שלום, אני זיו

שוצאן

New member
מנה חמה?../images/Emo220.gif

תחזור קצת על מה שכתבת><! אתה יורד על אחרים ולא שם לב אפילוO.O;;

מישניה3

New member
חוצפן!!!!!

זה שאתה קצט המום ממה שהולך כאן זה לא הופך טאותי למיוחד!!!! נ.ב-גבריאלה אני לא מדבר איתך!!!!!! למה אמרת לכולם את הסוד שלי????

ZiV GiLbOa

New member
רגע..

אני אמרתי שאתה מיוחד רק בגלל שמישהי אמרה שאתה מוזר.. אז אל תאשים אותי..

מה? שאתה וגברי?

היי! בסופו של דבר האמת הייתה מתגלה! סתם... בצחוק... סליחה... חבר'ה! לא שמעתם, לא ראיתם, לא ידעתם. ברור? וששום דבר לא יצא מהמקום הזה! O:< (סתם. בצחוק)

dirty look

New member
XD;

סתם סתם.. אתה מיוחד

מישניה3

New member
אם עוד פעם אחת אומרים לי מיוחד אני פשוט יתחיל

לבכות!!! אני ילד מיוחד זה לא אומר שצריך לרדת עלי גבריאלה תדברי עם החברות המגעילות שלך ותגידי שאני מבקש שיפסיקו לדבר עלי ככה

היי באנה!

מיכה יקר, מיכה אהוב. דבר ראשון- הן לא חברות מגעילות, הן חברות חמודות ביותר. דבר שני, אני בטוחה שהן לא התכוונו לזה! O: ברור שאתה ילד מיוחד! אבל זאת לא סיבה להעלב... צוחקים איתך! קצת ציניות לא תזיק!

כל אחד מיוחד! O:

בדרכו שלו... אבל לדעתי אין דבר כזה מוזר, יש דבר כזה מיוחד! אז אם יעברו ברחוב ויגידו לך "וואי, איזה ילד מוזר" אז הם סתם מקנאים, כי אתה מיוחד! O:

ZiV GiLbOa

New member
זה בדיוק דעתי

אין חיה כזאת מוזר.. מה זה מוזר?! מוזר זה שונה ממך. אז למה לא לתת לזה תואר יפה יותר?מיוחד. שונה ממך-מיוחד.

וואפ וואפ ../images/Emo107.gif

מה זה אמור להביע נובחות? T.T ברור שאתה לא תשאר שפוי אם אתה תהיה פה! D: אבל להיות לא שפוים במידה מסויימת- זה טוב! (זה אוסם!) ברור שמישניה יקבל אותך בברכה (חסר לך אם לא) כולנו נקבל אותך כאן! D: ושוב- ברוך בואך :)

ZiV GiLbOa

New member
טוב לדעת שאתם מקבלים ככה אנשים חדשים!!

ואל תדאגי לי, אני לא שפוי כל כך.. תשאלו את אורלי, היא יודעת.. חחח אבל אני מקווה להכניס לפה מהאי שפיות שלי כמה שיותר.. אני חושב שמישניה לא כל כך מת עלי.. אבל אני בטוח שהוא יתרגל לזה שאני פה.. לא ככה?!

מישניה3

New member
מי אמר שאני לא מת עליך?

אני לא מכיר אותך למה לי לישנוא אותך?! נ.ב- האורלי הזאת היא אורלי קולסקו?

ZiV GiLbOa

New member
קודם כל לא אמרתי שאתה שונא אותי

אתה אוהב לסלף את דבריי אה?! פשוט זה נראה כאילו אתה לא מת עליי.. הכוונה שלי הייתה ששמתי לב לפי התגובות שלך שאתה לא מת עליי ולא בגלל שאתה מכיר אותי. ולא זאת לא אורלי קולסקו.. אורלי אחרת.. (אם היא תרצה היא תספר לך)

למעלה