שלום, אני דינוזאור....

Indie62

New member
שלום, אני דינוזאור....

שלום, אני אינדי ואני בת 30.... כן כן, אני הייתי מעריצה גדולה של הגאנז כשהם היו צעירים ובועטים ורחוקים מאוד מקלאסיקה. אני קצת בשוק להיכנס לפורום הזה ולמצוא בו חבר'ה בני 13-14... היי, אפילו כהגאנז היו בשיאם זו לא הייתה מוזיקה לגילכם, שלא לדבר עלה יום כשזו המוזיקה ששמעו ההורים שלכם! סתם, כמובן שהגאנז שייכים לכל גיל וכל דור, אבל באמת שאשמח לשמוע איך הגעתם אליהם ומדוע החתיארים האלה בכלל מעניינים אתכם. אגב, כן - גם אני הייתי בהופעה המפורסמת ההיא בםארק הירקון. אני בקושי זוכרת ממנה כלום, רק את המריבות עם ההורים כדי שיתנו לי ללכת אליה במקום מבחן במתימטיקה, את הצפיפות שהייתה שם שגרמה לי להיפרד מהחברים שבאו איתי ואיך הסתובבתי בלילה בתל אביב לבד וחיפשתי איך לעזאזל חוזרים הבייתה.... תקופה יפה. ללא ספק. איך התחלנו לעשן מארלבורו אדום בגלל שזה מה שהגאנז עישנו ואיך הלכנו עם מעילי עור ומכנסיים עם ניטים וחשבנו שללכת מכות זה מגניב.

Indie62

New member
אגב - שלוש נקודות למזהה את משמעות

ה=62 בכינוי שלי.....

Indie62

New member
יפה!

אקסל נולד ב-6/2/62. ואני נדבקתי למספר הזה אי שם בתיכון... עד ששכחתי כבר מה המשמעות שלו. וחזרתי לפורום הזה ונזכרתי.

ידעתי את זה...

את מדברת אם אחת שחגגה את היומולדת שלו ודאגה לספר לכל מי שרצה ולא רצה לשמוע כמה זה יום מיוחד!

tbents

New member
../images/Emo99.gif

ואני חשבתי שאני היחידה שחגגתי לו יומולדת! אךךך,איזה יומולדת מושלם-כל הלוח בכתה היה מפוצץ במזל טוביםםםם
וגם לי ביומן יש כזה משו

BonJoviT

New member
../images/Emo191.gifRUUR../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום! אני ליאור בת..17..(לא 13 ולא 14). אהבתי את הסיפור..

Caraya

New member
אני לא חושב שהורים של מישהו פה

שמעו אי פעם גאנס...

אמא שלי!

בזכות האובססיה שלה לאקסל התחלתי לשמוע אותם. וברוכה הבאה. ^^

Dug E

New member
אחח קאמל../images/Emo99.gif

בלעדיה אני חצי בנאדם.. טוב נו,גם איתה.

Dug E

New member
היית מתקשרת אליהם ושואלת איפה הם..

. בורכה הבאה
כיף לשמוע סיפורי נוסטלגיה שכאלה.

הייתי עושה הכל בשבילך להתחלף איתך..

לא ידעתי באמת שהוא נולד ב62.. אדיר!!!6\2\62 חחח גאוני ברוכה הבאה

Dug E

New member
חח לפעמים שאני שומע אותם בווליום

אז אמא שלי צועקת "תנמיך תרובים ושושנים האלה!!!!!"..מטאליסטית בילדותה ולא יכולה לשמוע הארד רוק..?

Dug E

New member
רולינג סטונס,לד זפלין

יותר מאוחר איירון מיידן וAC/DC.. היא לא הייתה ככ מטאליסטית,סתם עוד שירים לפלייליסט האישי שלה אז.

למעלה