שלום, אני זיו

ZiV GiLbOa

New member
שלום, אני זיו

ואני תושב העיר. ראיתי שאתם נואשים לבנים אז אולי אני יכול להצטרף אליכם? חח סתם כי זה כיף להיות בפורום..

זיו!!!!! D::::

כן. אנחנו בהחלט נואשות לבנים. צריך קצת גיוון לא? P: אני כ"כ שמחה שאתה כאן, ואני מקווה שאתה גם תישאר- אחרת אני אמשוך לך בשיערות. בשיער, ברגליים, באוזניים או באף- תבחר! סתם... תרגע, אנחנו לא פדופיליות (נראה לי, נכון? O:) ואנחנו לא מפחידות. :) ברוך בואך! D:

ZiV GiLbOa

New member
איזו קבלת פנים..

מחממת את הלב. סתם.. אני אשמח להישאר כאן כל עוד הפורום יהיה פעיל (ואני אנסה גם להפעיל אותו) אז אין צורך למשוך לי בשום חלק בגוף.. חחח תודה רבה. אגב אני אשמח לדעת איך קוראים לאנשים פה.

ZiV GiLbOa

New member
וואלה לא..

את בטוחה שככה קוראים לך ולא המצאת את זה על השנייה?

מישניה3

New member
הי זיו

סוף סןף עוד בן תקשיב במקום הזה אתה תהפוך להומו!!!!!!!! הן מתות להתחרמן עם איזה אחת מטוקיו הוטל וה"פליצי קפיצי" הזאת מרחה עם המנה חמה (שוצן) אבוקדו על הפנים ואז התנשקו!!!!!!!!!! אני מיסתדר עם זה ניראה אותך P:

מישניה3 הכנס בבקשה

זו אתראה אחרונה ,אם לא תשמור על לשון ושפה נקיה ,אאלץ למחוק את הודעותיך. אם אתה רוצה להיות איתנו -אתה מוזמן להשאר ולא להתבטא בצורה מעליבה אל הפורום ומשתתפיו , אם הפורום לא מתאים לך - אתה מוזמן לחפש בית אחר. כל עוד אתה כאן - יש לשמור על צורת ההתבטאות תודה ולילה טוב

מיכה!

אוקיי, נשמע שזרקו אותך מהבית או שאתה סתם הומלס. תקשיבי נתוש, זה לא הוא. זה החינוך שהוא קיבל. בעצם... אלו הסמים שהוא לקח. אבל רציני מיכה- תפסיק עם זה בבקשה. אני צריכות בו בנים אנושות, וחסר לך אם אתה לא נשאר! אבל אתה יכול להשאר בתנאי אחד- עם תכתוב ותדבר יפה, ותפסיק לכתוב מילות גנאי (או איך שלא כותבים את זה) סבבה? סבבה! אז יאללה, דף חדש?

ZiV GiLbOa

New member
יש שני דרכים להבין את מה שכתבת.

או שאתה רוצה שאני אלך ואתה תישאר הבן היחיד. או שאתה צודק אבל אני לא מפחד מהן, הן נראות לי רק נובחות.. הלא כן?! אני מקוה להישאר במקום הזה שפוי ואני בטוח שזה לא המקום שישנה אותו ויהפוך אותי למה שהן. אז מישניה 3 אני מקווה שתקבל אותי למקום הזה ותסכים לי להיות הבן ה2 במרבץ הבנות הזה.

dirty look

New member
חס וחסה... הן מאוד נחמדות../images/Emo9.gif

והילד הזה מוזר

ZiV GiLbOa

New member
לפי מה שראיתי הן באמת נחמדות..

והוא לא מוזר, הוא מיוחד.. לא?!

שוצאן

New member
XD~ ../images/Emo220.gif

אין אנשים מוזרים יש רק מיוחדים! אבל המיקרה שלו הוא מאוד מאוד מיוחד
אנחנו נחמדות! D:~

מישניה3

New member
מנה חמה תקשיבי

אני באמת ילד מיוחד (את יכולה ליקרוא את ההודעה שלי למעלה) אבל זה לא אומר שצריך לרדת עלי!!!!!!

סליחה מיכה

מצטערים עם פגענו, לא התכוונו לרדת עליי ככה. באמת. אבל ת'אמת היא שגם אתה קצת ירדת עלינו ופגעת בנו, אבל נו... מיילא ^^" שוב סליחה... כולנו מיוחדים! אין דבר כזה בנאדם מוזר! כל אחד מוזר בדרכו שלו! (כנראה שאני מקרה חריג XD)

למעלה