שלום אני חדשה פה...

irit 4040

New member
שלום אני חדשה פה...

שמי אירית ואני מתעסקת במאגיה (יהודית) בסביבות החצי שנה, את כל המוצרים שבהם אני משתמשת אני קונה אצל איש הקבלה מדמון [דרך הנדיב103 פרדס חנה) אני מקווה להשתלב פה, נשתמע!

RainBird

New member
מאגיה יהודית הא? מה קרה ל"מכשפה לא תחיה" שמות כח' י"ז? או כל הדברים האחרים שאוסרים על מאגיה ביהדות? חבל גם שאת קונה את כל המוצרים שלך כשאת יכולה להכין הכל בבית בלי צורך לשלם סכומי עתק לאנשים. מדמון ידוע כשרלטן.

irit 4040

New member
...

אני לא מסכימה איתך, איש הקבלה מדמון אינו שרלטן והטיפול שלו מאוד עוזרים לי ומקלים עליי, אל תדבר רעה על נושא שלא בדקת בעצמך.

RainBird

New member
בדקתי בעצמי. אבל רק במקרה זה ספציפית. את מוכנה להאיר את עיני הפורום לגבי מחירי ספרו וכמה מחומריו של מדמון?

irit 4040

New member
החומרים מותאמים אישית ללקוחות, לכן

המחירים משתנים. אני יודעת שיש לו ספר שנקרא סודות המיסטיקה שעולה 125 שקלים, מחיר שווה לכל נפש בשביל ספר כזה.

RainBird

New member
וחומרים שהוא מוכר לך ספציפית סתם כדוגמא- אין צורך להיות כוללני.

irit 4040

New member
מעולם לא שילמתי סכום שנראה לי מוגזם

את יודעת, אף אחד לא מכריח אותי לקנות.

RainBird

New member
*אתה ונכון, אף אחד לא מכריח אותך לקנות כלום אבל מעניין בכל מקרה כמה צריך לשלם בערך. בפורום הזה ישנם מקצוענים שרגילים לעבוד עם חומרים יקרים וזולים כאחד. אני למשל משיג את רוב חומרי בחינם מהטבע וההכרות שלי עם עולם החי הגבישים והצומח. הרבה מזה גדל בארץ ומה שלא יש לו תחליפים. החומר ההכי יקר שלי הוא בושם נדיר ולא מסחרי שעולה חמישים שקלים לחתיכה- ונמצא אצלי יותר למטרות לימוד והסברה ופחות לשימוש.

irit 4040

New member
קודם כול אני מתנצלת על הטעות.

ואתה יודע מה אומרים "איש באומנתו יחיה".

RainBird

New member
עדיין לא ציינת מחירים אני חושד שאת מסתירה משהו בכוונה תחיה.

irit 4040

New member
אם תרצה להמשיך בשיחה זו אני אעדיף

שהיא לא תתקיים מעל דפי הפורום.

למה לא בפורום??

יש בינינו שמאד מעוניינים לשמוע עוד על הנושא. אולי תצליחי לשנות את דעתנו בנוגע למיסטר מדמון המהולל??

אורי רז

New member
מה עניין כלכלי פרטי בנושא ?

זה נשמע כאילו את מתביישת לאמר כמה הרבה שילמת, ולחילופין להביך מישהו כשאנשים יגיעו אליו ויצפו לשלם פחות משהוא גובה בפועל.

gwizard

New member
זה מאוד פשוט

אדון מדמון המתחזה לא מעוניין לקבוע מחיר אחיד כי זה יהרוס לו את הרווחים מה-"טיפול". לאירית/מדמון: זה בסדר, חביבי, גם ככה אף אחד לא יפנה אליך אחרי השרשור הזה. אני מסכים שיש אנשים טפשים ונואשים כדי לפנות למיסטיקנים מהסוג שלך, אך בשרשור הזה אתה לא נראה מספיק טוב.

אורי רז

New member

RainBird

New member
היה לי ניסיון אישי עם הרב המדובר. בזמנו (כשהייתי בן 13)- לפני 9 שנים סכ"ה הוא פירסם ספר המכיל את סודות המיסטיקה והמאגיה במגזין פנאי פלוס. כאשר הרמתי טלפון לברר הסתבר שהוא עלה יותר מאלף שקלים. גם ה"חומרים שמותאמים ללקוח" מזכירים לי יותר מידי מאגיה אינסטנט. הרבה יותר יעיל להכין את החומרים לבד בבית שהם מכווננים לאנרגיה שלך. עלי כותרת של וורד, זרעי חרדל שחור וחרצני דובדבן לא צריכים לעלות יותר משקלים מעטים וזה אם הם לא נאספים בטבע. בקיצור- מי שצריך לקנות חומרים בעשרות מאות או אלפי שקלים כדי לעבוד עם מאגיה- ולא כיסה עם עצמו את הבסיס התיאורתי-שברור לחלוטין שאינו דורש שום חומר מלבד מחשבה צלולה ואנרגיה אין לו מה לעשות במאגיה ובסגנונתיה השונים. להכין קמיע קבלי דורש נייר ועט לכל היותר. גם קמיע פאגני מכיל כפיס עץ וכוונות טובות. אני בטוח שיש מסורות שדורשות יותר, אבל ההבנה העמוקה שמאגיה היא אנרגטית ולא חומרית ברמת העשייה שלה הכרחית. ארדן.

arafell

New member
נו שווין

הלו אנשים וארדן-תן לאנשים לאכול את הלוקשים ןללמוד בעצמם, הרי אנחנו יודעים שאנשים צריכים ליפול לפני שיבינו, ולא יעזור כלום אני לא מכיר את מדמון, אבל תומך בך בקטע של מחירים וכו.... הדבר היחידי שאני קונה הוא אולי כמה אבנים, לפעמים קלף, וחומרים לדיו, חוץ מזה הכל מכין לבד, משלחן טיהור ועד לקמעות ומטות, אהההה נזכרתי אני גם קונה קטורת כי אין לי כוח להכין, חחחחח אבל לדעתי כל מחיר לייעוץ מעל 300 ש"ח הוא עושק וכל קמע או כלי מעל 300-400 ש"ח שאינו עשוי מחומרים ששוים לפחות חצי מערך הכלי הוא עושק ערפל

למעלה