שלום, אני דינוזאור....

הופה נוסטלגיות. ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

כיף לשמוע סיפורים כאלו.... אז באמת ההופעה הייתה כ"כ גרועה?

Indie62

New member
ההופעה

קודם כל תודה על כל ברכות הכניסה :) ההופעה לא היית גרועה ממש, היא רק נהיתה מאוד שונה. חלק מהלהיטים לא בוצעו, היה קטע שלם של אנפלאגד והייתה בעיית סאונד קשה שדי מנעה ליהנות מהקטע הזה. העניין הוא שבשבועיים לפני ההופעה הזו כל המדינה עברה לדום (לא יודעת מי זוכר...) וידיעות הקדישו מוסף שלם להיסטוריה של הגאנז. היו ציפיות עד השמיים. לכולם הייתה הקלטה של ההופעה בפריז שהייתה ממש מעולה אבל לא כל הופעה יכולה הליות בסטנדרט כזה, במיוחד אם החבר'ה יודעים שלא מקליטים אותם לשום טלוויזיה. היה קצת נטול אנרגיה אבל האמת שלרוב המעריצים זה לא הפריע - העיקר להיות מרחק קו עין מהגאנז! השערים בפארק נפתחו בערך בארבע ולא נתנו לאנשים להכניס מים או אוכל. היו דוכני שתייה ומזון בפנים אבל ברגע שאנשים רצו ותפסו מקום הם לא רצו לזוז. ככה שהרבה אנשים עמדו 6, 7 שעות וחיכו לתחילת ההופעה בלי מים ובלי אוכל. יחד עם ההתרגשות זה גרם להמון התעלפויות. חברה שלי הגיעה לשורה ראשונה פשוט כי כל מי שהיו לפניה התעלפו ופונו. אומרים שככה זה בהופעות בחו"ל... בארץ היו עד אז סטנדרטים אחרים. אגב, ההופעה של בריאן מיי בחימום הייתה דווקא מצויינת.

עזבי אותך, אני הייתי בת 3../images/Emo3.gif

"העניין הוא שבשבועיים לפני ההופעה הזו כל המדינה עברה לדום (לא יודעת מי זוכר...) וידיעות הקדישו מוסף שלם להיסטוריה של הגאנז" הלוואי והייתי בתקופה הזאת

minerali1

New member
אז גם אני דינוזאור

תקופה יפה יפה. ימי הרוק העליזים. ברוכה הבאה!

למעלה