שלום...אני חדשה כאן...

שלגיה**

New member
תכנסי למאמרי הפורום למעלה

ותוכלי לקרוא הכל על הניתוח,ניפוח וגם על רוייקו.הוא כותב נהדר ובצורה בהירה וברורה

רוייקו

New member
שיקום ?? זה לא שיקום. אחרי הניתוח

יש תהליך של חזרה לשיגרה, אבל לא שיקום. לא הופכים לנכים אחרי הניתוח, להיפך, מטרת הניתוח היא לשפר את איכות החיים. לא ככה ??

אתה חושב שאם אנחנו שמנים אז

אין לנו איכות חיים?.....לשפר תמיד אפשר אבל גם כשמנים אני רוצה להסביר רגע משהו. אני שוקלת 110 קילו שגובהי 162 ס"מ.... בעבר שקלתי הרבה יותר ורזיתי...ונכון להיום אני רוצה להוריד אך ורק 20 קילו...אולי 30 גג !!!! לא רוצה להיות ממש רזה...ולא אכפת לי מה אומרים כולם... גם כשמנה אני אוהבת את עצמי....ואם זה היה מפריע לי הייתי עושה משהו בנדון. אבל משום מה...למרות שהורדתי הרבה בעברי...היום קצת קשה לי להוריד אני מתפתה מהר מאוד לדברים הטעימים שאני אוהבת למרות שאני יודעת שאני יכולה!!! חשבתי כן על ניתוח אבל לא משהו עם צלקת גדולה או משהו כזה אני עדיין לא הבנתי את הפטנט החדש אם מישהו יסביר לי כמו שצריך אני אשמח. אגב...יש שמנים שמונעים מעצמם הרבה דברים בשל היותם כאלה... אני לא ! אני הולכת לים..אז לא עם בקיני עם בגד-ים (עם שמלונת)...אז מה? ולא הולכים לרקוד...אני כן...הולכת ולא דופקת חשבון לאף אחד...שימותו כל הקנאים
בקיצור...אני עושה כל מה שרזה עושה למרות שלא אומר שלפעמים זה צובט בלב כשעוברים ליד איזו חנות בגדים ואני אומרת לעצמי שהייתי רוצה שזה יעלה עלי....אבל זה לא הכל בחיים. יש לי חברים שרזו...וכל האושר שהיה להם נעלם..פשוט השתנו...נהיו יותר עצובים...פחות שמחת חיים...לא רוצה להיות כזאת...ולא משנה מה המחיר. תודה על ההקשבה ויום מקסים לכולםםםםםםםםםם מקסימוששששששששש

RomiVais

New member
מקסימוש יקרה!! ../images/Emo13.gif

עדיין לא הספקתי לברך אותך על הגיעך לפורום, אז ברוכה הבאה!!! לגבי מה שכתבת, אני שמחה לשמוע שכל כך טוב לך. אני יודעת שיש הרבה אנשים שטוב להם להיות שמנים - הלוואי עלי. בחיים לא היה לי טוב ככה ואני מייחסת את כל ה"צרות" שלי לעניין המשקל. אני יודעת שזו אשמתי הבלעדית, אבל אני לא חושבת שהחברה תורמת בכלל, להיפך - החברה יכולה להזיק עד מאוד ואני תמיד שמחה לשמוע שלא כולם נתקלים בזה. אני לעומת האנשים שהזכרת, לעולם לא אהיה עצובה או עם פחות שמחת חיים. להיפף - אני חושבת שכל קילו שיורד - אני מאושרת יותר והחיים משתנים לכיוונים חיוביים ביותר. בכל מקרה, העיקר שטוב לך - זה הכי הכי הכי חשוב!!! שיהיה לך יום נפלא, רומי

רומי יקרה....

חן חן על הפירגון ...... באמת טוב לי...אבל יש לי גם ימים שיותר באסה לי...אבל חיים למדתי להשלים עם החיים...ותאמיני לי שאני משתדלת לחיות טוב. וכדאי שיהיה לנו טוב...זה הכל מתחיל מאצלנו..בלבד איך שנחשוב ונתייחס....כך זה יהיה. תודה לך ... מקסימושששששששש

נחמדת

New member
מקסי בונבון תקשיבי...

קודם כל אם טוב לך איך שאת, תשארי איך שאת!! אל תרזי בשביל אף אחד חוץ מעצמך! הלוואי שהיה לי חצי מה"קבלה העצמית של עצמך", הייתי היום אדם יותר מאושר. אל תביני לא נכון, אני נראית הרבה יותר טוב היום מאשר לפני הניתוח (ברור לא...) אבל המשקעים והחשיבה של "שמן" ודימוי עצמי לא כל כך השתחררו ממני. בגלל זה כייף לי לשמוע אותך ולהכיר אותך שמחה וכמו שאת!! אני עברתי ניתוח בטן פתוחה עם הסיכות בקיבה, נכון יש צלקת אבל לא כל כך גרוע אצלי...זה המחיר. אבל אם תחליטי לעבור את הניתוח זה בטח יהיה לאפ באנד, טבעת בקיבה שמוחדרת דרך 4 חתכים קטנים מאוד בבטן. לא רציני מבחינת צלקות. אין לי הרבה מידע על סוג ניתוח זה פה יכנס רוייקו לעניין. אם בא לך לבוא למפגש ביום חמישי את כמובן מוזמנת. אוהבת הרבה ושולחת עוד יותר
שיר

נחמדת מקסימתי ../images/Emo13.gif

אני אשמח לבוא למפגש ביום חמישי רק תידעי אותי איפה מה ומו... אוהבת מקסימוששששששש
ויש לנו שיחה ארוכה על עניין הניתוח....

שלום מקסימה......... ../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה. אני יושבת כבר 10 דקות ומשתפכת לי למחשב על איך אני הגעתי לעשות את ה - LAP-BAND ובסוף בסוף הכל נמחק לי אז אין לי כח להמשיך. רק אומר לך ש......... מכיוון שעשיתי שני ניתוחים יחד (בקע + טבעת) ההחלמה שלי היתה טיפה יותר ארוכה ושכבתי עוד שני לילות בוולפסון. אאאאאאאאאאא בבבבבבבבבבב לללללללללל 1. הצוות שם מקסים. 2. אני מרזה אמנם יחסית מאד לאט - אבל בקלות. 3. אם את אוהבת את עצמך (כמו שמשתמע)גם כשמנה אז יהיה לך הרבה יותר קל לעשות את זה כרזה שיכולה לעשות פיזית יותר דברים. אני לא יודעת אם מבחינת הקריטריונים את נכנסת לקטגוריה של הזכאים לניתוח........... אבל במידה וכן - תופעות הלוואי קלות מאד יחסית וקל יחסית לרזות אחריו. בכל מקרה - ברוכה הבאה.

רוייקו

New member
למקסימה, בוודאי שאיכות החיים

יורדת, ככל שהמישקל עולה. זו עובדה. קה לשרוך שרוכים, קשה לנשום, קשה ללכת, נחנקים בלילה - אם בכלל מצליחים להרדם, מזיעים בלי הרף, נוחרים, מרגישים רע וכו וכו ... בכלל לא הזכרתי את החלקים הפסיכולוגיים שהם גם לא פחות חשובים. וכשיורדים במישקל מישהו חושב להעלות חזרה ??

למעלה