לא.. קצת באיחור... אבל לא אני עדיין לא מתחרה..!
פ פרדוש New member 22/1/07 #38 את יודעת.. מתי תתחרי?? כמה זמן את רוכבת?? חח סורי על כל השאלות..פשוט אני רוצה להכיר רוכבי אינגליש.. ואת בארך בגיל שלי...עז מי שמעוניין שיצור איתי קשר..חחח..איזה היתוודות..חחחח
את יודעת.. מתי תתחרי?? כמה זמן את רוכבת?? חח סורי על כל השאלות..פשוט אני רוצה להכיר רוכבי אינגליש.. ואת בארך בגיל שלי...עז מי שמעוניין שיצור איתי קשר..חחח..איזה היתוודות..חחחח
M m i s s B New member 23/1/07 #39 הומ.. אני רוכבת חצי שנה... ומתחילה להתחרות בקרוב..(נראה לי) וטוב.. שמחה להכיר..
N NO MaTaN THIS CHIC New member 18/1/07 #19 ברוכה הבאה! טלטל!!!!!!מה קורה איך בחווה מה עם ספניש?שומעת אני רוצה לבוא עם עוגה כדי להיפרד מתי את חושבת שכדי לי לבוא?
ברוכה הבאה! טלטל!!!!!!מה קורה איך בחווה מה עם ספניש?שומעת אני רוצה לבוא עם עוגה כדי להיפרד מתי את חושבת שכדי לי לבוא?
G gili600 New member 18/1/07 #20 ברוכה הבאה אני גילי 13.5 רוכבת דרסז' בחוות המרחב הפתוח (כ"ש) השתלבות נעימה!!
כ כל עולמי סוסים New member 18/1/07 #22 שלום../images/Emo13.gif אני שיר, בת 14, רוכבת גם ווסטרן בחוות 'סוסים בכפר' לא מתחרה השתלבות נעימה
ה הלוחשת לסוסים היחידה New member 18/1/07 #24 היי=] אני שיר, בת 17 רוכבת באורוות הקיסר וכרגע לא מתחרה.. תהני
B badboy1995 New member 18/1/07 #25 היי היי גם אני מחוות גליל ים עדיין לא מתחרה ואני רוכב על טרה הקטנה....
S segev 007 New member 18/1/07 #26 ברוכה הבאה שלום אני שגב רוכב דרסז' בכפר שמואל ( המרחב הפתוח ) בן 14 נעירם להכיב וישתלבות מהירה!!!!
S stary1 New member 19/1/07 #30 שלום לך אני רואה שאת מחבבת את בלו אני שחף,יש לי ארבעה סוסים. אני מקווה שתזכי להשתלבות מהירה
ס סוני DSCH1 New member 19/1/07 #31 היי תמר 18 עוד חודש לא מתחרה מיפעת אני זוכרת אותך אבל לא בטוחה באיזה מקצה היית?ואיי אני באמת זוכרת. התחרת באיזה תחרות ביפעת?
היי תמר 18 עוד חודש לא מתחרה מיפעת אני זוכרת אותך אבל לא בטוחה באיזה מקצה היית?ואיי אני באמת זוכרת. התחרת באיזה תחרות ביפעת?
ע ענבריי 10 New member 19/1/07 #32 שלומלוםם=] ענבר, רוכבת אינגליש ב חוות צח ויש לי חצי פנסיון על וניצה תהני
H horse 1212 New member 20/1/07 #33 ברוכה הבאה אני גלי,רוכבת אינגליש בתלמי מנשה(פעם רכבתי גם קצת ווסטרן). השתלבות נעימה .
H horses my life New member 20/1/07 #35 וולקאם=] אני יאנה בת 14=] רוכבת 5 שנים באורוות יטבתה רכיבה מערבי=]