שלום אני חדשה ויש לי שאלה......

shimritwillis

New member
שלום אני חדשה ויש לי שאלה......../images/Emo168.gif

אני ממש רוצה לדעת אם יש סיכוי שהדיסקים שלהם יגיעו לארץ? מאט תעשה לי ילדים מושלמים כמוך

The Psycho Girl

New member
שלום =] וברוכה הבאה

אין לי מושג אם יש כאן דיסקים של מקפליי אני חושבת שלא אולי just my luck אפשר לקנות אותם מאמזון מאט ? את מתבלבלת אני חושבת מאט מבאסטד במקפלי אין מאט ( לפי הידוע לי אולי זה ישתנה בלי שהודיעו לי ) במקפליי יש את הארי , דאגי ,דני וטום וארבעתם צריכים לעשות לי ילדים בעיקר הארי

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifהיי!! :O תרגעי!!!!!!!!

אמרת טפוי על באסטד?! יש לך עסק איתי!!!! מוחעחעחחעע. חע. חע. ח. . הייתי מציעה להשאר בבית בשבוע הקרוב. אם תצאי החוצה, תסתכלי למעלה, אולי תוכלי להתחמק מהמקרר שיפול לך על הראש.

XXDDDD

טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד. טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד. טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד. טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד.טפויבאסטד. טפוי.

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gif*הולכת לבכות בפינה.*

באסטד הם חלוצי הבוי בנדז הבריטים!!! ;[[[

חח אוקי אוקי שמעו

אני צוחקתת.. כאילו, אני עדיין לא סובלת את באסטד אבל זה בהומור, אני מבינה אתכן, פעם ידיד שלי אמר שכל מקפליי הומואים ושהוא מעדיף לשמוע דיכאון מאשר את השירים ה"נחותים" וה"דוחים על פני האדמות" שלהם, והוא חזר הבייתה קצת מדמם. ;)

sweet shir

New member
חחחחח אוקי..

לדעתי המוזיקה של באסטד יותר טובה גם מהמוזיקה של מקפליי. (זה כל הזמן משתנה אצלי... XD) כאילו אני אוהבת את מקפליי יותר.. אבל האיכות של המוזיקה וזה באסטד יותר טובים בעיניי. ^__^

Lex 1

New member
הכל בהומור.

שתי הלהקות מדהימות, באסטד היו הראשונים שבעצם פיתחו את כל סוג הפאנק-פופ הבריטי וגם עזרו בקידום מקפליי. אני תמיד אשמור אמונים (חחחח
) לבאסטד, ולכן אני לא מרשה שיגידו עליהם משהו רע, כל כך אהבתי, אני אוהבת ותמיד אוהב..
ובזה אסיים את נאומי
.

Lex 1

New member
וגם איתי! ../images/Emo46.gif פחחח מה אני קשורה?? XD

לא באמת עד שזה מגיע לבאסטד..
לא לדבר עליהם רעות, אני מבקשת.. דורשת.
.

sweet shir

New member
ואיתי ../images/Emo6.gif

פחחחח באסטד פי מיליווווווווווווווווון יותר טובים מסוד >< אין מה להשוות בכלל! O: וכאילו, רמת ההצלחה מדברת בעד עצמה!

tzuf jones

New member
צודקתת !

ג'יימס שמה הכיי שקסססעיי לדעתיי :] למה טפוי באסטד ?! הם חמודים.. אבל אין על מקפליי בעניי .. ! mcflyy r-u-l-e-s-s-s דניייי & דאגי - תעשששוו לי ילדד / גדודדדד :]

למעלה