שלום...אני חדשה כאן...

שלום...אני חדשה כאן...

מישהו יכול להסביר לי על מה מדברים? מה מומלץ? ולפי מה שקראתי (מעט)...אתם מקסימים ויפה על הפירגון ההדדי
שלכם מקסימושששששששש

נושנושי

New member
היי לך מקסימה ../images/Emo68.gif

פה מדברים על אנשים שעברו ניתוח קיצור קיבה בכול מיני דרכים אני עשיתי טבעת שנקראת לאפ באנד אני מבינה שעוד לא עשית את הניתוח נכון??????.

רוייקו

New member
שלום לך. ברוכה הבאה. מדברים פה

כמובן על מה שכל שמן רוצה שידברו איתו: על פתרון אמיתי להשמנה קיצונית. מסתבר שהפתרון המוכח ביותר - מכל הפתרונות (לכאורה) המוצעים כמלחמה בהשמנת יתר - נזקף לכירורגיה. אשמח לענות לכל שאלה שתהיה לך. דבר נוסף, קיים בפורום מאגר של מאמרים בתחום ניתוחי הגבלה או קיצור קיבה. שיטוט נעים

אתה נותחת?

איזה ניתוח עשית? כמה זמן תהליך השיקום? כואב? ספרו לי קצת בבקשה מקסימוששששש

נחמדת

New member
מקסימוששששששש..... ../images/Emo25.gif

את פה?? מה את אומרת, את מתעניינת בניתוח?? אמרתי לך כבר שאני מתה עלייך!!! יפה שלי... שלום רוייקו היקר! מה שלומך? יום נפלא לכולם לם לם שיר

שניה נחמדת תני לי להבין.........

מה את עושה כאן??????????????????????????????????? מה הקשר לגוף הפיצוצי שלך לפורום הזה???? תועילי להסביר למקסימוש הלא קולטת????????? מכירה את רוייקו? קיבל אותי יפה מאוד
מתה עליך שאת אם מצב רוח כזה נפלאאאאאאאאאאאא קחי אחת
ותדביקי איפה שבא לך
מקסימושששששששש

נחמדת

New member
תודה יפה שלי...

אני אספר לך אח"כ איפה היא הודבקה... קחי ממני בחום
אחת חזרה. אני רחוקה "מגוף פיצוצי" יפתי אבל תודה על המחמאה...
עוד 10 ק"ג למנאייק... לפני 7 שנים עברתי ניתוח קיצור קיבה בשיטת SRVG . ירדתי עד היום 55 ק"ג. אבל זה בסוד ביננו...
רוייקו הוא מקסים, ואני מכירה אותו גם אישית ממפגשים של הפורום. הוא איצקלופדיה לניתוחי קיצור קיבה, והוא יספק לך את כל המידע אשר תחפצי. תשתמשי בו
אוהבת אותך מלאן... שיר

וואווווווווו

מה את אומרת??????????? את נראית נפלא לעולם לא הייתי מאמינה...יפה שכמותך. לא מכירה את השיטה של הניתוח שלך....זה עם החתך? ספרי לי קצת

צפרדעית

New member
ואוו אני בשוק

איך??? אבל איך לא אמרת על זה שום דבר??? (במיוחד בתקופה שאני התלבטתי???) את ניראת נפלא!!! צפרדעית

נחמדת

New member
יקירתי גם את פה?? ../images/Emo39.gif

מה שלומך? לא ידעתי שגם את חשבת על זה. והנושא אף פעם לא עלה בשיחה...
תודה רבה חמודה!

רוייקו

New member
שירוש, יקרה, מה שלומך ??

הרבה זמן שלא שמעתי ממך. מה שלומך ?? מה חדש ?

נחמדת

New member
תאמין לי...

יותר מידי שגרתי. אולי אלך לטפס על האוורסט או מקסימים לקחת סרט בענק הוידאו... ממשיכה לנסות להילחם בקילואים המיותרים... אבל בנתיים עומדת על אותו משקל
טוב נו לפחות לא עולה, גם זה משהו לא?? פגשתם את מקסימושששששששש... נכון שהיא ניפלאה??

ronnymp

New member
ואת - לאן נעלמת לנו כל כך הרבה זמן

לא מגיעים לנו קצת ביקורים
אולי גם קצת ביכורים - גם הם לא יזיקו מה שלומך
אל תעלמי לנו - קחי כיסא ותנוחי פה קצת - לאן את ממהרת ? רוני

רוני ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

אני תמיד מבקרת...יודע למה? (כי יש כיבוד
) שלומי נפלא....האם אנחנו מכירים? או שמא הפכתי לסנילית? אם לא אכפת לך לקחתי את הכורסא...סתם כזה להרים את הרגליים למעלה... אז מי אתה??????????? יום נפלא מקסימושששששששששששש

ronnymp

New member
זו תשובה שנכתבה לשיר ../images/Emo118.gif

ותראו איזה יופי - הוסיפו לנו המון אייקונים חדשים היום - חגיגה אבל בכל מקרה נעים להכיר אותך - נעים מאוד - רוני - שמן עם טבעת ---

נחמדת

New member
אהלן רוני ../images/Emo39.gif באמת התגעגעתי

בטח שמגיע, ואכן תקבל. הרי תמיד חוזרים למקורות ולבית החם. ראיתי שיש הרבה חדשים ביננו. מקווה לראותך בין הנפגשים ביום חמישי
אני בטוח אהיה שם...

ronnymp

New member
אבל אני לא אהיה שם - ../images/Emo10.gif

לא אוכל הפעם להגיע -
אז כנראה שניפגש שם בפעם הבאה בכל מקרה - תהני שם רוני

למעלה