקשה זמנית כן מוסיף לכל הפחות תביעה אחת. 4. אינך צריך לשלם שיגישו לך את הבקשה - אתה צריך לשלם שינסחו לך את הבקשה. 5. כפי שציינו פעמים אין ספור בפורום - נאסר עלינו לדון בענייני שכר טרחה על גבי הפורום לאור כללי לשכת עורכי הדין. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

אתה מובחן לבהר עבורנו את

המקרה? מה היה העקב אכילס בניסוח שאולי נוכל ללמוד משהו? ייעוץ אצל עו"ד הכי יקר בעולם אני יעשה אחרי גיוס משקיעים חוץ מזה מי אמר שאי אפשר לנסח פרובישיונאל נוסף על אותו נושא? יש חוק לגבי זה?

פישר דוגמא

חלק ראשון של ההגשה הפרוביזורית תיאור כללי של ההמצאה התביעות (ע"פ שנמסר כי אין צורך במבנה רשמי, שכן הבקשה אמורה לייצג תאריך בכורה) התוכנה מסוגלת לבצע עימוד לכל עמוד (זה סתם להדגמא) והעימוד הזה מבוסס על פקודה X לפקד Y היא מסוגלת לבצע גם מעבר לעמוד נוסף וע"י כך היא בעצם גורמת לכך שהעמוד יעבור מעמוד אחד לעמוד שני בפרק זמן קצר יותר. ההיתכנות התוכנה מבוססת על פלטפורומות קיימות של דאטה בייס, לכן ניתן לבצע אותה לא מדובר בטכנולוגיה חדשה, עם זאת מדובר ביכולת חדשה על בסיס אותו ממשק מה שלא היה קיים עד היום. מכיבן שתוכנות הדאטה בייס קיימות ונעשים בהם שימושים שונים התוכנה מפיקה מאותה פלטפורמה , שירות חדש , שירות שטרם היה קיים והוא חיוני. מדוע הוא חיוני(יתרונות) הוא חיוני כי יש צורך למעבר עמודים מה שקיים אבל לא באותו אופן שבו אנו מבצעים זאת אנחנו מעבירים עמודים מהר יותר, בצורה מאורגנת יותר , שהיא ייחודית וטרם התקיימה ע"פ שהפלטפורמה היא אותה פלטפורמה. הפסקה, זה המבנה של המסמך אתה יכול לצרף אליו דוגמאות ואנחנו נדון בפורטרות במסרים על הדרישות. קיצור הרצון שלי הוא לקבל מסמך שמתאר מבנה עם מספר קטן של דוגמאות, תיאור מבנה המסמך +הערות חשובות לא צריך לעלות על פני שטח של דף אחד. בגלל זה הסכום שנקבתי ע"פ שאנחנו לא מנהלים פה דיון עסקי כי זה בניגוד לחוקי הפורום, דאז נראה לי מצדיק ספר שלם מאמריקה יעליה לי 50 דולר עם שילוח ספר פרטני ומעמיק, יותר מהמסך שאני מבקש ממך נכון אתה יותר נגיש אבל יש אלטרנטיבות. דבר איתי קיצור

ולחשוב שרציתי להוציא על זה 300 ש"ח חחחח

* Title of Invention * Background of the Invention o Field of the Invention o Description of the Related Art * Summary of the Invention * Brief Description of the Drawings * Description of the Specific Embodiments * Drawings אינטרנט איזה כוח לעולם. חחחחח

למעלה