הלוואי היה כדור כזה כמו חיזוקית לכל התחלואים והמכאובים והג'יפה... וואלה הייתי לוקחת חבילה.
פ פנה קוטה New member 3/11/05 #17 הלוואי היה כדור כזה כמו חיזוקית לכל התחלואים והמכאובים והג'יפה... וואלה הייתי לוקחת חבילה.
M magy New member 3/11/05 #18 תנסי בהודו לא התרנגול.... המדינה כולם חוזרים משם בהיי בטח אוכלים שם משהו טוב....
פ פנה קוטה New member 4/11/05 #25 איףףףףףף רק הזכרת השם הזה ליזול מעלה בי זכרונות כואבים מהטירונות.... זה היה כל כך מזמן אבל הריח ....הריח הזה לא עוזב את הזכרון.....
איףףףףףף רק הזכרת השם הזה ליזול מעלה בי זכרונות כואבים מהטירונות.... זה היה כל כך מזמן אבל הריח ....הריח הזה לא עוזב את הזכרון.....
M magy New member 4/11/05 #26 מראות וקולות עוזבים אותנו עם השנים, מתפוגגים.... ורק הריח..........נשאר חבר של קבע בחברה להגנת הטבע.......
מראות וקולות עוזבים אותנו עם השנים, מתפוגגים.... ורק הריח..........נשאר חבר של קבע בחברה להגנת הטבע.......
ק קורנס בקודקוד New member 4/11/05 #24 אסור לי להתפלל משום שכתוב "אל תישא שם ה' לשוא" או משהו כזה, אבל אני משווע (yearn בשפתו של ג'ורג' קונסטנצה) לכך שתתפנו ברצון, אם לא בששון, ובא לציון גואל.
אסור לי להתפלל משום שכתוב "אל תישא שם ה' לשוא" או משהו כזה, אבל אני משווע (yearn בשפתו של ג'ורג' קונסטנצה) לכך שתתפנו ברצון, אם לא בששון, ובא לציון גואל.
ק קורנס בקודקוד New member 5/11/05 #28 אז יגור כל אחד תחת גפנו ותאנתו אפילו זאב עם כבש ובא לציון גואל.