שלום, אני בטטה ואני מלצרית

get well

New member
../images/Emo46.gifררררררררר../images/Emo70.gif

תסלחי לי אבל זה ניצול זה יוצא 10 ש"ח לשעה לעבודת כפיים שזה חצי משכר המינימום!!! זה ממש לא בסדר!!!

יודעת, יודעת../images/Emo4.gif, הם מחשבים את זה

כ4 שעות מלצרות נטו - עאלק 20 ש"ח לשעה. מה עם השעתיים לפני והשעתיים אחרי, פלוס מינוס זמן אוטובוסים והסעות?

אגב ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

תתכבדי ב
ו-
ותהני!!!

שלום לך../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo78.gif

אוקיי ,קודם כל נעים מאוד שמי הילה (; אני חברה בפורום את יכולה לקרא לי גם "תינוקת" :D ,אז ככה..גם אני מלצרית באולם אירועים ומה שכתבת נשמע לי דיי מוכר אבל לא אותו דבר יש לציין... אכן לעבוד באולם אירועים זה הרבה יותר קשה מלעבוד במסעדה (רק השערה) חושבת שעבודה באולם זה ממש קריעת תחת ( ץ ) - הכל אצלך תחת לא :p חחח בקיצר ,אני בעצמי חושבת שהנה תם לו החופש הגדול והנה לפני שנה חדשה ולא קלה יש לציין כיתה יא' זקוקים למאמץ רב והשקה ולכן אני פורשת משנתיים של מלצרות!!!, באולם אירועים זה כ"כ שונה ממסעדה את לא יודעת , אצלנו באולם יש חברה !!! זה נכון החברה ממש ל הכיפאק... יש אצלנו ילדים - כן ילדים!!! מכיתה ט' עד יב' אלה סוג והגיל של המלצרים שעובדים שם... ומובן שלא בא בקלות ,בוחנים אותם ,יותר נכון טוחנים אותם על 3 ימי התלמדות ללא תשלום!!! וזה עבירה על החוק! הוגש נגדם כתב אישום והתלה יותר מזה ,שלא רק אותו אולם הנ"ל לא משלם ימי התלמדות אלא עוד 2 אולמות באותו הישוב...ככה שלמלצרים באולמות אין ברירה ממש והם נאלצים לעבור על ימי ההתלמדות ללא שכר ,אלא רק טיפים שהם מקבלים ! לפי דעתי זה ניצול ענק !!! האמנם אני עובדת שם כן אני נכנסתי בפרוטקציות אותי לא נאלצו לבחון ,לטחון ! כמו כן האולם הזה הוא דיי כיף יש לנו תנאים יחסי טובים משאר האולמות בעיר...:) ההמממ אולי בעתיד אחזור למלצר ,או מידיי פעם באירועים גדולים שיזמן אותי הבוס שלי כי מחסור במלצרים יש בעקר באירועי 1000 איש... קיצור ילדה מה שיש לי לומר עבודה באולם זה חרא!!!

gesus

New member
GET WELL,אני חייב להגיב

למרות שאני בסך הכל שליח. ת'שמעי בטטה,שפכת אותי מצחוק!!! לא על הקטע של מה הולך אצלכם בעבודה (זה גם היה מצחיק) אלא על החישוב של 4.5 שעות מלצרות=100 ש"ח. כשאני נזכר בתקופה שאני הייתי בן 16-17 וקיבלתי 11 לשעה אז זה עוד היה איפשהו די נורמלי ביחס לשכר המינימום באותן שנים (לפני 6 שנים). אבל היום לקבל 10 לשעה?!? מי שמע על דבר כזה??? לשמחתי היום כבר יש לי שכל וגם אופציות עבודה לא רעות.

ההה. הילונת...../images/Emo24.gif

רק עכשיו גילית שקוראים לך הילה ו... האמת שהייתי צריכה להבין את זה מזמן. פשוט זה השם שאני רוצה לקרוא לבת שלי... שעדיין אין לי... (ביולוגית, זאת אומרת)

למעלה